Kurtlar Vadisi Pusu 211.Bölüm Fragmanı

Kaçtı be konu :(

Oha lan! Olum çok ölecek gibi duruyo ya. Abdülhey ölmeyi hak eden en son kişi şu dizide! :(
Cahit o sinir ve pişmanlıkla Kane'i vuruyor. Polat ağlıyor. O mezar Abdülhey'in olmasa bile Polat başka kimin mezarına gidecek ki? :(

@Yakamoz-Asi saol kardeşim fragman ne öyle ya polat pusata da deşifre olmuş yavaş yavaş deşifre olmaya devam edecek

Kaçtı be konu :(

Oha lan! Olum çok ölecek gibi duruyo ya. Abdülhey ölmeyi hak eden en son kişi şu dizide! :(
Cahit o sinir ve pişmanlıkla Kane'i vuruyor. Polat ağlıyor. O mezar Abdülhey'in olmasa bile Polat başka kimin mezarına gidecek ki? :(
mematinin mezarı bence abdül kesin o evden çıkmıştır

"Yok artık" diyorum, ancak bu söz yakışır bu fragmana. Abdülhey'in olduğu yere roket atıyorlar. Polat Alemdar'ın "Abdülhey" demesi çok derinden. Cahit sinirinden burnu kanıyor ama yine de göstermemeye çalışıyor. Daha sonra zaten Cahit, öldürmeye çalışıyor. Bunların hepsi rüyadır ya da değilse bile, çok iyi şeyler olmayacağı belli. Rüya değilse eğer, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Abdülhey'in bir numarası vardır belki de. Hep Polat Alemdar yapmaz ya böyle numara, biraz da başkaları yapsın. O ara uzaklaşmış olabilir oradan. Orada birileri roket atılmasıyla tuz buz olmuştur sonuç olarak ve orada bir tek Abdülhey de yoktu. Abdülhey ölmemiştir ama ne olduğu tam bir muamma.

lannnnn abdülhey ölüyo mu sakın diyim sakın şok içerisindeyim şuan

Memati'nin mezarı daha farklı. Ayrıca Memati'nin mezarının orada toprak yok, her yer çim. :(
orası mematinin mezarı ama abdülhey ölmüş gibi gözüküyo :(

Ortalık karışacak...Abdülhey ölmemiştir...Muhtemelen bombadan evvel dışarı atladı...Ama bir süre öldü sanacaklar...

Cahit, Polat Alemdar'ın yaşadığını öğrenince ve Abdülhey'in kötü anlarına tanıklık etmesi ile de kendinden geçiyor artık. Kurduğu bütün planları da suya atıyor gibi gözüküyor. Aslında daha derine inip, derindeki büyükleri indirmek amacıydı. Artık buraya kadarmış gibi gözüküyor. Aynı zamanda Pusat öğreniyor, Polat Alemdar'ın yaşadığını. En azından fragmandan gördüğümüz kadarıyla bu böyle.

lan olm bu nasıl fragman ya inanamıyorum şuan dehşet bişey olmuş ama abdülhey ölürse acayip üzülürüm abdül bu dizinin başıdır polatlar beraber yapma pana :(

yalnız bi fragman bu kadar muhteşem hazırlanabilir heralde arkadaş şu diziyi izleyince diğerlerini izleyemiyorum bunlar yapınca çok dehşet yapıyolar çok

lan olm bu nasıl fragman ya inanamıyorum şuan dehşet bişey olmuş ama abdülhey ölürse acayip üzülürüm abdül bu dizinin başıdır polatlar beraber yapma pana :(
ölmez boşuna üzülme ölü numaralarına alıştık artık ölse de izleyenler asla inanmazlar

abdülheyin ölümüne ben kolay kolay alışamam valla abdülün geldiği nokta çok başka polatın her zaman en büyük destekçisi oldu