Acun Ilıcalı'nın Müthiş Zekasının Son Eseri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,186
Puanı
284
Gökhan Özoğuz Sezona Damga Vurdu!
Müthiş Zekasıyla Televizyon'da uzun yollar kat edip zirveye yerleşen Acun Ilıcalı birçok kişiyi ünlü yaptı. Acun Ilıcalı'nın son bombası ise Gökhan Özoğuz. Başarlı rock grubu Athena'nın solisti olan Gökhan'ı O ses jürisi yapan Acun, Gökhan'ın ününe ün katmasını sağladı. Bu sezon O Ses'i de ekranları da yıktı geçti Gökhan Özoğuz.

Finaldeki 4 Yarışmacı da Gökhan'ın Takımından!
Bütün iyi yarışmacıları takımına almayı başaran Gökhan çok başarılı bir sezon geçirdi ve diğer jürilerin yarışmacılarını bir bir eledi. Ebru Gündeş, Murat Boz ve Hadise finale yarışmacı taşıyamazken Gökhan finalin tek sahibi oldu.

Gökhan'ın Takımından Sürpriz Klip!
Gökhan'ın takımının neredeyse tamamı süpriz bir klip hazırlayarak Gökhan'a sevgilerini gösterdiler. Gökhan'ı çok duygulandıran sürpriz Acun Ilıcalı ve diğer jüri üyelerini de etkiledi.

İşte o klip;

@OzaN @xemrexxx 'in başlığı garip bulunuyordu ama bu başlık ultra garip olmuş. :) Acunun zekası ile Gökhanın başarısı?

Son düzenleme:
Acun Ilıcalı'nın Son Eseri: Gökhan Özoğuz :) Gayet açık. :):)

Tekrar: Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. :F

Gökhan yarışmaya damgasını vurdu gerçekten. Diğer jürilere her anlamda açık ara fark attı. Tebrik ederim. :)

Gökhan adı ilk geçtiğinde biraz tereddütlü bakmıştım doğrusu ama gerçekten çok iyi çıktı. Bu sezonun her yönden yıldızıydı şüphesiz. Hem en eğlenceli, en renkli isimdi hem de inanılmaz başarılıydı. Eminim yarışmacılarıyla en çok ilgilenen isim de o olmuştur.

Bu klip de gerçekten harikaydı dün geceki en güzel şeydi. İyi de aranje edilmiş gerçekten cdlik çalışma çıkmış ortaya. :):)

Konu köşe yazısı bölümüne taşındı. Bu tip haberden çok yorum taşıyan içerikleri bu bölüme açalım lütfen.

Gökhan'ı tanımayan yabancılar bu kim diyolardı başlamadan. :F

Gökhan'ın kim olduğunu herkes görmüş oldu. :)))))

Gökhana bence Star logosu uğurlu geldi. :) Star olmasaydı Gökhan da ününe ün katamazdı. O yıldız logosunun altında daha ne yıldızlar parlayacak. Starım benim. Şefkatli Starım. :X

Gökhan'ı tanımayanlar olağanüstü garip X factor jürisinin fanıymış. :F

Acunun zekasinin bunda ne isi var onu cözemedim ..
Simdi gökhan basarisiz olsa acun ( bunu yazdigim icin özür dilerim) gerizekali mi olacak ?

Acun Gökhan'ı daha önceden tanıyormuş ve biliyormuş böyle olacağını. O nedenle Acun'un da bu işte payı büyük ama müthiş zekası diye abartmak ne kadar doğru bilemiyorum. :):)

Acunun zekasinin bunda ne isi var onu cözemedim ..
Simdi gökhan basarisiz olsa acun ( bunu yazdigim icin özür dilerim) gerizekali mi olacak ?
Bu yorumunla düz mantığın sınırlarını aşmış oldun. :F

Yani Acun tuttuğunu popüler yapıyor ya da popüler olma potansiyeli olanları seçiyor.

Bu da Acun'un tv zekasıyla oluyor. Adam ondan bu kadar başarılı. :):)

Bu yorumunla düz mantığın sınırlarını aşmış oldun. :F

Yani Acun tuttuğunu popüler yapıyor ya da popüler olma potansiyeli olanları seçiyor.

Bu da Acun'un tv zekasıyla oluyor. Adam ondan bu kadar başarılı. :):)

Sinirlari asmak bizim isimiz 😉
Iyi secimler yapiyor ona itirazim yok ama müthis zeka süper zeka bunlar pek dogru kelimeler degil ...

İlginc tespit. Gökhan'i Gökhan yapan Acun mu oluyor bu durumda? :D

Ne Acun'mus be :D