İkinci muhteşem yuZyil Geliyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,261
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Feslegen
10 bolum
Ekipe pusu kuruyorlar
Dolmabahçe sarayı içerde sabah
Yalanlar cumhuriyetinin başbakanı
Berat sniperlerini esi selenayi vurdutmayi ister ekibide temizleyin der.

Sisli tünel içerde sabah
Çatışma çıkar tünel iki taraftan kusatilir.

Ekip benzinciye doğru sıkışır
Sniperlarin hedefi Ekip i benzincide patlatmak

Ali ozan amir ve selenay tüp geçitten itowera geçerler.
Çatışma devam eder molotof kokteyini atacak olan itowera vurulur.
Uçaklar gökdelenlere çarpar helikopterlerde
İstanbulda sisli yanıyor

Ali ozan amir büne romayi yakan Sezar'dan sonra sisliyi yakan berat

Beyza oh be kurtuldular

İslam istihbaratı
Suriye istihbaratı
Ab istihbaratı
Nafta istihbaratı
Ekipi temizlemek ister
Çünkü çıkarlarına aykırıdır
Pentagon'unda çıkarlarına aykırıdır
Natoyada
Rusyanın cikarlarinada
Aykırıdır

Seyrek denizi ambulans içerde

Doktorlar olmuş ama polisler yaşıyor
Başka bir ambulansla seyrek hastahanesine nakil edilir

Mete askımın intikamını senden alacam.

Faruk yüksel ekibi temizlicegiz
Hetana tamam temizlicegiz

Seyrek hastahanesi
11 örgüt tarafından hastahane basılır
Aynı 11 örgütün üyeleri emniyete baskın yaparlar tararlar bomba patlar.

Süprizden 3 örgüt daha eklenir
İki bomba daha patlar.
Suriye muhalif komutanı tırı meteye kaptırır Para verip Yayin evini patlatır.

10 bolum sonu

yalanlar cumcuhiyetinin başbakanı sözü çok hoşuma gitti :Z:Z:Z

Birisi beni senaryoda beni fişledi sihirli annemi yazdım diye takas kvp ve Polat şaşmaz korktular sihirli annemden kubi-layda ruzgargulude mr.at ta

Birisi beni senaryoda beni fişledi sihirli annemi yazdım diye takas kvp ve Polat şaşmaz korktular sihirli annemden kubi-layda ruzgargulude mr.at ta

@ABAY_06

Son düzenleme:

@ABAY_06
Fİşledilermi 😱 @Bully

aksiyon 1:ekibe dolmahce sarayında Pusu kurulur. pusuyu başbakanın eşi istemektedir. ayrıca başbakanın eşi selenayi da öldürün demiştir. ekip selenayla birlikte kaçarak benziciye sığınır ordan da kaçıp itowera siginir. gözü dönmüş başbakanın eşinin adamları Itowera uçakla saldırır uçak i towera çarpar

(dikkat espiri geliyor))) ) Ozan bu ne ya romayi yakan sezardan sonra şişliyi (Sarıgüle gönderme) yakan Berat (başbakan) der

çatışma sonunda ekip yine kurtulur

aksiyon 2: tüm dünya istihbaratı birleşmiş Ozan'i yok etmeye karar verir( başbakanın dış güçler bize darbe yapiyor söylemesine gönderme)

aksiyon 3: ambulans gidiyor ama doktorlar ölmuş polisler yaşıyor ( bu nasıl oldu anlamadım))))

aksiyon 4: mete aşkı beyzanin intikamını ozandan almak yemin eder

aksiyon 5:faruk ile Hetana ozani temizlemeye karar verirler

aksiyon 6: 11 ayrı örgüt polislerin yaşadığı doktorların öldüğü hastaneyi basar aynı anda emniyet Genel müdürlüğünü de basar ( bu 11 örgüt nerden geldi bilmiyorum))))

aksiyon 7: ( burası siyasi gönderme Hatay'da MIT ' ait yakalana tırın durdurlmasi olayı)
başbakanın Suriye'ye yolladığı tırı esadin adamı Mete kapar

@destere @Bully @abay-06 yorumlarınız bekleniyor @xemrexxx
aksiyon 1:ekibe dolmahce sarayında Pusu kurulur. pusuyu başbakanın eşi istemektedir. ayrıca başbakanın eşi selenayi da öldürün demiştir. ekip selenayla birlikte kaçarak benziciye sığınır ordan da kaçıp itowera siginir. gözü dönmüş başbakanın eşinin adamları Itowera uçakla saldırır uçak i towera çarpar

(dikkat espiri geliyor))) ) Ozan bu ne ya romayi yakan sezardan sonra şişliyi (Sarıgüle gönderme) yakan Berat (başbakan) der

çatışma sonunda ekip yine kurtulur

aksiyon 2: tüm dünya istihbaratı birleşmiş Ozan'i yok etmeye karar verir( başbakanın dış güçler bize darbe yapiyor söylemesine gönderme)

aksiyon 3: ambulans gidiyor ama doktorlar ölmuş polisler yaşıyor ( bu nasıl oldu anlamadım))))

aksiyon 4: mete aşkı beyzanin intikamını ozandan almak yemin eder

aksiyon 5:faruk ile Hetana ozani temizlemeye karar verirler

aksiyon 6: 11 ayrı örgüt polislerin yaşadığı doktorların öldüğü hastaneyi basar aynı anda emniyet Genel müdürlüğünü de basar ( bu 11 örgüt nerden geldi bilmiyorum))))

aksiyon 7: ( burası siyasi gönderme Hatay'da MIT ' ait yakalana tırın durdurlmasi olayı)
başbakanın Suriye'ye yolladığı tırı esadin adamı Mete kapar

beyazsoyun açıklamaları ışığında yorumlayayım:) gündeme dair hükümete lafı değidirmişsin @pompy helal olsun :)

@destere yapsın ilk önce sonra ben ona göre yorum yapıcam :A

ben kendimi kurtardım sıra sende:)