O da izliyomu emin değilim kaçamak yapıyodur Berene bak için açılır![]()
en azından izlemiyorsada izliyormuş gibi yapmayı başarabiliyor ben onuda başaramıyorum
O da izliyomu emin değilim kaçamak yapıyodur Berene bak için açılır![]()
Dizi izlencek gibi değil sende haklısın Beren olsa bile!en azından izlemiyorsada izliyormuş gibi yapmayı başarabiliyor ben onuda başaramıyorum
Dizi izlencek gibi değil sende haklısın Beren olsa bile!![]()
yok lo ben de aramızda kalsınabakıyom genelde
yok lo ben de aramızda kalsınabakıyom genelde![]()
onlara hadlerini bildirmek görevimiz zatenherkesin içinde söyleme diziyi bıraktığını millet fırsat kolluyor izlemiyorsanda izliyorum dersin![]()
onlara hadlerini bildirmek görevimiz zaten![]()
tabisi de@ABAY_06 oralarda baykuş gibi bekliyordur hataya düşmemizifırsat vermemek lazım, sonuna kadar intikamcıyız
![]()
Internetten Karadayı'yı izledim.niye dün ne yaptın ?![]()
Internetten Karadayı'yı izledim.Ve Anlık paylaşıyordum.
![]()
Bak sana ne dedim ben izlemez diye@ABAY_06 oralarda baykuş gibi bekliyordur hataya düşmemizifırsat vermemek lazım, sonuna kadar intikamcıyız
![]()
Bak sana ne dedim ben izlemez diye![]()
Aramızda Kalsın reklam olunca İntikam'a bakıyodur benceizliyormuşta reklam aralarında aramızda kalsına dalıyormuş )
@xemrexxx in sağı solu belli olmuyor zaten muhteşem izlyorum derkende aslında vicdana takılıyordu)
izliyormuşta reklam aralarında aramızda kalsına dalıyormuş)
@xemrexxx in sağı solu belli olmuyor zaten muhteşem izlyorum derkende aslında vicdana takılıyordu)
kafama göreAramızda Kalsın reklam olunca İntikam'a bakıyodur bence![]()
Televizyondan izledim o yüzden öyle yazdım.karadayıyı izlediysen daha ne ? dün hiç bişey yapmadım denirmi haftanın en iyi dizisini izlemişsin işte![]()
Aramızda Kalsın reklam olunca İntikam'a bakıyodur bence![]()
Şu hannayı bende incelim en son şaka kısmında kalmıştım 1 bölümdebenim şimdi sıkıntım kalmadı dizi konusundahangi diziden sıkılırsam anında pretty little liars a dönüp hannaya bakıyorum kendime geliyorum )