Kurtlar Vadisi Pusu 210.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Off anam off dehşet yerde bitti bu bölüm.. Korkum oki tapinakcilar polati yakalsin.. Inşallah öyle bişey olmaz

pana çok büyük bir reyting patlamasını bence kaçırıyor polat cahit buluşması olmalıydı ve cahit polatı bayıltıp ele geçirirp öyle final yapıcaksın bitiriceksin bölümü 11 yıldır yayınlanan vadinin en muhteşem bitiş sahnesi olurdu
haftaya diğer kanalları izleyenler bile vadiye gelirlerdi hahaha :love1::love1::love1::love1:

Pana filmin emeklerine sağlık 1 haftada bu bölüm anca yetiştirilir,beğenmeyen başka dizi izlesin.

la bu ne iş laaaaaaa.... reklam bitti dizi başladı...sonra tekrar bitti.. bu sefer bitiş tam bitişşşş...😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

bu bölüm tatsız tuzsuzdu...poyrazı arıyoruz...:T::T::T::T::T::T:
Poyrazsız kimseye irrite olamıyoruz 🙂 Son müthişti nasıl bekleyeceğiz 1 hafta.. polatı farkettiler off yaa..
Bu arada sonda çalan müziğin en sonuna dikkat ettiniz mi? Yine müziklerde oynanmış..

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pana çok büyük bir reyting patlamasını bence kaçırıyor polat cahit buluşması olmalıydı ve cahit polatı bayıltıp ele geçirirp öyle final yapıcaksın bitiriceksin bölümü 11 yıldır yayınlanan vadinin en muhteşem bitiş sahnesi olurdu
haftaya diğer kanalları izleyenler bile vadiye gelirlerdi hahaha :love1::love1::love1::love1:
Cahit'in Polat'ı bayıltması yakışmaz,herkes haddini bilecek.

Beklediğim kadar hareketli bir bölüm olmadı 3gp yolu göründü hazır mb da bitmişken tam yeri olur diğer 2 bölümü hd indiririm eğer güzel olursa.

Cahit'in Polat'ı bayıltması yakışmaz,herkes haddini bilecek.
bencede..polatı sadece leyla bayıltmalı..ama silahla değil..bi öpüşmeliler..o zaman patlayan reytingleri konfeti zanneder tüm türkiye...ama nerde bu zeka senaristlerde....😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

ali karakterini necati şaşmaz canlandırmadı abisi raci şaşmaz canlandırdı yani ali farklı bir adam bilmiyorsan eski vadiyi izle bilip bilmeden konuşma nazife anne polat amilayat olmadan önceki zamanları hatırlıyor nazife annenin hatırladığı dönemde poalt amaliyat olmamıştı yani polatın şuankı yüzünü bilmemesi lazımdı eski vadiyi izleyenler için bu çok açık bir hatadır

öyle bişey yok polatın ali olduğunu hatırlıyo ve biliyo herşeyi geçtim ana bu ana kan çeker be kan
hee birde o soruyu soracağım en son kişilerden biriyim eski vadiyi izledin mi sorusu :)

Faiz lobisi olayini islemeleri harika oldu :D
Bulusma gelecek haftaya kaldi ama harekat emri verildi. Bakalim Polat neler yapabilecek adamlarini bile yanina almadi hey gidi polat hey.

Bu hafta reytinglerde düsük gittik rekor beklerken kötü oldu bu. Anliklar umarim bizi yaniltmistir ve TNS'de 16 aliriz insallah diyecegim ama hic umutlu degilim.

Saat DilimiGecen BölümBu hafta
20.00 - 20.154.074.28
20.15 - 20.305.205.85
20.30 - 20.457.787.96
20.45 - 21.006.647.32
21.00 - 21.1512.0112.15
21.15 - 21.3013.1513.00
21.30 - 21.4513.9913.84
21.45 - 22.008.407.12
22.00 - 22.1513.1212.74
22.15 - 22.30anlik yok13.86
22.30 - 22.4512.459.97
22.45 - 23.0010.259.51
23.00 - 23.159.988.98

öyle bişey yok polatın ali olduğunu hatırlıyo ve biliyo herşeyi geçtim ana bu ana kan çeker be kan
hee birde o soruyu soracağım en son kişilerden biriyim eski vadiyi izledin mi sorusu :)
cnm ben kötü bişi demedimki nazife annenin oan konuştuklarından net şekilde anlaşılıyor polatın amaliyat olmadığı dönemden bahsettiler eleştirmek adına söylemedim ben diziyi izlerken düşündüklerimi aktarıyorum