Acun Ilıcalı'nın Müthiş Zekasının Son Eseri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni jürinin ilk haberleri çıktığında iyi bir seçim demiştim Gökhan için, damgasını vurdu zaten.

Ebru şaşırttı beni pek beğenmedim yarışmada onu..

Acun ile ne ilgisi var anlamadım pek. :) Gökhan'ın başarısı tamamen ilginç bir yazı olmuş yine. :)

acun harbiden çok akıllı ama başlığı abartmışsın aga sende :D
gökhan iyi bi yükseliş yakaladı iyice popüler oldu harbiden de

Acun ile ne ilgisi var anlamadım pek. :) Gökhan'ın başarısı tamamen ilginç bir yazı olmuş yine. :)
tmm başlık abartılı da acunla ne ilgisi var yorumu da tuhaf oldu aga :D onla alakası yokta benle mi alakası var :d

tmm başlık abartılı da acunla ne ilgisi var yorumu da tuhaf oldu aga :D onla alakası yokta benle mi alakası var :d
Böyle konuya böyle yorum. :D

Aga sırf bana muhalefet olacaklar ondan öyle yazıyolar show'a ve kanal d'ye söylediklerim fena içlerine oturmuş. :)

Neyse aga başlık abartılı dediğin gibi ama forumda çoğu şey abartılıyor bu mu batmış millete. :F My'yi abartan zat başta olmak üzere. :F

Acun olmasaydı başarılı insanları halk göremeyecekti.

İyi ki Acun varda Gökhan'ı yakından tanımış oldu türk halkı. Daha kimler var kimler var Acun sayesinde popüler olan.

Mesela "Özge Ulusoy" survivor'dan önce kimse yüzüne bakmazdı şimdi herkes tanıyor ve sevenler çoğaldı.

vesaire :)

Gokhan kesinlikla bu yarismaya cok buyuk bir katki sagladi koladegil rekor kirdi adam ayrica klipte cok hos olmus

İlginc tespit. Gökhan'i Gökhan yapan Acun mu oluyor bu durumda? :D

Ne Acun'mus be :D

Gökhan zaten başarılıydı.Sadece çok fazla tanınmıyordu.Çoğu insan antipatiyle bakıyordu yarışma başlamadan önce ama şimdi hem kendini sevdirdi hemde ününe ün kattı.Birde bu sene O Ses Türkiye'yi Oses Türkiye yapan Gökhan'dır.:)