Kanal D'nin Yeri Garanti 3 Dizisi

Yalan Dünya kalsın gerisini iptal etsede Kanal D bişey kaybetmez. YD kanalı tek başina sırtlar everallah :X

Umarım İntikam bitmez ?
İntikam bu diziler arasında 4. sırada.

Eğer Salı dizi tutturursa Kanal D Çarşamba ve Pazartesiye geçer. Onlarda da tutturursa Perşembeye geçer. Şu an için Perşembe günler arasında 4. ihtimal.

Cuma, Cumartesi, Pazar dokunulmaz şu an.

Salı dizi başlıyor. Tutarsa ne ala devam eder, tutmazsa o da geç saate.

Daha sonra Pazartesi ve Çarşamba denemeleri başlar.

İntikam bu diziler arasında 4. sırada.

Eğer Salı dizi tutturursa Kanal D Çarşamba ve Pazartesiye geçer. Onlarda da tutturursa Perşembeye geçer. Şu an için Perşembe günler arasında 4. ihtimal.

Cuma, Cumartesi, Pazar dokunulmaz şu an.

Salı dizi başlıyor. Tutarsa ne ala devam eder, tutmazsa o da geç saate.

Daha sonra Pazartesi ve Çarşamba denemeleri başlar.

Cuma'ya nasıl dokunmuyor anlamıyorum, kusura bakma ama Yalan Dünya'nın reytingleri gerçekten kötü.. Bu sonuçlarla nasıl aynı günde devam ediyor anlamıyorum..

Cuma'ya nasıl dokunmuyor anlamıyorum, kusura bakma ama Yalan Dünya'nın reytingleri gerçekten kötü.. Bu sonuçlarla nasıl aynı günde devam ediyor anlamıyorum..
A/B'de gayet iyi. Yalan Dünya şu an yükselmeye en uygun dizi. Bir kaç hamleyle yükselir ama konu bu değil. Forumda son 2 günde çıkan 2 haberi okudun mu bilmiyorum ama Yalan Dünya en reytingli dizilerin getirdiği geliri getiriyor? Niye yerinden kıpırdatsın ki diziyi? Cumaya hangi yapım gelip 11-12 alıp Karagülü geçebilir şu an? Hiçbiri.

A/B'de gayet iyi. Yalan Dünya şu an yükselmeye en uygun dizi. Bir kaç hamleyle yükselir ama konu bu değil. Forumda son 2 günde çıkan 2 haberi okudun mu bilmiyorum ama Yalan Dünya en reytingli dizilerin getirdiği geliri getiriyor? Niye yerinden kıpırdatsın ki diziyi? Cumaya hangi yapım gelip 11-12 alıp Karagülü geçebilir şu an? Hiçbiri.

Ama Yalan Dünya Kanal D'nin diğer dizileri gibi Total grubunda çok kötü sonuçlar elde ediyor..

Ali Eyüpoğlu'nun nasıl önceden eleştiriyorsam şimdi de takdir etmeye başladım..Önceleri hep Kanal D'ye yakın pozisyon alırdı şimdi daha tarafsız ve güvenilir bana göre..
Sina Koloğlu'da ona benzer umarım ama hiç umudum yok..Daha düne kadar övdüğü Nebahat Çehre'ye sallamış bugün Kara Para Aşk için tutmaz demiş aynısını Karadayı ve Atv'nin birçok dizisi içinde söylemişti.

Katılıyorum. :) Bir de İntikam'ı ekleyebiliriz bu 3 dizinin yanına. :)