Kanal D'nin Yeri Garanti 3 Dizisi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,929
Puanı
1,061
Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Kanal D 'nin bitirilme ihtimali olmayan dizilerini yazmış.

Kabalın haftasonu yayınlanan ve kanalı memnun eden dizileri Arka Sokaklar ve Güneşi Beklerken dizileri aldıkları reytinglerle yerlerini sağlamlaştırdı.Bu iki diziye ek olarak kanalın reklam adedi ve reklam kazancı rekortmeni dizisi Yalan Dünya da bitirilmesi düşünülmeyen dizilerdenmiş.

Bu 3 dizi dışında kalan dizilerin reyting durumları ve yeni dizilerin gelecek olması nedeniyle bitirilme ya da gün-saat değişikliği yapılma riskiyle karşı kaşıya olduğunu yazmışç

:Z:Z

Dün de konusunu açmıştım zaten. Yetkililerle görüşmüş Radikal gazetesinin yazarı ve şu an en çok reyting alan dizilerden bile daha fazla reklam getiri getiriyormuş Yalan Dünya. Bu yüzden bitirilmesi söz konusu bile değil ve ya saat değişikliği.

Bu arada artık senaryo falan hikaye. Dizi gayet iyi gidiyor. Gülse daha ne yapsın? Sadece denekler değiştiği için herkesin de bildiği giib A/B bile C/D`leştirildi. Bu yüzden normal düşüş. Yalan Dünya A/B`de 6`yı geçince siz onu eski 9, 5`i geçince siz onu eski 8 sayın. 😉😉

Dogru demis bence. Arka Sokaklar ve Günesi Beklerken'in oranlari ortada zaten. Yalan Dünya'nin ise reklamcilardan aldigi gelir de ortadayken, Kanal D bu üc diziyi bitirmez.

:Z:Z

Dün de konusunu açmıştım zaten. Yetkililerle görüşmüş Radikal gazetesinin yazarı ve şu an en çok reyting alan dizilerden bile daha fazla reklam getiri getiriyormuş Yalan Dünya. Bu yüzden bitirilmesi söz konusu bile değil ve ya saat değişikliği.

Bu arada artık senaryo falan hikaye. Dizi gayet iyi gidiyor. Gülse daha ne yapsın? Sadece denekler değiştiği için herkesin de bildiği giib A/B bile C/D`leştirildi. Bu yüzden normal düşüş. Yalan Dünya A/B`de 6`yı geçince siz onu eski 9, 5`i geçince siz onu eski 8 sayın. 😉😉
Bu denekleri ne ara değiştiler seneyede değişcekmi böyle denekleri değişceklerine artırsınlar

olsun kanal d senaryoyu satın almış,tanıtımını çekmiş 3.sezonun (bizde şubat sonrası bölümler) parasını ödeyip çekmezlerse artık ne denir bilemiyorum :A (biliyorum da cezalık bişi deniyor:A)
Mecburlar diyosun yani kısacası istemiye istemiye yayınlıyacaklar :A

sabah okudum, yalan dunya için sevindim, ama bunlar daha iyi gunlerimiz, yaz başinda 900 denek aile daha katilacak, ortalik toz duman olucak.

Yalan dünya bu sezon sonu final yapmalı Gülse biraz ara verse iyi olur

İki diziyi anlarım da üçüncüsü olmamış :A Tamam şaka yaptım yazın izleyeceğim celâllenme :D

İki diziyi anlarım da üçüncüsü olmamış :A Tamam şaka yaptım yazın izleyeceğim celâllenme :D
Bize bir şey anlatmaya çalışıyor. :A

Sonra niye büyütüyorsun Yalan Dünyayı diyorlar? Bundan büyütüyorum işte.

Sonra niye içiyor Revan? Bundan içiyor Revan. :A

°°°mobil mesaj°°°

Fark-ı Yalan Dünya. Her kanala Yalan Dünya gibi dizi lazım. 😉