HBO True Detective 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynı geceydi kapıya sarhoş gelince rust .. marty dışarı çıkıp sohbet etti aynı sahnenin başını bir kez gösterdiler sonra kesip araya değişik sahneler koyup tekrar devamını gösterdiler rust ın sarhoş kapıya gelişini önce gösterdiler sonrada içeri girip marty nin karısıyla dertleşmesini gösterdiler:)
Acaba iki farklı kişiden dinlediğimiz için mi farklı gösterildi diye düşündüm?
Birinde çiçekle birinde ise şişeyleydi çünkü...

üç defa aynı sahne vardı hatta oralar biraz karşık ama yüzde 99 aynı gece olması lazım kıyafetler gravatın sarkık hali ve sahnelerde birbirinin devamı niteliğindeki konuşmalar aynı gece olduğunu gösteriyor :)

dizinin en sevdiğim kısmı arabada marty ile rust ın hristiyanlıkla başlayan sohbetiydi anlamak çok güçtü ama değişik bir sohbet ceryan ediyordu :)

rust ın : ben reailst biriyim ama filozofik bağlamda pesimist biriyim sözünü hala anlamaya çalışıyorum ama anlamadım :))

üç defa aynı sahne vardı hatta oralar biraz karşık ama yüzde 99 aynı gece olması lazım kıyafetler gravatın sarkık hali ve sahnelerde birbirinin devamı niteliğindeki konuşmalar aynı gece olduğunu gösteriyor :)

dizinin en sevdiğim kısmı arabada marty ile rust ın hristiyanlıkla başlayan sohbetiydi anlamak çok güçtü ama değişik bir sohbet ceryan ediyordu :)

rust ın : ben reailst biriyim ama filozofik bağlamda pesimist biriyim sözünü hala anlamaya çalışıyorum ama anlamadım :))
Oralarda baya derin muhabbetler dönüyordu. :D

Sessizliğin yansıması mı ne diyordu Marty o iyiydi. :D

Oralarda baya derin muhabbetler dönüyordu. :D

Sessizliğin yansıması mı ne diyordu Marty o iyiydi. :D

:)

birde kasabanın hafızası ve insanların hafızası arasındaki doğrusal ilişkiye girince susturdu marty :)

marty benim gibi fazla derinlere dalınca kaybolacağından korkuyor sanırım... rust ise kafayı sıyırma aşamasında:)

:)

birde kasabanın hafızası ve insanların hafızası arasındaki doğrusal ilişkiye girince susturdu marty :)

marty benim gibi fazla derinlere dalınca kaybolacağından korkuyor sanırım... rust ise kafayı sıyırma aşamasında:)
Son haline bakılırsa kafayı sıyırma aşamalarından geçmiş. :):)

Bunlar aynı geceydi. Bir sahnesinde sarhoş oldugu için kahve de vermiş öyle oturdular masaya.O kadar kariş değil dizi yaa 😕 Tek sorunu yavaş ilerlemesi. 2.bölümü silmeden, izleyin :X

Bunlar aynı geceydi. Bir sahnesinde sarhoş oldugu için kahve de vermiş öyle oturdular masaya.O kadar kariş değil dizi yaa 😕 Tek sorunu yavaş ilerlemesi. 2.bölümü silmeden, izleyin :X
Bölümleri silme bence. 8 bölüm izleyelim öyle silersin çünkü görünen o ki geçmişe dönüp tartışmamız gerekecek. :D

Kapıyı iki kez açtı çiçekle geldikten sonra ne oldu? Niye araya bir sürü şey girdi? :)

aslında gerçekçi birisiymiş ama olaylara felsefelik olarak dünyanın kötü bi yer oldugunu hatta bi ara da "neden dunyaya geldiğimiz , dunyada fazlalık oldumuzu" öyle bişeyler demişti(hatırlıyorum)

Bölümleri silme bence. 8 bölüm izleyelim öyle silersin çünkü görünen o ki geçmişe dönüp tartışmamız gerekecek. :D

Kapıyı iki kez açtı çiçekle geldikten sonra ne oldu? Niye araya bir sürü şey girdi? :)
araya gunumuz sahneleri girmişti(b) Galiba

aslında gerçekçi birisiymiş ama olaylara felsefelik olarak dünyanın kötü bi yer oldugunu hatta bi ara da "neden dunyaya geldiğimiz , dunyada fazlalık oldumuzu" öyle bişeyler demişti(hatırlıyorum)

araya gunumuz sahneleri girmişti(b) Galiba

türümüzün ürememesi gerektiğini ve bilinçli bir şekilde insan türünün düyada yok olması gerektiğinide ilave etmişti bende o kısımları hatırlıyorumda adam yaşadığımız olaylardan farklı çıkarımlarda bulunan şizofren bir kişiliğe sahip gibi :)

1. bölümü izledim ben de.

İlk başlarda yıllar arası gidip gelmeyi tam çözemedim o kısımda biraz tuhaf geldi dizi ama ilerleyen dakikalarda baya ısındım diziye. Tabii diziye ısınmam dizinin tuhaf olmadığı anlamına gelmiyor. :D Gerçekten ilginç bir dizi fakat muhteşem bir başlangıç bölümü olmuş. İlk bölümden kalitesini ortaya koymuşlar. Hikaye falan da gerçekten değişik.

Oyuncular, özellikle Matthew McConaughey çok iyiydi. 1995-2012 yılları arasında dağlar kadar fark var. Yılların izdüşümünü adamın üstünde çok iyi yansıtmışlar. :D Oynadığı karakter de ilginç... Fakat sevilesi biri gibi duruyor.

Kısacası, güzel ve kaliteli bir giriş bölümü olmuş, ben çok beğendim.

Puanım: 9/10

Alt yazı çıkmamiş hatta bırakmiş vatandaş arkadaş:( Gözü rahatsızlanmiş. @OzaN Gene sitelere kaldık galiba:(

aaaa benim bu diziden haberim yoktu henüz 3 bölüm yayınlanmış eğer hoşuma giderse takibe alabilirim ama senin sevdiğin dakika arasını izlemeden atlayacağım :F

dizide ikinci bölümün 16. ve 18. dakikaları arası çok çok önemli:) o dakikaları atlatırsan diziden bişey anlayamazsın:) süper dizi 9.5 reytingle başladı yayına ..

izlemeni tavsiye ederim ama dakika atlatmak yok :) o dakikalar dizinin anahtarı orda olaylar örgüsü şekilleniyor :)

Alt yazı çıkmamiş hatta bırakmiş vatandaş arkadaş:( Gözü rahatsızlanmiş. @OzaN Gene sitelere kaldık galiba:(

başka yerden eklemek zorunda kaldık alt yazıyı :)

dizide ikinci bölümün 16. ve 18. dakikaları arası çok çok önemli:) o dakikaları atlatırsan diziden bişey anlayamazsın:) süper dizi 9.5 reytingle başladı yayına ..

izlemeni tavsiye ederim ama dakika atlatmak yok :) o dakikalar dizinin anahtarı orda olaylar örgüsü şekilleniyor :)

başka yerden eklemek zorunda kaldık alt yazıyı :)
hahahah ben senin dediğin dakikaları asla izlemem hiçte merak etmiyorum :kiki::kiki::kiki: