ne varmış kadınlardaişte bunun sebebi senaristlerin kadın olması aga erkek olsaydı aksiyon şov yaparlardı![]()
ne varmış kadınlardaişte bunun sebebi senaristlerin kadın olması aga erkek olsaydı aksiyon şov yaparlardı![]()
Akıl var mantık var Turgut'un sonu böyle olmaz,ilk olarak onu cezaevinde görmeliyiz sonra kalemi kırılsın.dizinin süresi çok uzun çoğu dizi 1 bucuk saat oynuyor şuan ama karadayı 2 saat 10 dakika sürüyor çok aşırı şekilde uzun olduğu için birde reklam arasıda vermiyorlar bunalabilirsin evet
20 24 arası turgutun kafası düşüyor
20 24 arası turgutun kafası düşüyor vurulduğu belli bence ama kendi ağzına sıkıyor gibi gördüğüm kadarıyla
çok fazla vermiyorlar zaten dizi 2 saat 10 dakika falan sürüyor diğer diziler 1 bucuk saatreklam arası vermiyorlarmı ??
reklamlardan bunalıma girdim daha fazla ara verseler terelleli vaziyette dolaşacaktım![]()
benim gördüğüm şey o kafası düşüyor ağzına sıkıyor gibi fragmandan gördüğüm şey o yanı yoksa benimde bildiğim bişi yok bakalım haftayaAkıl var mantık var Turgut'un sonu böyle olmaz,ilk olarak onu cezaevinde görmeliyiz sonra kalemi kırılsın.
çok fazla vermiyorlar zaten dizi 2 saat 10 dakika falan sürüyor diğer diziler 1 bucuk saat![]()
çok abartılı vermiyorlar zaten 2 saat 10 dakika gibi süresi var diğer diziler 1 bucuk saatişte bunun sebebi senaristlerin kadın olması aga erkek olsaydı aksiyon şov yaparlardı
ne demek reklam vermiyolar sen diziyi nerden izliyon
o kadar uzun yapmasınlar ne gereği var 11.10 gibi bitsin dizi bu kadar basit
inanın bu bölümün çekilme süresi en fazla 2 gündür yani 2 günü geçmesi imkansız
fragmanı bölüm sonrası çıkarmışlar buna gerek yok ki aksiyonlu çekin hareketli çekin sağlam çekin ama fragman sonra çıksın önemli değil bu tarz durgun bölümlerle haftada 3 bölümde çekersin çekiyosunda zaten
o sadece yanıltmadan ibaret,bu yeni memur hanımıda senaristler bize baştan masum gösterdi sonra tüm foyası ortaya çıktı.çok fazla vermiyorlar zaten dizi 2 saat 10 dakika falan sürüyor diğer diziler 1 bucuk saat
benim gördüğüm şey o kafası düşüyor ağzına sıkıyor gibi fragmandan gördüğüm şey o yanı yoksa benimde bildiğim bişi yok bakalım haftaya![]()
olabilir ben reklam konusuna takılmadım demek istediğim şey en uzun süreli dizi şuan karadayıdizi iki saat 10 dakika sürüyor ama biz 3 saat 40 dakika ekran başında bekliyoruz demekki bunun b,r buçuk saati reklam![]()
hahahah ben demedimmi sana o kadının gözlerinden korktum diye benim hislerim kuvvetlidir ben anlamıştımo sadece yanıltmadan ibaret,bu yeni memur hanımıda senaristler bize baştan masum gösterdi sonra tüm foyası ortaya çıktı.
Feride kimi seçecek?olabilir ben reklam konusuna takılmadım demek istediğim şey en uzun süreli dizi şuan karadayı
hahahah ben demedimmi sana o kadının gözlerinden korktum diye benim hislerim kuvvetlidir ben anlamıştım![]()
ben senarist diyorum yönetmen demiyorum diziyi yönetmen yazmaz ayrıca karadayının yönetmenleri erkek senaristleri kadınne varmış kadınlardakurtlar vadisinide bir dönem kadın yönetmişti hatırlatırım
![]()
ben senarist diyorum yönetmen demiyorum diziyi yönetmen yazmaz ayrıca karadayının yönetmenleri erkek senaristleri kadınne varmış kadınlardakurtlar vadisinide bir dönem kadın yönetmişti hatırlatırım
![]()
iyi işte bizi temsil ediyorlarben senarist diyorum yönetmen demiyorum diziyi yönetmen yazmaz ayrıca karadayının yönetmenleri erkek senaristleri kadın
ben senarist diyorum yönetmen demiyorum diziyi yönetmen yazmaz ayrıca karadayının yönetmenleri erkek senaristleri kadın
mahkeme duruşmasından anladığım kadarıyla mahir feride ve babasının tavırlarından feride babasına boyun eğmiş gibi görünüyorFeride kimi seçecek?
siz kimsiniziyi işte bizi temsil ediyorlarben arkalarındayım devammm
mahkeme duruşmasından anladığım kadarıyla mahir feride ve babasının tavırlarından feride babasına boyun eğmiş gibi görünüyor![]()
Elinden geleni yaptı Feride. Çok çabaladı ama bu noktaya sürüklendi. O kapıdan girdiği an seçmişti sevdasını.iyi işte bizi temsil ediyorlarben arkalarındayım devammm
mahkeme duruşmasından anladığım kadarıyla mahir feride ve babasının tavırlarından feride babasına boyun eğmiş gibi görünüyor![]()
brazda böyle senaryo uzatıcaklar tekrar feride sinanla birlikte olmak zorunda kalıcak mahirle tekrar arası açılıcak en başa dönüyoruz tekrarElinden geleni yaptı Feride. Çok çabaladı ama bu noktaya sürüklendi. O kapıdan girdiği an seçmişti sevdasını.
Tüm delillerle birlikte Turgut'un tüm suçları yüzüne okunup kalemi kırılıp asılarak ölecek.oraları izlemedim ama turgut ölmez merak etmeyin finale doğru ölebeilir en fazla şimdi ölmez
Babasını seçerse nikah konusu muhakkak açılacak eee kız hamileyse.brazda böyle senaryo uzatıcaklar tekrar feride sinanla birlikte olmak zorunda kalıcak mahirle tekrar arası açılıcak en başa dönüyoruz tekrar![]()
ayyy oda var hamile kalırsa ancak bu sayede babasını ikna edebilir zaten olay öyle çözülücek galibaTüm delillerle birlikte Turgut'un tüm suçları yüzüne okunup kalemi kırılıp asılarak ölecek.
Babasını seçerse nikah konusu muhakkak açılacak eee kız hamileyse.