harbi mi aga iyi çuvalladım o zaman ama nerden bilim böyle isim mi olurYok Agam Filmin Adı RIO Zaten.
harbi mi aga iyi çuvalladım o zaman ama nerden bilim böyle isim mi olurYok Agam Filmin Adı RIO Zaten.
Gerçekten çok iyi başlamış yarın 7 reyting alır.13:00 - 14:00 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 2.68
2) TRTCCK: 1.82
3) SHOW: 1.61
Show TV'nin Yeni Yemek Programı Iyi Başlamış. Bakalım TNS'de Nasıl Gelecek.
Forumu takip etsen bilirsin işte. Yabancı Film ve Animasyon zaten sen Izlemezsin gibi.harbi mi aga iyi çuvalladım o zaman ama nerden bilim böyle isim mi olur
bence 17 alırGerçekten çok iyi başlamış yarın 7 reyting alır.
ilgi alanıma girmiyor biliyosun hele çizgi filmse uzaktan yakımdan alakam olmazForumu takip etsen bilirsin işte. Yabancı Film ve Animasyon zaten sen Izlemezsin gibi.
Dün den beri aklım da Mutfağım'ı geçer mi diye geçmiş yani.Gerçekten çok iyi başlamış yarın 7 reyting alır.
Rio tüm yapımları dağıtmış maşallah.Rio filmi çok iyi bir başlangıç yapmış tebrikler.
Arka Sokaklar özet iyi giriş yapmış ama geçen haftaya göre düşük gitmiş.
Şefkat Tepe özet o da iyi başlamış ancak o da geçen haftaya göre düşük.
Fatih Harbiye özette iyi girmiş listeye o da geçen haftaya göre düşük.
Bugünün Saraylısı özetiyle iyi başlamış.
Acun özetiyle girememiş listeye.
Benden niye alıntılıyorsun arkadaşımRio tüm yapımları dağıtmış maşallah.
Diğer yapımların özeti düşmüş demişsin de ondan. Bir daha da alıntılamam. Bugün yeterince alıntılaştık zaten.Benden niye alıntılıyorsun arkadaşım
Alıntıla kanki sen beni alıntıla ben seni alıntılayım.Diğer yapımların özeti düşmüş demişsin de ondan. Bir daha da alıntılamam. Bugün yeterince alıntılaştık zaten.
Onun hatası gözüme batmamış nedense. Sadece büyük - küçük harf hatası yapmış düzeltilir onlar.@Bully Akın resmen Türkçeyi katletmiş bir beni gör zaten.