neye göre yapılıyomuş istatistiklere göre mi biri çıkıyo kafasına göre liste yapıyofanlara göre yapılmıyor iyi ki bu listeler ayrıca reytingle bitmiyor her iş
öyle bişey yok
neye göre yapılıyomuş istatistiklere göre mi biri çıkıyo kafasına göre liste yapıyofanlara göre yapılmıyor iyi ki bu listeler ayrıca reytingle bitmiyor her iş
kesin öyledirneye göre yapılıyomuş istatistiklere göre mi biri çıkıyo kafasına göre liste yapıyo
öyle bişey yok
ferhubde efsane bu konuda 5 sezon boyunca etmediğini bırakmadı ama sonunda o da imana geldibence meryem ve bihter kötü değiller
hürrem evlatları için savaştı ve barış teklifi sundu valide sultana iboya haticeye ama hepsi savaş ilan etti oda hakkını savundu.
Bihter ise oda kötü değil O da aşkı için savaştı.Ve annesine öfkeliydi.
AMA
Caroline ve ferhunde onlar bence ilk grubu almalılardı.Özellikle caroline
o son sahnede bomboş eve giriyordu ve çerçevedeki resmi görüp yere çöküp ağlıyordu.herbir sahnesini hatırlıyorum.toygar ışıklı yoruldum şarkısı çalıyordu.ferhubde efsane bu konuda 5 sezon boyunca etmediğini bırakmadı ama sonunda o da imana geldi
caroline @destere nin kaynanası olur inşallahBir kaç karakteri bilmiyorum ama doğrudur çoğu unutulmaz.
Bihter kötü değildi bence de.Her aldatan kötü mü oluyor.Ayrıca çokta entrikacı değildi aşkının peşinden koştu hep.
Hürrem'de asla unutulmaz ama oda kötü değildi.Felsefe eden bulur felsefesiydi o kadar.
Caroline düşman başına.😱
caroline @destere nin kaynanası olur inşallah
işte paralasın şoparı bırakNe yaptı loo bu kadar kötü sana.😱Ali dayanamadı o kadına Destere hiç dayanamaz.
zaten ondan dedim evin içnide değişik olaylar olsun diyegelini bırakır kaynanayı alırım
zaten ondan dedim evin içnide değişik olaylar olsun diye
Dizini vercekmisin gunü bile belli pztfanlara göre yapılmıyor iyi ki bu listeler ayrıca reytingle bitmiyor her iş
uğraşamam şimdi reyizDizini vercekmisin gunü bile belli pzt