Türk Televizyonlarının En Unutulmaz Kötüleri

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,929
Puanı
1,061
Yaptıkları kötülükler, çevirdikleri entrikalarla izleyciden beddualar alan bir o kadar da reyting getiren isimler onlar.
İşte Türk televizyonlarının akıllardan asla çıkmayacak o karakterleri:

1. Hürrem Sultan-Muhteşem Yüzyıl​
  2. Bihter Ziyagil-Aşk ı Memnu​
  3. Caroline-Öyle Bir Geçer Zaman Ki​
  4. Ferhunde-Yaprak Dökümü​
  5. Yasemin Saylan-Kara Melek​
  6. İkbal-Aliye​
  7. Halil-Üvey Baba​
  8. Kenan Birkan-Ezel​
  9. Ayşegül-Küçük Sırlar​
  10. Ferhat-Kuzey Güney​
  11. Hayriye-Küçük Besleme​
  12. Seyhan-Asmalı Konak​
  13. Vakkas-İkinci Bahar​
  14. Ertan-Kaçak​
  15. Yağmur-İntikam​
  16. Turgut-Karadayı​
  17. Aron Feller-Kurtlar Vadisi Pusu​
  18. Cabbar Ağa-Kınalı Kar​
sadfcds.png

@destere @mrt-06 @xBUGRAx @Bully @sokak sanati @yatutarsa @HachiKo @yakup09 @OzaN @ABAY_06 @sürgünüm @Fks14 @*Dream* @Yakamoz-Asi @denizz19 @ozgur2113 @berkann @Reytinger

Son düzenleme:
Ferhunde, Kenan, Caroline ve Ferhat'a çok gıcık kapardım. :X Hürrem'e hala gıcığım. :A

Bihter'e her şeye rağmen kıyılmaz ya. :bhr: Yağmur'a kim beddua ediyormuş lo? :bağır:😱

Beren 2 rolle listede 🙂
Cevat vardı avatarımdaki o da efsaneleşmiş bir kötü.
@OzaN En favori kötü diye bir yarışma yapsak olur mu? Bak aklıma geldi şimdi..

A\B dram dizilerindeki kötü kadın karakterlerini hep çok beğeniyorum :XKonuda Bihter kötü değildi ki Firdevs hanım olsa daha doğru olabilirdi :)

oha iskender büyük yok :kiki: :kiki:

açık ara Türk Tv tarihinin en efsane kötüsüdür
polat alemdarın anasını ağlattı be anasını bu liste antin kuntin dizilerin karakterlerinden oluşma kim neye hazırlamışsa ilginç :D

oha iskender büyük yok :kiki: :kiki:

açık ara Türk Tv tarihinin en efsane kötüsüdür
polat alemdarın anasını ağlattı be anasını bu liste antin kuntin dizilerin karakterlerinden oluşma kim neye hazırlamışsa ilginç :D
vadicilerin unutamadığı kötüler değil en unutulmaz kötüler listemiz :)

vadicilerin unutamadığı kötüler değil en unutulmaz kötüler listemiz :)
iskender büyük en unutulmaz kötüdür zaten sinema filmi bile yapıldı adamın o kadar ki ilgi gördü liste kadın dizilerini içerdiği için normal karşılıyorum :)

iskender büyük en unutulmaz kötüdür zaten sinema filmi bile yapıldı adamın o kadar ki ilgi gördü liste kadın dizilerini içerdiği için normal karşılıyorum :)
sana kalsa liste full vadi olurdu araya deli yürek,kaçak :::) neyse senin ya da başkasının kaale alıp almaması önemli değil bu isimler yayınlandıkları döneme damga vumuştur :)

sana kalsa liste full vadi olurdu araya deli yürek,kaçak :::) neyse senin ya da başkasının kaale alıp almaması önemli değil bu isimler yayınlandıkları döneme damga vumuştur :)
iskender büyük ismi mutlaka olmalı sinema filmi bile yapıldı adamın onun zamanı bi başka olmuştur