öyle deme ..polat leylayı bi öpsünnn..reytingler öyle bi uçarki..marslılar nasanın marsa gönderdiği keşif uydusu sanar reytingleri...hahahah leylayı ne yapıcaksın dizi zaten durgunlaştı leylanın ağlamasıyla uğraşamam![]()
aga oranlar açıklanmış gibi yazdın..açıklandıda bizmi görmedik..😱😱😱vadi müthiş gidiyo reytingler süper gidiyo atv 2 dk daha sabretseydi 14 ü kesin geçerdik
Öpüşme istiyorsan yan kanala Beren Saat'e geçeceksin.öyle deme ..polat leylayı bi öpsünnn..reytingler öyle bi uçarki..marslılar nasanın marsa gönderdiği keşif uydusu sanar reytingleri...![]()
öyle deme ..polat leylayı bi öpsünnn..reytingler öyle bi uçarki..marslılar nasanın marsa gönderdiği keşif uydusu sanar reytingleri...
aga oranlar açıklanmış gibi yazdın..açıklandıda bizmi görmedik..😱😱😱
aynen bence de yeni vadici arkadaşımız hayırlı olsunAbdülheyin öleceğini sanmıyorum. Bende patlama olmadan evin bodrum katına ve ya dışarı çıkmıştır.![]()
horoz mete girmiş diziye..birazdan cahiti gagalayacak..bi yere ayrılma bak..Abdülheyin öleceğini sanmıyorum. Bende patlama olmadan evin bodrum katına ve ya dışarı çıkmıştır.![]()
😱aynen bence de yeni vadici arkadaşımız hayırlı olsun![]()
öyle deme birazda ab takılmak lazım..🙄🙄Öpüşme istiyorsan yan kanala Beren Saat'e geçeceksin.
Ben tahmin etmiştim kaç hafta önce de yorumlar atıyordu 🙂aynen bence de yeni vadici arkadaşımız hayırlı olsun![]()
Reklam dönüşü olmasa yüksek bir anlık gelebilirdi;Kara'lı sahneler müzik eşliğinde enfes.aksiyon kara ile tavan yaptı..![]()