Yalan Dünya O Ses'i Mi Bekliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Avrupa Yakası da özellikle son sezonda çok ara veriyordu. Normal bence kalite kaygısı taşıyan komedilerin sık ara vermesi.

Birol Güven gibileri haftada değil günde 5 bölüm yazarlar onlar için sorun değil tabii. :D
Aynen son sezon 1 hafta var 1 hafta yoktu. :)

Konu kalmamıştı zaar. :D

Aynen son sezon 1 hafta var 1 hafta yoktu. :)

Konu kalmamıştı zaar. :D
Nasıl konu yoktu Gürse Birsel gündemi takip edip Burhan Altıntop'a senaryo yazardı,mesela İngiltere Kraliçesinin Türkiye ziyareti.

bu haber 5. ya da 6.sezona ait o zaman 20 bölüm falan ara verdi dedim zaten :)
Avrupa Yakası'nda birçok olay yaşandı Ozan'ın dediği gibi Gazanfer Özcan'ın vefatı,Ata Demirer Hümeyra kavgası ve maddi kriz ara vermeler genelde bu olaylardan kaynaklanmış.
Yalan Dünya'da böyle bir durum yok üstelikde altıncı sezonunda değil.
Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok Yalan Dünya benim için bir Avrupa Yakası değil.Onun kadar da uzun süreceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:
reytingleri çok kötü bu şekilde kanalına zarardan başka bişey veremez zaten ara verdirttiler :)

Her sezon aynı yorumlar bıkmadınız mı?

@sürgünüm Kanal D'nin maçı Yalan Dünyaya tercih ettiği yok. Yalan Dünya yayınlanmayınca tv2'deki maçı Kanal D'ye aldılar filmden daha iyi gider diye düşündükleri için.

Yalan Dünya her yılbaşı sonrası 2 hafta ara verir. Bu arada diziyi takip etmeyen "yaygaracılar" sürekli aynı haberleri çıkarır.

Yok Yalan Dünya bitti mi, final mi yapacak. Şimdi Gülse ta yılbaşından uyardığı için bu haberler çıkmıyor. Bu konu üyemizin kendi düşünceleri. Yani bir haber değeri yok. Sahi @OzaN böyle kendi yorumlarımızdan köşe yazısı yazabiliyormuyuz? Çünkü Kanal D'nin Pazartesi için YD'yı ayırdığı hiçbir sitedü yazmıyor. Rüyalarında ne görüyorlarsa gelip buraya köşe yazısı açıyorlar...

@takas kanala zarar ettirseydi senelerdir 22.00 olacak denilen dizi niye hala 20.00 onu anlamıyorum. Hadi onu bırakalım Gülse en çok kazananlar listesinde 10. Sırada. Diziden kazanmıyorsa daha nerden kazanıyor bu kadın bu kadar parayı?

°°°mobil mesaj°°°

reklamdan kazanıyodur belki nerden biliyon yalan dünya en çok kazanan 10 dizi içinde yok :)

reklamdan kazanıyodur belki nerden biliyon yalan dünya en çok kazanan 10 dizi içinde yok :)
En çok kazanan 10 dizi içinde yok ama belki kar edende vardır?

En çok kazanan diziler kar eden diziler değil ki.

15 koyup 20 kazanırsam en çok kazanan olurum.

3 koyup 14 kazanırsam en çok kar eden olurum.

Söylemekten yoruldum Vallaha Billaha. Daha geçen Yalan Dünya en çok reklam yerleştiren dizi seçildi. Diziye güvenmeseler firmalar neden bu kadar reklamı diziye versinler? İşte para ordan kazanılıyor. Daha sonra yaklaşık 15 oyuncusu reklamda oynadı. Bence yarattığı karakterlerin reklamda oynaması da Gülseye para kazandırıyor. :)

°°°mobil mesaj°°°

Her sezon aynı yorumlar bıkmadınız mı?

@sürgünüm Kanal D'nin maçı Yalan Dünyaya tercih ettiği yok. Yalan Dünya yayınlanmayınca tv2'deki maçı Kanal D'ye aldılar filmden daha iyi gider diye düşündükleri için.

Yalan Dünya her yılbaşı sonrası 2 hafta ara verir. Bu arada diziyi takip etmeyen "yaygaracılar" sürekli aynı haberleri çıkarır.

Yok Yalan Dünya bitti mi, final mi yapacak. Şimdi Gülse ta yılbaşından uyardığı için bu haberler çıkmıyor. Bu konu üyemizin kendi düşünceleri. Yani bir haber değeri yok. Sahi @OzaN böyle kendi yorumlarımızdan köşe yazısı yazabiliyormuyuz? Çünkü Kanal D'nin Pazartesi için YD'yı ayırdığı hiçbir sitedü yazmıyor. Rüyalarında ne görüyorlarsa gelip buraya köşe yazısı açıyorlar...

@takas kanala zarar ettirseydi senelerdir 22.00 olacak denilen dizi niye hala 20.00 onu anlamıyorum. Hadi onu bırakalım Gülse en çok kazananlar listesinde 10. Sırada. Diziden kazanmıyorsa daha nerden kazanıyor bu kadın bu kadar parayı?

