29 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Muhteşem Yüzyıl | Reklamlar - 22.45.

2 benzer dizi çarşamba da var perşembe de.Sevdaluk-Doksanlar..Zengin kız fakir oğlan-Aramızda kalsın.ama Muhteşem yüzyıl karşısında Doksanlar ve Sevdaluk 5`i geçemiyor :D ZKFO ve Aramızda kalsın ama 7`lere uçuyor..o yüzden artık çarşamba boş gün demeyi bitirelim :A pazartesi`yi hiç demiyorum :F

hala mı safsata be my yine boşluk var diyenleri bülent ersoyun kucağına düşürüp menapozlunun dekoltesine maruz bırakacaktır artık takmıyoruz :) bölüm çok iyi gidiyor mihrimah ön plana çıkmaya başladı :)

@takas ilk defa sana katıldım çarşamba boş günmüş MY filmlerden sonra uçuşa geçti :D Acaba bu boşluğu zeytin depesi doldurabilecekmi görecez haftaya :D

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 10.46
2) ATV: 6.02
3) SMNYL TV: 4.23
4) KANALD: 2.54
5) SHOW: 2.48

hala mı safsata be my yine boşluk var diyenleri bülent ersoyun kucağına düşürüp menapozlunun dekoltesine maruz bırakacaktır artık takmıyoruz :) bölüm çok iyi gidiyor mihrimah ön plana çıkmaya başladı :)
22.00 'dan sonra boşluk oluştu kabul et yani. :A

My yükselecek gibi. :) ATV'de ne var öyle? Doksanlar demeyin? 😱

ah be emree artık boşluk dizisi ben bile kabul ettim izliyom ama boşluktan ,valla başka bişey olsa ona geçecem 😛

my zirveyi birakmaz hem zeytin tepesi gelse bile diyelim dizi iyi gitti ama zeytin tepesi 22 ye kadar durecek sonra my yine ucar :) hem bu siralar cok heyecanli ben bile cook uzun zaman sonra izliyorum :)