Star TV'nin Tek Gerçeği Muhteşem Yüzyıl!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634828585907644326.jpg

Star TV, yeni sezona birçok yeni dizi ve Acun Ilıcalı'nın programları ile hazırlanıyor.

Kesenin ağzını açan ve masraftan kaçınmayan Star TV'nin yeni sezon tanıtım fragmanında ise en büyük ağırlık Muhteşem Yüzyıl'da.

Milliyet gazetesi Cadde yazarı Sina Koloğlu, Star TV'nin tanıtım filmini yorumladı ve şöyle yazdı:

"Star tanıtımı izleyenlerin aklında kalan kare nedir? Yani, kanalın bir yerde imajını özetleyen, yeni sezondaki kimliğini ortaya koyan. Nedir? 'Muhteşem Yüzyıl'. Tamam, Star büyük oranda eşittir 'Muhteşem Yüzyıl' ama bir filmin bütünün izledikten sonra akılda tek kalan buysa! Ayrıntılı izle, ağır çekim izle, bir daha bir daha izle, ararsan bulursun tabii ki başka şeyler. Benim dediğim bir kalemde, hızlı anlık, ilk tanışma izlenimi. Önemli olan da budur çünkü."

güzel konuşmuş :A zaten acun daha karadayıya,küçük geline,şefkat tepeye geçilirkene my yerinde kale gibi durdu stardaki 78 bölüm boyunca:) durmaya da devam edecek gibi

Yeni dizileri çok iyi tuturuyor ve bence böyle diziler başlatmaya devam etse daha kaliteli bir kanal haline gelir.en azından aynı yüzleri 4 gün görmekten iyidir

acun olmasa kanal batar ne muhteşem yüzyılı onun zar zor aldığı 9 reytingi acun haftasonu alıyo o ses zaten fark atıyo :D onu geçtim medcezirde öne geçti artık my geri plana düştü iyice bunlar boş laflar olarak kalır sadece :)

acun olmasa kanal batar ne muhteşem yüzyılı onun zar zor aldığı 9 reytingi acun haftasonu alıyo o ses zaten fark atıyo :D onu geçtim medcezirde öne geçti artık my geri plana düştü iyice bunlar boş laflar olarak kalır sadece :)
Konu 10 eylül 2012`de açılmış :D

kanallar için önemli olan gelir my den çok kazandıranı o zaman da yoktu şimdi de yok o zaman problem de yok :A

Star TV=Muhteşem Yüzyıl

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi