FF ÖZEL: 1 - 16 Ocak 2014 Reyting Analizi

Kanal D de total oldu iyice. :T: Neyse zirveyi almış Rıza Baba, Arkadaşım Hoşgeldin, maçlar ve film saolsun. :D Ama cidden çok program var Kanal D'de. Yeniler de yolda. Ne olacak bu durum ben de çok merak ediyorum. :D ATV ve Star'a da tebrikler çok iyi gitmişler.

Eline sağlık bu arada @Yakamoz-Asi. Yine çok iyi bir analiz. :)

Çok başarılı bir inceleme olmuş öncelikle tebrik ederimmm devamınıda bekliyorum :D medcezirin şansa bala abde zirveyi aldığı gözlerden kaçmıyor atv ye tebrikler total ilk 3 :) güzel tablo emeğine sağlık

knal D totalde az proğramla ilk sırayı almış ab grubunda çok proğramla 3. sırada

atv totalde çok proğramı olmasına rağmen geride ab grubunda az proğramı olmasına rağmen ikincilikte buda sanırım karadayı etkisi?

proğram sayılarıyla reytingler birbiriyle ters orantılı

Aynen destere biraz öyle gibi görünüyor :D

Çok başarılı bir inceleme olmuş.eline emeğine sağlık :)

@destere dediği için yorum yapıyım :X
ilk 100`de
Star her iki grupta müthiş gitmiş
Kanal D totalde atv`yi geçmiş 😱 Kanal D çok iyi gitmiş
atv her iki grupta 3. olmuş ama ben daha yüksek beklerdim
Samanyolu totalde 13 programla girmiş ama AB`ye sadece Şefkat tepe listeye gire bilmiş
Show TV her iki grupta 5. olmuş
TRT1 AB`de 6 programla 4. olmuş.kanal AB grubunda çok güçlü
FOX her iki grupta sonlarda kalmış ve kötü gitmiş

aynı durumda olduğumuz arkadaşlar arıyoruz kendimize:) yalnızlık zor bişey? senle @Ahmad ı yakaladım ki tepkiyi tek başına gögüslemeyelim :))
Her zaman senleyiz :A

emeğine sağlık ömer, yine özenli bir çalışma.

kanal d maç vs yayınlar sayesinde bu kadar yüksek. ama bu çözüm değil, iddialı diziler yapmalı..
ab katagorisi şaşırtıcı, kanal d nin 2. olmasını bekliyodum

Kanal D de total oldu iyice. :T: Neyse zirveyi almış Rıza Baba, Arkadaşım Hoşgeldin, maçlar ve film saolsun. :D Ama cidden çok program var Kanal D'de. Yeniler de yolda. Ne olacak bu durum ben de çok merak ediyorum. :D ATV ve Star'a da tebrikler çok iyi gitmişler.

Eline sağlık bu arada @Yakamoz-Asi. Yine çok iyi bir analiz. :)

Genel olarak denekler baya bir TOTAL, bu da AB'ye yönelik bir kanal olan Kanal D'nin dizilerinin niye düsük oldugunun ispati aslinda :)