2013 Yılında Ne Izledik?

Arkadaş bu nasıl konudur? Adam bütün yılı ele almış, para alman lazım valla bu iş için.
O kadar hazırlamışşsın, büyük bir kısmını okudum yani, üşenmedim :D

Maçların arasına girip en yüksek alanlardan birisi yine Vadi olmuş sadece. 😎

Star Ocak - Haziran ve Eylül - Aralık dönemlerinde Acun, My ve maçlar sayesinde harika giderek farkla zirveye oturmuş. Ancak kanal yaz aylarına acun, my ve maçlardan mahrum kalınca bir çözüm getirememiş. Acun gelecek sene TV8'e gideceği ve my biteceği için Star'ın sıkıntı çekeceğini düşünüyorum.

ATV Kurtlar Vadisi Pusu, Karadayı, Benim İçin Üzülme ve Kim Milyoner Olmak İster ile güzel bir yıl geçirdi. Yazın da Nihat Hoca sayesinde çok iyi gitti. Gelecek sene Karadayı bitecek. Bakalım ATV Pazartesi günlerine nasıl bir çözüm getirecek?

Kanal D Arka Sokaklar sayesinde Cuma günü baya bir 1.lik elde etmiş. Kanal az sayıda gün 1.liği elde etse de Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yalan Dünya, Kuzey Güney, İntikam ve Ben Bilmem Eşim Bilir gibi güçlü yapımlarıyla güzel bir yıl geçirdi. Ancak Eylül - Aralık dönemi arası kanalda ciddi bir sıkıntı söz konusu. Yine de Kanal D 2014 yılına güzel girdi. Doğru proje ve doğru gün seçimleriyle kanalın geleceğinin karanlık olmadığını söyleyebiliriz.

Son düzenleme:
Arkadaş bu nasıl konudur? Adam bütün yılı ele almış, para alman lazım valla bu iş için.

Valla tebrikler nasil okudun :D
Sayilarla aram iyidir. Paraya gerek yok :D

Star Ocak - Haziran ve Eylül - Aralık dönemlerinde Acun, My ve maçlar sayesinde harika giderek farkla zirveye oturmuş. Ancak kanal yaz ayında acun, my ve maçlardan mahrum kalınca bir çözüm getirememiş. Acun gelecek sene TV8'e gideceği için ve my biteceği Star'ın sıkıntı çekeceğini düşünüyorum.

ATV Kurtlar Vadisi Pusu, Karadayı, Benim İçin Üzülme ve Kim Milyoner Olmak İster ile güzel bir yıl geçirdi. Yazın da Nihat Hoca sayesinde çok iyi gitti. Gelecek sene Karadayı bitecek. Bakalım ATV Pazartesi günlerine nasıl bir çözüm getirecek?

Kanal D Arka Sokaklar sayesinde Cuma günü baya bir 1.lik elde etmiş. Kanal az sayıda gün 1.liği elde etse de Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yalan Dünya, Kuzey Güney, İntikam ve Ben Bilmem Eşim Bilir gibi güçlü yapımlarıyla güzel bir yıl geçirdi. Ancak Eylül - Aralık dönemi arası kanalda ciddi bir sıkıntı söz konusu. Yine de Kanal D 2014 yılına güzel girdi. Doğru proje ve doğru gün seçimleriyle kanalın geleceğinin karanlık olmadığını söyleyebiliriz.

Tablolardan süper bir özet cikarmissin ellerine saglik.
Aynen. Bende özellikle Acun ile Star'in yollari ayrildiktan sonra olacaklari merak ediyorum ve konuyu hazirlamak icin sabirsizlaniyorum :D

Valla tebrikler nasil okudun :D
Sayilarla aram iyidir. Paraya gerek yok :D

Tablolardan süper bir özet cikarmissin ellerine saglik.
Aynen. Bende özellikle Acun ile Star'in yollari ayrildiktan sonra olacaklari merak ediyorum ve konuyu hazirlamak icin sabirsizlaniyorum :D
Sen de müthiş bir araştırma yapmışsın tekrardan ellerine sağlık. :D Acun'dan sonra Star'ı ve hazırlayacağın konuyu merakla bekliyorum. :A

Hacı sen ne yaptın hiç üşenmedin mi ? Ellerine sağlık. :D

Valla bende yalan yok. Basladim Ocak-Subat.. Mayis'a geldim baya düsündüm devam edeyim mi diye. Ettim. Temmuz-Agustos baya gerildim bir cacik cikmadi diye. Tabi aradan 2-3 saat gecti :D üsengeclik yok dedim, aklima tabi @XanTier geldi gaza geldim ve bitirdim. :D

Beğenirken Vadi kısmını görmemeye çalıştım. Napalım sen de mesajımızı beğenmişsin. Beğenmemek olmaz? :D

Beğenirken Vadi kısmını görmemeye çalıştım. Napalım sen de mesajımızı beğenmişsin. Beğenmemek olmaz? :D
Vadi'ye karşı olacak ne varki? Hadi gerçek olmayan bir şey yazmış olsam neyse. :D

Valla bende yalan yok. Basladim Ocak-Subat.. Mayis'a geldim baya düsündüm devam edeyim mi diye. Ettim. Temmuz-Agustos baya gerildim bir cacik cikmadi diye. Tabi aradan 2-3 saat gecti :D üsengeclik yok dedim, aklima tabi @XanTier geldi gaza geldim ve bitirdim. :D
Ben olsam, bu konuyu hazırladıktan sonra Co-Adminlik başvurusunda bulunurdum.

Vadi'ye karşı olacak ne varki? Hadi gerçek olmayan bir şey yazmış olsam neyse. :D

Ben olsam, bu konuyu hazırladıktan sonra Co-Adminlik başvurusunda bulunurdum.

Bir konu ile Co-Admin mi olunur :D o zaman sen 20 küsür bölüm ile daha ilk günden Admin olurdun :D
Saka bir yana bu arastirmalari meraktan yapiyorum. 2014'de her ay en az 2 tane yapmayi planliyorum.. bakalim :D

Doğru yazmışsın ama İntikam izlediğim için doğal olarak Vadi sinirimizi bozuyor. :D Arkadaşım Hoşgeldin Vadi'ye karşı tek umudumuz. :D
O umutular hiç bitmiyor ama, sadece el değiştiriyor :D

Bir konu ile Co-Admin mi olunur :D o zaman sen 20 küsür bölüm ile daha ilk günden Admin olurdun :D
Saka bir yana bu arastirmalari meraktan yapiyorum. 2014'de her ay en az 2 tane yapmayi planliyorum.. bakalim :D
Ben olsam yapardım yani. Şuna konuya bak ya :D