Show Tv Kan Emmeye Devam!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,188
Puanı
284
Show Tv Kan Emmeye Devam Edecek!

Show Başlıyor Sloganıyla Sezona Giren Show Tv'nin Bahsettiği Show Farklıymış!
Atv'den Benim İçin Üzülme,
Star'dan Dila Hanım ve Büyük Risk,
Fox'tan Fatih Harbiye ve Güldür Güldür,

yapımlarını transfer eden Show, tv yazarlarının söylediğine göre Kurtlar Vadisi'ni de sonunda transfer etmiş!

Karagül'ü de Kaptı Gibi!
Avşar Film'e rekor ücret teklif eden Show Tv yapımcıyla anlaşmaya çok yakınmış ve Karagül gelecek sezon %90 Show Tv'de olacakmış!

Kulislerde konuşulanlara göre; yeni sezon için transferlere devam edeceklerini belirten Show Tv yönetimi, rakip kanalları kızdırmış ve telaşlandırmış.

Anlaşılan Atv, Fox ve Star gelecek sezon büyük kan kaybedecek.

akıllı hamleler yeni hamleler hep riskli tutmuşları kapakla işi bitir ne de olsa hazır izleyicileri mevcut

Starın geçen sezon Show`dan emdiyi kanı şimdi Show geri emiyor.

Star da biz ekrana kalite getireceğiz demişti ama Beni Affeti aldı, Acunu 5 gün yayınladı. Bu mu kalite?

Biraz da Show emsin bence. :):)

Yani onlarda Star gibi yapıcaklar başka çareleri yok yaptıkları işler nerdeyse tutmadı hiçbiri Sevdaluk dışında Kurtlar Vadisi ve Karagül'ü alırlarsa büyük atak yapmış olucaklar.

Yani onlarda Star gibi yapıcaklar başka çareleri yok yaptıkları işler nerdeyse tutmadı hiçbiri Sevdaluk dışında Kurtlar Vadisi ve Karagül'ü alırlarsa büyük atak yapmış olucaklar.
bence büyük ihtimalle her iki diziyi de alacaklar büyük sükse olur

Karagül FOX'ta devam ediyor, sürekli dizi hakkında Show'a geçecek haberler hiç hoş değil bence ve hem FOX'a hem yapımcıya büyük ayıp..

Daha net olmayan durumlar gözümle görene kadar geçersiz bence.:D

Vadi zaten kendi dizisiydi alsa kimse bir şey demez.Diğerleride bitti bitecek programlardı.Dila, Benim için Üzülme ve Güldür güldür için söyledim.:D

Karagül hala net değil.Fox Avşar'a ayar çekmeli.:AFatih Harbiye tam transfer ama düştü dizi.:FBir kaç rakiple pert olacak konu ve oyunculuk yetersiz.:)

hay maşallah :) star 2 olmuş bile çoktan show yani kalite falan gelmesi imkansız artık

Keske sadece kmoi transfer olsa

Ayrica starin korkmasin gerek yok ferit sahenk turgay cineri satın alır :D

Show başlıyor bu muymus

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

show da istikrar yok kırk yılda bir iyi bir dizi çıkarır gerisi çöp ? transferlerde sözü geçen dizilerin beni etkileyeceğini sanmıyorum :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,402
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU