Ozaman bakılmıyor da Polat sasmazla Kubilay sagolsun
Olmamis pompy böyle. Dogru degil. Baslik ilgi cekince icerik daha bir ilgi cekmiyor.
Karagül'ü de yapmış.
Ozaman bakılmıyor da Polat sasmazla Kubilay sagolsun
Karagül'ü de yapmış.
Olmamis pompy böyle. Dogru degil. Baslik ilgi cekince icerik daha bir ilgi cekmiyor.
Bu yöntemi kullandirmak zorunda kalan
Polat sasmaza ve kubi-laya kızın beni ozana sikayet ettiler hatirliyorsundur
Forum magazin 4. Bolum de oyuzden ben hiç bir senaryomu yetistiremedim
Bu böyle giderse 2016 da asayis merkez de
Bu yöntemi kullandirmak zorunda kalan
Polat sasmaza ve kubi-laya kızın beni ozana sikayet ettiler hatirliyorsundur
Forum magazin 4. Bolum de oyuzden ben hiç bir senaryomu yetistiremedim
Bu böyle giderse 2016 da asayis merkez de
Polat şaşmaz ve kubilay ozana sikayet edip fişlediler beni
Sihirli annemFislenmek ne demek? Fislenseydin dizi yapmaya devam eder miydin?
Evet nerden anladın biraz Ozetliyebilirmisin senaryoyu AbayaEdison Partisi ampül'emi gönderme @pompy
@beyazsoy konuyu bir ozetlermisinnot: el nusra zaten el Kaide ve suan Işad adıyla Suriye'de savaş yürütüyor. Yine pompy sözcü gazetesi okuyarak yanlış bilgilerle
senaryo yazmış)) suriyedeki pkk kolu
da pyd dir irandaki pjak
Nasıl olmuşArtık 2. ...... geliyor konularını görünce pompy nin konusu olduğunu bakmadan anlıyorum
ayırdığın zamana emeğine ruhuna sağlık(yalan dünya açılay sözü)
Benim forum kanalında yayınlıyabilirsin her pazartesileri ben pzt si zorlancam birazayırdığın zamana emeğine ruhuna sağlık(yalan dünya açılay sözü)
güzelmiş.
Bende yazmayı düşünüyorum ama final sınavlarımın bitmesine 4 gün kaldı bitsin ilk işim hayaller ve favoriforumum
Biliyodum!X+y+z=1
x kare +y kare +z kare =2
X küp +y küp z küp =4
X üstü 4 y üstü 4 z üstü 4 =?
senaryo bu sekilde
vay daha dizimin konusu ortaya çıkmadan kanallardan teklif geliyor iyimiş ya değerlendiricem tekklifiniziBenim
Benim forum kanalında yayınlıyabilirsin her pazartesileri ben pzt si zorlancam biraz
Ben yazın sınavlardan dolayı pazar zorlandım. Ve ekolü yazılalecel senaryo sihirli annemi hafta içi hergüne çıkardım ve bana veto getirdi bu durum
Asayiş merkezde normal televizyonda hala devam ediyor
Televizyondaki bolum sayısı 314 olacak bende 11 bide yazın başladım
Kubilayla Polat şaşmaz sagolsun beni ozana şikayet ettiler Ama Kubilay'da ilk aldığı projede düştü
Yani bodrum tv de
sen artık aştın yani bence emmy e aday olsan kazanırsın
Şike davasını da yakından takip ettiğine göre ana haberleri izliyor ve gazete okuyordursun.