FavoriForumum'da 1 Yıl

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
36,141
Puanı
1,061
Hersey aslinda reyting anliklarinin aciklaniyor olmasiyla basladi. Internet'te arastirma yaptim anliklari bulmak icin ve @xBUGRAx 'in reyting konusundaki paylasimlarini buldum. Bir iki hafta takip ettikten sonra birkac sene önce ki kararimdan, Forum'lara bir daha üye olmama kararimdan vazgectim ve üye oldum. 8 Ocak 2013 aksamiydi ve serüvenimiz basladi.

1.000'ler Kulübü: 25 Ocak 2013
2.000'ler Kulübü: 5 Şubat 2013
3.000'ler Kulübü: 14 Şubat 2013
Editörlük Tarihi: 19 Şubat 2013
5.000'ler Kulübü: 12 Mart 2013
10.000'ler Kulübü: 30 Nisan 2013
Moderatörlük Tarihi: 11 Eylül 2013
15.000'ler Kulübü: 23 Eylül 2013
20.000'ler Kulübü: 14 Aralık 2013
TOP15'e giriş: 27 Aralık 2013

Forumda bircok kisi tanidim ve bir sürü sevdigim kisi oldu. Ilk basta baya cok yazardim ki zaten ilk ayimda 2 bin mesaja ulastim, 4 ayda 10 bin mesaj. Bu sirada cabuk kesfedildim ve 1.5 ayda Editör oldum. Buradan tesvik eden @hayret bi şey 'e tesekkürlerimi iletiyorum. Tabi Haziran ayi geldi catti ve sinavlar ve memlekette tatil sebebiyle baya bir pasif oldum. Hic beklemedigim bir zamanda, hatta üye'lige geri dönecegimi düsündügüm bir zamanda Moderatör oldum ve dört elle görevime sarildim ki cogu kisiden olumlu mesajlar aldim. Tabi bunda foruma kayit olmadan ve iki sene önceki kararimin öncesindeki 6-7 senelik forum yöneticiligi tecrübesinin etkisi vardir muhakkak.

Bir sene gecti, bir senede hedefimize ulastik. 20 bin mesaj üzeri yazdik ve TOP15'e girdik. Bugün 14.cülüge yükselmisim hatta. Mutluyum ve umarim uzun süre daha burada olurum.

tam bir yıldır başımıza bela oldun :))
@xBUGRAx ya söylüyorum hep olur olmaz şeyler paylaşma diye? gelen takılıyor gitmek bilmiyor:)

umarım uzun yıllar burada olursun aga gerçekten fırtına gibi geldin :D
daha yeniymişsin aga bu kadar kısa sürede bu kadar akılda kalmak önemlidir :D

Zaman ne çabuk geçiyor, sen de 1. yılını doldurmuş oldun en sonunda. Bazen "keşke daha önce üye olsaydım" dediğin olmuştur, açıkcası benim oluyor. Geldiğinden bu yana oldukça başarılı işlere imza attın ve bunu özellikle Moderatör olduktan sonra yaptın. İyi ki forumdasın, iyi ki üye olmuşsun ve yeni yılın kutlu olsun. Daha nice nice yıllara. Hayırlı uğurlu olsun yeni yılın. :)

tebrik ederim kısa zamanda baya bir yol almışsın başarılarının devamını dilerim özellikle de yöneticilik hayatında baya başarılısın seni tanıdığıma çok memnunum

Aslında çok da fazla olmamış geleli ama sanki hep burdaymışsın gibi. :)

Kısa sayılabilecek bir zamanda forumun önemli isimlerinden biri oldun. Çok uzun yıllar birlikte çalışırız umarım yönetimde. :):)

ayyy benim genelde 1 yıllık anılarım hep mutsuz bitti daha önceki forumlarda hep 1.yılı doldurur doldurmaz ayrılmak zorunda kaldım şöyle mesaj yazmak nasip olmadı hahaha :kiki::kiki::kiki::kiki::kiki:
bu forumda 1 yıl sonrada kalıcı kalmayı başarırım umarım :love1::love1::love1::love1:

sana gelirsek tanışmamız iyi olmadı ama iyi sevilen birisi olduğun belli oluyor 2. yılında'da burda olursun umarım
😉😉😉😉😉

ayyy benim genelde 1 yıllık anılarım hep mutsuz bitti daha önceki forumlarda hep 1.yılı doldurur doldurmaz ayrılmak zorunda kaldım şöyle mesaj yazmak nasip olmadı hahaha :kiki::kiki::kiki::kiki::kiki:
bu forumda 1 yıl sonrada kalıcı kalmayı başarırım umarım :love1::love1::love1::love1:

sana gelirsek tanışmamız iyi olmadı ama iyi sevilen birisi olduğun belli oluyor 2. yılında'da burda olursun umarım
😉😉😉😉😉

umarım aaaaruuuya göktaşı düşer mesajlarımı katletmiş :))

tebrikler :) , gerçekten çok başarılısın , çok yardım seversin , bana da çok yardımın dokundu :):)

Tebrikler daha uzun yıllar burda olman dileğiyle

bak senin mesajı nasılda beğenmiş işine geliyor tabi?:) benim mesaj yukarda öyle ilgisizlikten p.ç kaldı yavrucak :))

hayatta gerçekleri söylemeyeceksin kimseye yaranılmaz hep millet yalandanda olsa övülmek ister......... ister malatyalı olsun ister aaaru lu insanlar hep aynı:)))

bak senin mesajı nasılda beğenmiş işine geliyor tabi?:) benim mesaj yukarda öyle ilgisizlikten p.ç kaldı yavrucak :))

hayatta gerçekleri söylemeyeceksin kimseye yaranılmaz hep millet yalandanda olsa övülmek ister......... ister malatyalı olsun ister aaaru lu insanlar hep aynı:)))
Bu arada sen nası üye oldun buraya ?