'X Factor' Ve 'Zeytin Tepesi' Hangi Gün Olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalan dünya o vasat reytinglerinden sonra cumada kalamaz.
küçük ağa cumaya
zeytin tepesi çarşambaya
x factor de pazartesiye gelir.

Pazartesi: X Factor
Çarşamba: Zeytin Tepesi
Cuma: Küçük Ağa

arkadaslar yakin zmaanda buyuk bir degisiklik gelir kanal d ye gibi cunku cok yeni yapim var :)

zeytin tepesi carsamba oldu bakalim x factor ne zaman olacak :)

X Factor kesin Pazartesi olur da tutmayacağı kesin. Onun yerine gelecek yapımı ve tutmayınca nereye kaydıracaklarını şimdiden düşünsün Kanal D :):)

İnşallah öyle olur. Öyle olursa Cuma günü üçünü art arda izlerim. Ama tabii dizi iyi çıkarsa. Olmadı Galip Derviş'i koysunlar araya ama Yalan Dünya'yı kısaltsınlar biraz. :):)
Aslında çok riskli bir saat. Bir kere Yalan Dünyanın kolajında Galipin tekrarını denediler ve kötü gitti.

Ama Yalan Dünyadan daha fazla verim almak istiyorsa böyle yapmalı da özeti de iyi izleniyor Yalan Dünyanın. 22.15'e gelecek yapım YD`nın özeti gibi 4 alırsa ancak Kanal D o zaman razı olur gibi.

Özeti tamamen yok etmezler. 15 dakika falan özet verirler bence. Kayıptaki gibi öyle yaparlarsa Yalan Dünya`dan Ne Diyosuun'a reklamsız geçiş yapmaları lazım. :)

Aslında çok riskli bir saat. Bir kere Yalan Dünyanın kolajında Galipin tekrarını denediler ve kötü gitti.

Ama Yalan Dünyadan daha fazla verim almak istiyorsa böyle yapmalı da özeti de iyi izleniyor Yalan Dünyanın. 22.15'e gelecek yapım YD`nın özeti gibi 4 alırsa ancak Kanal D o zaman razı olur gibi.

Özeti tamamen yok etmezler. 15 dakika falan özet verirler bence. Kayıptaki gibi öyle yaparlarsa Yalan Dünya`dan Ne Diyosuun'a reklamsız geçiş yapmaları lazım. :)
Tekrarla yeni bölüm bir olmayabilir?

Yalan Dünya'nın özeti karşısında bir şey olmadığı için izleniyor. Oradaki izleyici yeni bölümü izlerse yeni bölüm daha iyi gidebilir mantıken. Ama tabii Ne Diyosuun veya aradaki başka yapım tutmazsa o zaman kanal şimdikinden daha kötü bir duruma düşebilir. Eğer Yalan Dünya söylendiği kadar iyi reklam geliri elde ediyorsa düzeni hiç bozmak istemeyebilirler de...

Tekrarla yeni bölüm bir olmayabilir?

Yalan Dünya'nın özeti karşısında bir şey olmadığı için izleniyor. Oradaki izleyici yeni bölümü izlerse yeni bölüm daha iyi gidebilir mantıken. Ama tabii Ne Diyosuun veya aradaki başka yapım tutmazsa o zaman kanal şimdikinden daha kötü bir duruma düşebilir. Eğer Yalan Dünya söylendiği kadar iyi reklam geliri elde ediyorsa düzeni hiç bozmak istemeyebilirler de...
Ne Diyosuun'a gün kalmıyor o zaman. :D Bir tek Pazartesi 23.00 var aslında oraya da gelebilir.

O değil de Boynu Bükükler var daha, ben asıl onu bekliyorum. O ne zaman olacak? :)
O bence Şubat, Mart gibi ancak başlar. Eğer Zeytin Tepesi de tutarsa X Factor Pazartesi olur da benim umudum yok o programdan. Pazartesi de dizi tutturabilseler Perşembeye geçerler. :)

°°°mobil mesaj°°°

O bence Şubat, Mart gibi ancak başlar. Eğer Zeytin Tepesi de tutarsa X Factor Pazartesi olur da benim umudum yok o programdan. Pazartesi de dizi tutturabilseler Perşembeye geçerler. :)

°°°mobil mesaj°°°
2-3 gün sonra Şubat'tayız zaten. :):)

Olmaz da, ya olur da hem X Factor hem Zeytin Tepesi tutarsa o zaman herhalde İntikam'a yol görünecek. :):)