Salı Kaçak'tan sonra bu akşamda atv beni kanser etmekte kararlı.vadi reklam 5 dk dayanamadi atv
Reklam o. Burda komik ne var ki?kanal D 1.48
Reklam o. Burda komik ne var ki?
İntikam o kadar bile almıyor. Ama "SBT"de.
°°°mobil mesaj°°°
ayrica Tns ye güvenmeyende sizsiniz yani ha sbt ha tns fark yok sizin icinReklam o. Burda komik ne var ki?
İntikam o kadar bile almıyor. Ama "SBT"de.
°°°mobil mesaj°°°
Ben karşılaştırma yap demedim zaten. İntikam anlıklarda listeye giremiyor TNS total 3-4, A/B'de 5 alıyor. ZKFO 8 alıyor anlıklarda TNS'de 4.iyi reklam karsilastirmasi yapalim ozaman istermisin
Ben karşılaştırma yap demedim zaten. İntikam anlıklarda listeye giremiyor TNS total 3-4, A/B'de 5 alıyor. ZKFO 8 alıyor anlıklarda TNS'de 4.
Sbt'ye bakarsanız geçen sene ZKFO'nun A/B'de özetiyle beraber Vadiyi geçtiğini de kabul edersin o vakit.
°°°mobil mesaj°°°
Mentionlanmışdım ondan uğradım konuya. Yarıdan seyrettim ne anladım ki sürükleyici olsun?Gecen hafta vadiyi seyretti ya sıkı takipçisi oldu o yüzden bu konuyu da takip ediyor@EveN
Hoşgeldin.Başımızın üstünde yerin var.Mentionlanmışdım ondan uğradım konuya. Yarıdan seyrettim ne anladım ki sürükleyici olsun?
°°°mobil mesaj°°°
Takılıyoruz even kardeş kızmaMentionlanmışdım ondan uğradım konuya. Yarıdan seyrettim ne anladım ki sürükleyici olsun?
°°°mobil mesaj°°°