Aynen eski tadı yok ben de geçen bölüm`den artık izlemiyorum onun yerine bugün BHUV izliyor evdekiler .Yalnız eski tadı hiç ama hiç yok. Izlemiyorum kaç haftadır.
Aynen eski tadı yok ben de geçen bölüm`den artık izlemiyorum onun yerine bugün BHUV izliyor evdekiler .Yalnız eski tadı hiç ama hiç yok. Izlemiyorum kaç haftadır.
Özetsiz İnsanlar forever.
°°°mobil mesaj°°°
Gerçekten Izlenecek bir tarafı kalmadı ki tadı kaçtı. Nerede o eski Zengin Kız Fakir Oğlan bir de şimdikine bak yani.Aynen eski tadı yok ben de geçen bölüm`den artık izlemiyorum onun yerine bugün BHUV izliyor evdekiler .
Onu ben de biliyorum ama yani SBT`nin 8`ni napıyorsun önemli olan TNS`de olan 6 reytinglik başarısıSBT A/B'de 8-9 rryting alıyor. TNS Total 4, A/B 5.
°°°mobil mesaj°°°
Ben Şükrü için izliyordum o karakter beni güldürmeye yetiyordu ama dizide senaryo çok sıkıcılaştı ve devamlılık çok fazla oldu.ama yine de TNS reytinglerinde çok başarılı gidiyor ve bu sezon sonu final yapar artıkGerçekten Izlenecek bir tarafı kalmadı ki tadı kaçtı. Nerede o eski Zengin Kız Fakir Oğlan bir de şimdikine bak yani.
Bhuv cok kötu.Sbsvyi bitircegine Bhuvu bitir fox.Goldda zaten stardan almakla hata etti.Total ilk 30 ab ilk 50 basaridir. @halukerogluFOX
twitterde arka sokaklar en çok konuşulan 4.dizi şu an ben de fragman çıktı yine biri vuruldu sandım meğersem kvp ile as ı bir tutup iki diziyi topa tutuyorlarmış sonradan @Bully @EveN @sokak sanati
Bhuv cok kötu.Sbsvyi bitircegine Bhuvu bitir fox.Goldda zaten stardan almakla hata etti.Total ilk 30 ab ilk 50 basaridir. @halukerogluFOX
Tnsde daha düşük oluyor. gecen hafta hep 3almisti anliklarda ama tnsde 2 almisti.TNS'yi bekleyelim.
yok lo işte kvp-as ile ilgili popi tweetler atıyorlarKaç ölü kaç yaralı umarım kurtulan olmamıştır.
yok lo işte kvp-as ile ilgili popi tweetler atıyorlar