Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kanal d kurtlar vadisinden ne kadar korkuyo ya ismini bile söyleyemiyo :kiki: @Bully @EveN
Kanaldan değil o. Hiçbir magazin programı başka dizinin ismini söylemez. Show'da sürekli yer aldığı dizide diyordu. :D Sanki atv programlarında şu şu dizi diyor. :D

Dizilerin ismini bir tek Beyaz Show`da Beyaz söylüyor helal olsun ona.

Kanaldan değil o. Hiçbir magazin programı başka dizinin ismini söylemez. Show'da sürekli yer aldığı dizide diyordu. :D Sanki atv programlarında şu şu dizi diyor. :D

yoo ben foxta starda görüyorum isimleri söylüyolar bir projede nedir yav güldüm ölmekten :kiki: bi de korkudan sadece resmini koymuşlar :D

yoo ben foxta starda görüyorum isimleri söylüyolar bir projede nedir yav güldüm ölmekten :kiki: bi de korkudan sadece resmini koymuşlar :D

Ben Star'da Yalan Dünya'nın haberini görmüştüm orda isim falan söylemedi.

Çok net hatırlıyorum Show da Küçük Sırların haberini yaparken yer aldığı gençlik dizisinde diyordu.

Polat: Var mı birisi
?
Memati: Nasıl birisi
?
Polat: Uzun saçlı birisi
?
Memati: 1-2 çitilediğimiz var

Polat: Aşk ?
Memati: İstemem o beni öldürür.
Avukata aşık mısın
?
Polat: Sence
?
Memati: Ben anlamam o işlerden

Polat: Dayı da aklımıza güveci taktı açlıktan ölüyoruz.

Hatırlayanlar :D