.ssMobilim yani göremiyorum profil mesajlarını Cuma eve gelince hepsine bakıcam. Ne yazdın ki. .ss
çatla patla merak et
.ssMobilim yani göremiyorum profil mesajlarını Cuma eve gelince hepsine bakıcam. Ne yazdın ki. .ss
Emoş. Totoş..ss
çatla patla merak et
bunu demeni bekledim panpa inan kiKonunun yeri köşe yazıları bölümü? Modlar uyuyor sanırsam? @Yakamoz-Asi
Rıza Baba'yı köşeye attın hemen yılların emektar dizisini harcadınYalan Dünya kalsın gerisini iptal etsede Kanal D bişey kaybetmez. YD kanalı tek başina sırtlar everallah
aynen @pompy e bırakalım gerisiniRıza Baba'yı köşeye attın hemen yılların emektar dizisini harcadın
İntikam bu diziler arasında 4. sırada.Umarım İntikam bitmez ?
İntikam bu diziler arasında 4. sırada.
Eğer Salı dizi tutturursa Kanal D Çarşamba ve Pazartesiye geçer. Onlarda da tutturursa Perşembeye geçer. Şu an için Perşembe günler arasında 4. ihtimal.
Cuma, Cumartesi, Pazar dokunulmaz şu an.
Salı dizi başlıyor. Tutarsa ne ala devam eder, tutmazsa o da geç saate.
Daha sonra Pazartesi ve Çarşamba denemeleri başlar.
A/B'de gayet iyi. Yalan Dünya şu an yükselmeye en uygun dizi. Bir kaç hamleyle yükselir ama konu bu değil. Forumda son 2 günde çıkan 2 haberi okudun mu bilmiyorum ama Yalan Dünya en reytingli dizilerin getirdiği geliri getiriyor? Niye yerinden kıpırdatsın ki diziyi? Cumaya hangi yapım gelip 11-12 alıp Karagülü geçebilir şu an? Hiçbiri.Cuma'ya nasıl dokunmuyor anlamıyorum, kusura bakma ama Yalan Dünya'nın reytingleri gerçekten kötü.. Bu sonuçlarla nasıl aynı günde devam ediyor anlamıyorum..
A/B'de gayet iyi. Yalan Dünya şu an yükselmeye en uygun dizi. Bir kaç hamleyle yükselir ama konu bu değil. Forumda son 2 günde çıkan 2 haberi okudun mu bilmiyorum ama Yalan Dünya en reytingli dizilerin getirdiği geliri getiriyor? Niye yerinden kıpırdatsın ki diziyi? Cumaya hangi yapım gelip 11-12 alıp Karagülü geçebilir şu an? Hiçbiri.
Dün yazıda yazdığı gibi. Ne kadar değil kimin izlediği önemli.Ama Yalan Dünya Kanal D'nin diğer dizileri gibi Total grubunda çok kötü sonuçlar elde ediyor..