Atv nerede acaba?20:45 - 21:00 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 10.81
2) SHOW: 6.02
3) SMNYL TV: 3.26
4) TRT1: 3
5) FOX: 2.94
Iddialı iş yapıyor ama soğuk senaryolar yapıyorSen git o kadar iddialı dizi yap tutturma. Böyle bir diziyle 10 reyting al 😱
Denekler ne yapacaksın? Gerçekten deneklerin ne kadar tutarsız olduğunu gösterir.Sen git o kadar iddialı dizi yap tutturma. Böyle bir diziyle 10 reyting al 😱
Erler Film bu Arka Sokaklara bağlar.Senaryosu uzun soluklu değil.![]()
Reklamlardaydı.Atv nerede acaba?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelmez bence sonuçta diğer yapımlar reklamdaydı ama 11 gelmesi über şaşırttı beni.Bu anlık 11 ve üstü alırsa şimdilik tutmuş demektir.![]()
Valla müzikleri de gayet güzelKoymuşlar küçük gelinden çalma şiveleri dizi izleniyor tabii fakat şiveler küçük geline taş çıkartır benden demesi![]()
Belli olmaz bence gayet güzel ilerliyor.Gelmez bence sonuçta diğer yapımlar reklamdaydı ama 11 gelmesi über şaşırttı beni.![]()
Tns de daha yüksek oranlar alacağını düşünüyorum.Totali buysa ab sini düşünemiyorum bileSbt reytingleri bunlar 8 almadı henüz![]()
11 aldı şimdi deTns de daha yüksek oranlar alacağını düşünüyorum.Totali buysa ab sini düşünemiyorum bile![]()
Sıcak olsa neye yarar ki. Biraz kalite olsa bu yorumu yapmazdım ama harbi büyük fiyasko olmuş. Oyuncu kadrosuna yazık olmuş.Iddialı iş yapıyor ama soğuk senaryolar yapıyorböyle sıcak işlere ihtiyaç var ara sıra.