Kurtlar Vadisi Pusu 211.Bölüm Fragmanı

Erhan'ı sakat bıraktınız Memati'yi öldürdünüz Abdulhey'i yedirmeyiz:)

Abdülhey :( ölmemeli :( öldürmediler ise cok iyi bir senaryo yazmalilar cünkü eve roket attilar :(
Kane ölmeyecek cahit desifre oldu :(

Beyler rahat olun Abdülhey ölmüyor.5 türlü açıklayacağım...

1-O mekan Abdülhey'in mekanı.Abdülhey Cahit ile görüştüğü ilk görüşmede ona ne yaptığını biliyor.Bu görüşmede illa ki tedbir almıştır.

2-Siz 210.Bölümde Abdülhey'in dolaptaki yiyecekleri boş yere mi çöpe attığını düşünüyorsunuz? Bence o dolaptan kaçtı.Aynı Ersoy Ulubey gibi.Polat Memati'nin mezarındayken çıkıp gelecek diye düşünüyorum.Orada bi mezar kazılmış sanki.O bence içeride kalan Armageddon üyesidir b57808330ac6ac1eac9571bd2de492c0.gif Çünkü içeride onları öldürdü.Onlar yanınca tanınmaz hale geldi.

3-Polat'ın planı olabilir bu..

4-Dolabın içinden değilse bile dolabın arkasından gizli geçit olabilir.

5-Abdülhey buradaki yeşil ile işaretlenmiş yerden kaçacak.Hani baskın falan olur diye çok önceden hazırlamıştır...

f0e25652df5e0c788982492f1f5de7da.gifResmin orjinal boyutu için buraya tıklayınız
05bb49b1426ed4263e8174d06fce54c7.png

vadi forumundan bi arkadaşın analizi

Beyler Abdülhey in bulunduğu evde gizli bi bölme var deniliyor. Hatırlayan varmı aranızda
buzdolabının olduğu yerde gizli bölme var falan diyolar ama bilemiyorum

yuh abdülde gitti he vay be bi adam daha harcandı
arkadaşlar şimdi diceksiniz orası memetinin mezarı evfet öyle ama farkındaysanız toprak daha taze yane önceden üzerinde otlar vardı ama şimdi yeni kazılmış ve kapanmış ama inşallah ölmemiştir

arkadaşlar şimdi diceksiniz orası memetinin mezarı evfet öyle ama farkındaysanız toprak daha taze yane önceden üzerinde otlar vardı ama şimdi yeni kazılmış ve kapanmış ama inşallah ölmemiştir
yok aga ya öyle kolay mı abdülün ölmesi fragman %100 yanıltmacalı

Beyler rahat olun Abdülhey ölmüyor.5 türlü açıklayacağım...

1-O mekan Abdülhey'in mekanı.Abdülhey Cahit ile görüştüğü ilk görüşmede ona ne yaptığını biliyor.Bu görüşmede illa ki tedbir almıştır.

2-Siz 210.Bölümde Abdülhey'in dolaptaki yiyecekleri boş yere mi çöpe attığını düşünüyorsunuz? Bence o dolaptan kaçtı.Aynı Ersoy Ulubey gibi.Polat Memati'nin mezarındayken çıkıp gelecek diye düşünüyorum.Orada bi mezar kazılmış sanki.O bence içeride kalan Armageddon üyesidir Ekli dosyayı görüntüle 28583 Çünkü içeride onları öldürdü.Onlar yanınca tanınmaz hale geldi.

3-Polat'ın planı olabilir bu..

4-Dolabın içinden değilse bile dolabın arkasından gizli geçit olabilir.

5-Abdülhey buradaki yeşil ile işaretlenmiş yerden kaçacak.Hani baskın falan olur diye çok önceden hazırlamıştır...

Ekli dosyayı görüntüle 28584Resmin orjinal boyutu için buraya tıklayınız
Ekli dosyayı görüntüle 28585

vadi forumundan bi arkadaşın analizi

buzdolabının olduğu yerde gizli bölme var falan diyolar ama bilemiyorum
aynen o dolaptaki yiyecekleri çöpe atması boş bir sahne deildi

abdülhey ölecekse de bu kadar kolay olmaz ölümü

Beyler geçmiş olsun. Az önce pana yi aradım. Abdülhey in filmden kendi isteği ile çıktığını söylediler :( :( :( :( :(

hee sen sorunca onlar hemen cevap verdiler he :D
Agaa sorma ya su anki ruh halimi tahmin edemessin. Icime kurt dustu aradim. Adamlar kenan coban ile ayrildiklarini ama hala gorusup belki anlasabileceklerini soylediler. bir kac saate belli olacakmis. Duyuru yapacaklarmis Cok rica ettim yoksa soylemiyecejlerdi.. Allah kahretsin boyle seyi kahretsin :( :( aglicam yeminle

Agaa sorma ya su anki ruh halimi tahmin edemessin. Icime kurt dustu aradim. Adamlar kenan coban ile ayrildiklarini ama hala gorusup belki anlasabileceklerini soylediler. bir kac saate belli olacakmis. Duyuru yapacaklarmis Cok rica ettim yoksa soylemiyecejlerdi.. Allah kahretsin boyle seyi kahretsin :( :( aglicam yeminle
aga bi git ya inanmıyom adamlar öyle bişey söylemezler :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato