Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Maalesef uzun zamandır vadiye Elif Eylül gibi bir bayan karakter getiremedi senaryo grubumuz. Ki Leyloş da Elif üzerinden geldi ama benim gözümde yeterli bir karakter olmadı. Umarım senaristlerimiz bu boşluğu doldurur.

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
O Elif'in yerini kimse dolduramaz ki zaten.

Maalesef uzun zamandır vadiye Elif Eylül gibi bir bayan karakter getiremedi senaryo grubumuz. Ki Leyloş da Elif üzerinden geldi ama benim gözümde yeterli bir karakter olmadı. Umarım senaristlerimiz bu boşluğu doldurur.

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
malesef vadinin bayan karakterlerinden çok çektik özellikle meral karakteri ıyyyyy 😛😛😛

vadide kadınlar ne kadar az olursa o kadar iyidir :D ama leyla iyidir ya güzeller güzeli leyloş :D

Bu akşam yayınlanacak Ben Onu Çok Sevdim final bölümünün çekimlerine Necati Şaşmaz konuk oldu.

47ded5b9e9ce2e15d4c100325b12982d.jpg

Gerçek hayat mı yoksa dizinin set resimlerinden mi ? İkisi çok yakışıyor bence evlenirlerse güzel olur :A

tamda onun için konuya girmiştim aga sen paylaşmışsın :D
Ekli dosyayı görüntüle 29948
Karizma çıkmış yine :D Dün akşam dizinin son sahnesine denk geldim izleyeyim dedim böyle bir sahne vardı ama Polat yoktu tabii :D

Gerçek hayat mı yoksa dizinin set resimlerinden mi ? İkisi çok yakışıyor bence evlenirlerse güzel olur :A

Karizma çıkmış yine :D Dün akşam dizinin son sahnesine denk geldim izleyeyim dedim böyle bir sahne vardı ama Polat yoktu tabii :D
Resteron sahibi paylaşmıştı twitter'da oradan aldım.:)

akifle aynura gerçekten çok yakışıyolar

eb917891b46eb9f39e6b02a617ac6f95.jpg

hem gidi hey

7a9fb9ae52a94ad3e4416608939586f4.jpg

usta.....

043358c117572ae1afd4a86ed8238539.jpg

ustanın sakalsız halleri :D

3d67641dfaf02d74a7d95d9209a927ed.jpg

Efsane 3 lü
Polat Alemdar'ın şu karizmasına bakarmısın ya müthiş :D @XanTier

Ya şimdi benim aklıma şu takıldı artık Kurtlar Vadisinin sinema filmi olur mu bilmiyorum Memati öldü Polat Aksaçlı oldu artık biraz zor olur bence ama şu ihtimali de unutmamak gerek geçen senelere falan gidip Mematiyi sinema filmi kadrosuna alıp Polatı kgt dönemlerinde ki gibi gösterip yapabilirler