- Reaksiyon puanı
- 58,925
- Puanı
- 1,060
Unutmuşlardır bence aga.
Unutmuşlardır bence aga.
korkudan ismi bile söyleyemiyolar vay be büyüksün VADİ!Unutmuşlardır bence aga.
Kanaldan değil o. Hiçbir magazin programı başka dizinin ismini söylemez. Show'da sürekli yer aldığı dizide diyordu. Sanki atv programlarında şu şu dizi diyor.
yoo ben foxta starda görüyorum isimleri söylüyolar bir projede nedir yav güldüm ölmekten bi de korkudan sadece resmini koymuşlarKanaldan değil o. Hiçbir magazin programı başka dizinin ismini söylemez. Show'da sürekli yer aldığı dizide diyordu. Sanki atv programlarında şu şu dizi diyor.
Dizilerin ismini bir tek Beyaz Show`da Beyaz söylüyor helal olsun ona.
yoo ben foxta starda görüyorum isimleri söylüyolar bir projede nedir yav güldüm ölmekten bi de korkudan sadece resmini koymuşlarKanaldan değil o. Hiçbir magazin programı başka dizinin ismini söylemez. Show'da sürekli yer aldığı dizide diyordu. Sanki atv programlarında şu şu dizi diyor.
Dizilerin ismini bir tek Beyaz Show`da Beyaz söylüyor helal olsun ona.
Ben Star'da Yalan Dünya'nın haberini görmüştüm orda isim falan söylemedi.yoo ben foxta starda görüyorum isimleri söylüyolar bir projede nedir yav güldüm ölmekten bi de korkudan sadece resmini koymuşlar
yoo ben foxta starda görüyorum isimleri söylüyolar bir projede nedir yav güldüm ölmekten bi de korkudan sadece resmini koymuşlar
Yalnız süper çıkmış ya
vayyyyy adamım benim
evlenen kim acaba aga
Bugünkü resim yarın basında çıkabilir..Bilmiyorum kimin düğünü.evlenen kim acaba aga
Burada sanırım deli rolündeydi
Gürkan Uygun'da zaten kısa saçlı değil,bu fotoraf biraz eski sadece dostluklarını vurgulamak için paylaştım.Akif dombilik mi çıkmış yoksa bana mı öyle geliyor
Burada sanırım deli rolündeydi
Polat aşk adamı aynı zamanda bi başrol oyuncusunda olması gereken bütün özellikler mevcut.