Canlı izleyemedim tabi ki ama netten buldum Tvyo'dan izliyorum şuan.
Kevin Bacon'dan yeni sezon uyarısıda aldık.
Kevin Bacon'dan yeni sezon uyarısıda aldık.
Son düzenleme:
Altın Küre almış dizinin bitirilmesi görülmüş bir şey değildir herhalde, reytingleri de iyi zaten.brooklyn nine nine a başlasam mı acaba bitmez herhalde o da
Heyecanlı olacağından değil de ünlüleri kendi kişilikleriyle görmek keyifli.Bu hafta olmaz gibi, gelecek hafta belki izlerim. Ödül töreninin tekrarını izlemek heyecansız olur.
7.9'a kadar yükseldi zaten. 8'leri geçer yakında. Gerçekten iyi dizi. Bence TBBT ve Modern Family'den sonraki ekrandaki en iyi komedi şu an. Boşuna tavsiye etmedik herkese.
Bulamadım maalesef. Geçen sene tvyo yayınlamıştı full olarak ama bu sene yok.@OzaN tek part halinde bulacağım bir yer var mı.
Ödül kısmından başlarlar belki.1 saat filan izlerim ama ödül kısımlarını izleyemem heralde
Ödül kısmından başlarlar belki.
2-3 arası kırmızı halı, 3-6 arası törendi. Ama aşırı reklam vardı. Muhtemelen töreni gösterir sadece.22.00 - 00.00 arası yayınlancakmış,toplam kaç dk. sürmüştü sen izlediğinde
2-3 arası kırmızı halı, 3-6 arası törendi. Ama aşırı reklam vardı. Muhtemelen töreni gösterir sadece.
Özellikle Matt Damon ile dalga geçtikleri yer çok iyiydi cidden.1 saat 20 dk. izleyebildim töreni. Direkt ödül kısmından başlamadı. 30-35 dk. filan Kırmızı Halı'da ki röpörtajları gösterdiler. Gayet keyifli röpörtajlar vardı. Özellikle Tom Hanks'inkini beğendim
Ödüller kısmınıda En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne kadar izledim, sonra reklam oldu kapattım
Sunucuların ilk baştaki laf atmaları çok iyiydi, sarışın olan sunucuyu beğendim Matt Damon'a dedikleri lafta sesli güldüm Tam hatırlamıyorum ama ''Başka bir yerde olsan Yıldız olurdun ama burda bi çöpçüden farksızsın'' gibi bişey dediler Onun dışında Tom Hanks'e takıldılar biraz
Jennifer Lawrance'in konuşması neydi öyle ya, sesi titriyordu Artık alışması lazım daha çok ödül alıp konuşma yapacak
Robert Downey Jr. reyiz reyizliğini gösterdi, adam her türlü karlı çıktı
Jonah Hill'e de güldüm Kadınla çıktılar öyle kaldılar yerlerinde ama adam tecrübeli toparladı hemen ortalığı
Ayrıca Captain Phillips ve The Wolf Of Wall Street filmlerininde fragmanlarını ilk defa izledim. İki filmde süper gözüküyor. Özellikle DiCaprio reyizin filmi tam arşivlik bir film gibi
Kalan kısımlarıda evde izleyip töreni bitiricem.
@OzaN