°°°mobil mesaj°°°
Valla bilmiyorum Star tv elinde Avrupa maç yayın hakları var,çarşamba günleri Muhteşem Yüzyıl yerine maç yayınladıklarına şahit olmadım.

Ben sadece görüşümü paylaştım,beni tartışmaya çekmeyin tartışmak istemiyorum.

En çok kazanan 10 dizi içinde yok ama belki kar edende vardır?

En çok kazanan diziler kar eden diziler değil ki.

15 koyup 20 kazanırsam en çok kazanan olurum.

3 koyup 14 kazanırsam en çok kar eden olurum.

Söylemekten yoruldum Vallaha Billaha. Daha geçen Yalan Dünya en çok reklam yerleştiren dizi seçildi. Diziye güvenmeseler firmalar neden bu kadar reklamı diziye versinler? İşte para ordan kazanılıyor. Daha sonra yaklaşık 15 oyuncusu reklamda oynadı. Bence yarattığı karakterlerin reklamda oynaması da Gülseye para kazandırıyor. :)

°°°mobil mesaj°°°
reklamın sayısı değil parsı önemlidir bu da reytinge göre verilen birşeydir
ona bakarsan stv deki yeşil elma da ürün yerleştirmede 2.oldu :)
en çok kazanan diziler en çok kar eden dizilerdir zaten :)

Valla bilmiyorum Star tv elinde Avrupa maç yayın hakları var,çarşamba günleri Muhteşem Yüzyıl yerine maç yayınladıklarına şahit olmadım.
Muhteşem yayınlanmassa bak nasıl yayınlıyorlar. Kanal D de Yalan Dünya yayınlanmadığı için yayınladı zaten.

Allah aşkına Gülse ta aralık sonunda dizi 17 Ocaka kadar yok dedi. Yeni mi verdi bu arayı? Kadın hep açıklama yapıyor da hep anlamazlıktan geliniyor...

10-15 reytinglik dizilerin tüm bölüm reklam geliri , zerrin iffetin istiklalde yürürkene yerleştirilen rreklamlarr kadar etmez açık ve net :X

reklamın sayısı değil parsı önemlidir bu da reytinge göre verilen birşeydir
ona bakarsan stv deki yeşil elma da ürün yerleştirmede 2.oldu :)
en çok kazanan diziler en çok kar eden dizilerdir zaten :)
Niye? Dedim ya

15 koyup 20 alırsam kar=5
3 koyup 10 alırsam kar=7

Bu durumda ilki en çok kazanan, ikincisi en çok kar eden olur.

Yeşil Elma 1 reyting ya alıyor ya alamıyor bu ayrı konu. Ama Yalan Dünyanın bütün oyuncuları reklamda oynuyoror ki aynı firmaları diziye sponsor oluyor artı olarak istiklal caddesine yerleştirilen onlarca üründen para kazanıyorlar. Demek Gülse kazanıyor ki bitirmiyor diziyi normal olarak. :)

Zaten açıklama yapmıştı. Bu işi keyifle yapıyorum. İstediğim zaman bitireceğim demişti. Parasını kazanıyor, keyfine bakıyor. :)

Komedilere baktığın zaman zaten Yalan Dünya en çok izleneni arasında A/B`de. Komediler kaç alıyor ki? Son dönemin de en çok izlenen komedisi.

Avrupa Yakası da özellikle son sezonda çok ara veriyordu. Normal bence kalite kaygısı taşıyan komedilerin sık ara vermesi.

Birol Güven gibileri haftada değil günde 5 bölüm yazarlar onlar için sorun değil tabii. :D

Admincim Avrupa Yakası'nın son sezonunda uzun aralar vermesinin nedeni senaryoyla kalite kaygısıyla falan alakalı değildi. :):)

Tamamen ekonomik nedenlerden ara veriyordu. Ekonomik kriz vardı ve sinan çetin maaşları ödemeyemediği için uzun ara vermişti Avrupa Yakası. :):)

Avrupa Yakası hakkında her şeyi bana soracaksınız. 😉:D

+1500 Aynen kriz vardı ve Avrupa Yakası ondan ara veriyordu. :)

Herkes sallamalara başlamış bilmeden. :F

Admincim Avrupa Yakası'nın son sezonunda uzun aralar vermesinin nedeni senaryoyla kalite kaygısıyla falan alakalı değildi. :):)

Tamamen ekonomik nedenlerden ara veriyordu. Ekonomik kriz vardı ve sinan çetin maaşları ödemeyemediği için uzun ara vermişti Avrupa Yakası. :):)

Avrupa Yakası hakkında her şeyi bana soracaksınız. 😉:D

+1500 Aynen kriz vardı ve Avrupa Yakası ondan ara veriyordu. :)

Herkes sallamalara başlamış bilmeden. :F
Ben biliyordum Hem Avrupa Yakası 6'ıncı sezona gelene kadar fazla bir ara vermedi,iki sezonluk Yalan Dünya'yı Avrupa Yakasıyla mukayese ediyorlar.