Atilla Alpar paylaştı bilemiyoruz detayını.vadiye mi girecek yoksa
yakında ölür kurtuluruz.Bu Margareth'de cok görünmeye mi basladi yoksa bana mi öyle geliyor. Hep Cigdem ile takiliyor sanki
yakında ölür kurtuluruz.
Yazık ya, 2014'te 720p'ye yeni geçti720P indiriyorum artık. 😎 @XanTier
Aga siz nasıl indiriyorsunuz bana bir atar mısın özeldenYazık ya, 2014'te 720p'ye yeni geçti
Seneye de 1080p olsun bari O zamana kadar 1440p çıkarsa ya? 😛
Yazık ya, 2014'te 720p'ye yeni geçti
AynenAga siz nasıl indiriyorsunuz bana bir atar mısın özelden
Aga siz nasıl indiriyorsunuz bana bir atar mısın özelden
Özelden atamam, çünkü indirdiğim yere üye olmak serbest değil
Ya kotasıza geçtik aslında istesem indiririm de ne gerek var? Polat'ı daha net görsem ne olacak bizim Polat işte.Yazık ya, 2014'te 720p'ye yeni geçti
aga ben yakında öleceğini sanmıyorum en kötü sezon finaline kadar yaşaryakında ölür kurtuluruz.
aga bana niye söylemedin hemen üye olurdumÖzelden atamam, çünkü indirdiğim yere üye olmak serbest değil
Yani torrent sitesi, oraya üye olduğumda üyelikler bedavaydı, şimdi paralı.
Bedava olduğunun farkında değildim yani, şansına buldum, kaydoldum. Sonradan paralı oldu
Davetiye kodu falan da var ama ben daha amele üye olduğum için davet edemiyorum kimseyi.
Zamanında darksaal'a dedim bedavayken üye ol diye, olmadı.
Klasik HDsevmez mantığıYa kotasıza geçtik aslında istesem indiririm de ne gerek var? Polat'ı daha net görsem ne olacak bizim Polat işte.
Bana deseydin yaÖzelden atamam, çünkü indirdiğim yere üye olmak serbest değil
Yani torrent sitesi, oraya üye olduğumda üyelikler bedavaydı, şimdi paralı.
Bedava olduğunun farkında değildim yani, şansına buldum, kaydoldum. Sonradan paralı oldu
Davetiye kodu falan da var ama ben daha amele üye olduğum için davet edemiyorum kimseyi.
Zamanında @darksaal'a dedim bedavayken üye ol diye, olmadı.
O zamanlar sana HD izle dediğimde bana gülüyodunaga ben yakında öleceğini sanmıyorum en kötü sezon finaline kadar yaşar
@Yakamoz-Asi set resimlerinde başrol kadın çiğdemle takılıyolar genelde
aga bana niye söylemedin hemen üye olurdum
Youtube'da da 1080p bölümler oluyor, Vadi forumunda yükleniyor galiba her bölüm. Ama onlar Torrentteki kadar kaliteli olmuyor.Bana deseydin ya
Yine kaldık normal videolara
şimdi hd olmasa izleyemiyorum düşünO zamanlar sana HD izle dediğimde bana gülüyodun
Youtube'da da 1080p bölümler oluyor, Vadi forumunda yükleniyor galiba her bölüm. Ama onlar Torrentteki kadar kaliteli olmuyor.
Yotube .mp4, benim indirdiğim .mkv uzantılı video
Bir kere indirdim.Sanki tost makinesiyle çekilmiştiO zamanlar sana HD izle dediğimde bana gülüyodun
Youtube'da da 1080p bölümler oluyor, Vadi forumunda yükleniyor galiba her bölüm. Ama onlar Torrentteki kadar kaliteli olmuyor.
Yotube .mp4, benim indirdiğim .mkv uzantılı video
Ben Galip Derviş`i bile hd izliyorumşimdi hd olmasa izleyemiyorum düşün