Polat Ve Abdülhey Bir Arada!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi Kurtlar Vadisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor.
Dizinin dün akşam ekranlara gelen 212.bölümünde birçok önemli gelişme yaşandı.
Bunlardan biri de abisinin yanına gelen Abdülhey'in abisiyle barışmasıydı.Polat tam mekanı terkedecekken armegeddonun oraya gelmesi üzerine iki eski kurt sırt sırta çarpıştı izleyenlere duygu dolu anlar yaşattılar.
İki efsane armegeddonu tek tek indirdikten sonra birbirlerine sarıldılar.Aralarındaki şu diyalog ise müthişti;
Abdülhey; Abi seninle omuz omuza çarpışmayı çok özlemişim.
Polat; Bende sana sarılmayı özledim!

38eaf6c2d6f9321058fc66679260223d.jpg

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @SamanyoluTV @Hafız @papuleoo @SuskunFelon

Son düzenleme:
polatın işi çok zor eskisi gibi artık cahitle abdülheyi tek sözüyle idare edemicek çünkü abdülheyde cahitte bu sezon
çok değiştiler artık polatın her dediğine hemen uymazlar bence :bhr::bhr:

polatın işi çok zor eskisi gibi artık cahitle abdülheyi tek sözüyle idare edemicek çünkü abdülheyde cahitte bu sezon
çok değiştiler artık polatın her dediğine hemen uymazlar bence :bhr::bhr:
uyarlar ne demek uymazlar cahit abisi için ölümü hiçe sayıyo cahit kim ki polata karşı gelecek :D abdülheyde abisi için yaşıyo zaten

uyarlar ne demek uymazlar cahit abisi için ölümü hiçe sayıyo cahit kim ki polata karşı gelecek :D abdülheyde abisi için yaşıyo zaten
yok uyarlarda eskisi gibi çocuk gibi azarlayamaz artık poalt bunları tıpkı memati gibi memati ezdirmiyordu kendisini polatın bir çok emrinede kendi sözünü çekinmeden söylüyordu abdülheylerde şuan o konuma geldiler :D

yok uyarlarda eskisi gibi çocuk gibi azarlayamaz artık poalt bunları tıpkı memati gibi memati ezdirmiyordu kendisini polatın bir çok emrinede kendi sözünü çekinmeden söylüyordu abdülheylerde şuan o konuma geldiler :D
mematinin karakteri oydu ama bir tek çakıra ağzını açamıyordu :D hatta ilk bölümlerde patron diyodu :D

abdülhey bu sezon ilk defa abi dedi yanılmıyosam abi deyince ne kadar sevindim ya :D

mematinin karakteri oydu ama bir tek çakıra ağzını açamıyordu :D hatta ilk bölümlerde patron diyodu :D
10 sezon polatla çalıştı ama çok kez ayrı fikirlerini gördük memati çoğu kez karşı çıkıyordu polata
ama dediğin gibi süelyman çakıra olan bağımlılığı kimseye yoktu çakırın hiç bir sözünde tek kelime etmemiştir
özellikle tnt sezonunda mematinin çakırın mezar sahnesine gelmesinde zaten herşey ortada bence :D

bu sahneye çok sevindim ya özledim dediler ya bende özlemişim
dedim izlerken

bu sahneye çok sevindim ya özledim dediler ya bende özlemişim
dedim izlerken
valla bende özlemiştim özellikle abdülheyin uzun zaman sonra abi dediği an çok sevindim onlar sarılınca sanki bende sarılmış gibi sevindim :D

İşte o sahne:

Gerçekten harikaydı bende o sıra patates kızartıyordum keşke kızartmasaydım be bu bölümden hiç bir şey anlayamadım nedense dün akşam izleyeyim dedim yine anlayamadım anladım da önce ki bölümler gibi zevkini çıkaramadım izlerken. Sarıldıklarında bende çok sevinmiştim :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,283
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs