Kurtlar Vadisi Pusu 211.Bölüm Yorumları

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,752
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu 211.bölümüyle her Perşembe akşamı olduğu gibi bu Perşembe akşamı da ekranlara gelecek.

Kurtlar Vadisi Pusu 211.bölüm ile ilgili yorumlarını bu konu altından yapabilirsiniz.

Efsanenin 211.Bölüm Fragmanı:

Peki ya Efsanenin 211.bölümünde neler olacak.Tüm bu soruların cevapları bu konuda.

https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-pusu-211-bölüm-Özeti-ve-fotoğraflar.209652/

Bu aksam izleyemiyecegim ama bu konuyu gecen haftaki gibi dizi bitene kadar en az 200 yorum yazin ha :D

Bugün döktürcem İnşallah 2 haftadır internet sıkıntısı yaşıyordum dün interneti yeniledik çok hızlı :D Bölümü de canlı anlatırız :D

Bugün döktürcem İnşallah 2 haftadır internet sıkıntısı yaşıyordum dün interneti yeniledik çok hızlı :D Bölümü de canlı anlatırız :D
aga senin canlı anlatımlarını özledim he bu konuya en az 100 mesaj yazman lazım ona göre :D benim yarın yine sınavım var ama bu seferki önemli değil fazla reklam aralarında ve bölümden sonra burdayım :D

muhtemelen ilk anlıklar uçacaktır fragmandaki herşey ilk 30 dakkada oluyo acayip heycanlı olacak ya :D

aga senin canlı anlatımlarını özledim he bu konuya en az 100 mesaj yazman lazım ona göre :D benim yarın yine sınavım var ama bu seferki önemli değil fazla reklam aralarında ve bölümden sonra burdayım :D

muhtemelen ilk anlıklar uçacaktır fragmandaki herşey ilk 30 dakkada oluyo acayip heycanlı olacak ya :D
100 mesaj zor :D

Ben unuttum Vadi olduğunu bugün, Çarşamba sanıyodum bugünü. :Z

sezonun rekoru gelir bugün kesin

>> The Nezir ~ @Rutu_Bed
ba567b0eef5f1b6f646c7aff298394cb.jpeg
Babam 'bugün Perşembe mi lan?' dedi. 'Hayır günlerden kurtlar vadisi' dedim. Şöyle bi baktı gülümsedi para istedim verdi. Zayıf noktası bu.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre