Kırmızı yerde gelişme var mı?Atv'nin Kurtlar Vadisi'ni bırakacağınıda sanmıyorum.Bu kanal yeni el değiştirdi yeni sahipleri kanala yatırım yapacaklar niye ellerindeki reyting makinasından vazgeçsinler.
Şu 17 aralık operasyonuyla birlikte mal varlıklarının üzerindeki temlik ortadan kalksın herşey ortaya çıkar.
Son durum burada http://www.medyaradar.com/tmsfden-atv-sabah-aciklamasi-haberi-111834Kırmızı yerde gelişme var mı?
bahaneler bitmezkurtlar vadisinin en güzel sezonları herzaman show tvde yayınlandı ayrıca show tvde öyle her hafta kolaj falan olmuyordu bu kolaj olayını star tv icaat etti ve atv sürdürüyor şuan 😛😛😛😛
vadi final yapıcaksa bunu show tvde yapmalı bence hem oraya yakışıyor hemde bu kolaj saçmalığıda son bulur böylecelikle ayoll daha geçen haftalarda çocuklar sınava giricek ders çalısın diye ara veriyoruz dediler böyle bir şey ilk defa görüyorum![]()
bu konuda çok tartışmaya gerek yok cnm biz vadimizi uzun yıllar izleyelimde hangi kanal olduğu çokta önemli değil gelecek yılda devam etsin yeterkibahaneler bitmezama vadide bölüm yetiştirmek çok zor 2 ayda bir ara vermelerinden bişey olmaz mazur görmek lazım ucu ucuna yetişiyo zaten
showda da kolaj veriyoduk 3 ay ara verdiğini unutmashowda da çok kolaj veriyoduk
bu konuda çok tartışmaya gerek yok cnm biz vadimizi uzun yıllar izleyelimde hangi kanal olduğu çokta önemli değil gelecek yılda devam etsin yeterki![]()
Kolajdan kurtulmak için iki ayrı ekip olacak,buda daha çok masraf demek,pana film dünya kadar para kazanıyor 40 tane daire almışlar paraya kıysınlar birazda.bahaneler bitmezama vadide bölüm yetiştirmek çok zor 2 ayda bir ara vermelerinden bişey olmaz mazur görmek lazım ucu ucuna yetişiyo zaten
showda da kolaj veriyoduk 3 ay ara verdiğini unutmashowda da çok kolaj veriyoduk
vadiye fark etmiyorki cnm tnt gibi adı sanı duyulmamış bir kanalda bile ilk ikiyi sezon boyunca brakmadı vadi reytingte yani vadi nereye giderse izleyici kitleside oradakanal 7 ye geçsin süper oranlar alır orda?
vadiye fark etmiyorki cnm tnt gibi adı sanı duyulmamış bir kanalda bile ilk ikiyi sezon boyunca brakmadı vadi reytingte yani vadi nereye giderse izleyici kitleside orada![]()
ayy o benim hemcimslerim yüzünden fatmagülün sucu ne biz kadınlar sayesinde oan kim gelirse karşısına geçmeye hazırdı malesef geçildikbirinciliğede çıkamadı![]()
ayy o benim hemcimslerim yüzünden fatmagülün sucu ne biz kadınlar sayesinde oan kim gelirse karşısına geçmeye hazırdı malesef geçildik![]()
evet fatmagül dizisi çok tutulmuştu o dönem ayolll erkeklere başka dizi izlemek yasaktı sıkıysa izlesin karısı atardı sokağa hahahahyani beren sizi en az üç yıl ikinciliğe mahkum etti? beroşuma saygılarımı ve sevgimi vede aşkımı ilan ediyorum)
evet fatmagül dizisi çok tutulmuştu o dönem ayolll erkeklere başka dizi izlemek yasaktı sıkıysa izlesin karısı atardı sokağa hahahahben ve bir kaç vadici bayan dışındakı tüm hemcinslerim fatmagülde fatmagül diyordu
![]()
ben berenide sevmiyorum hahahapencereden atsan erkekler bacadan girip beroşu yine izler kız bir dünya harikası eşleri ne izlerse izlersin beroş yeterli bir sebep![]()