Karadayı 54 Bölüm Fragmanı

Fragman süper Mahir iyi dövüyor al işte aksiyon size :D

Fragman süper Mahir iyi dövüyor al işte aksiyon size :D
2 dk lık dövüş sahnesiyle aksiyon olmaz aga şimdi 2 saatlik bölümde sadece bu bölüm varsa geri kalan aşk sahnesiyse söverim yine senaristlere :D
neyse fragmanda bişey yok bölümü bekliyoruz :D tek anladığımız sinanın gerçek niyetinin ortaya çıktığı :D

Yayınlanacağini biliyordum ama video olarak başka video görmüştüm. Bu video çok komik ama bir o kadar güzel olmuş:F @sürgünüm Altta hint müziği filan:F

2 dk lık dövüş sahnesiyle aksiyon olmaz aga şimdi 2 saatlik bölümde sadece bu bölüm varsa geri kalan aşk sahnesiyse söverim yine senaristlere :D
neyse fragmanda bişey yok bölümü bekliyoruz tek anladığımız sinanın gerçek niyetinin ortaya çıktığı :D

Tabi full aksiyon zor bunla idare etcez şimdilik :D

Fragmandan anladigim kadariyla Feride evlenmemis ve Mahir serbest. Sinan'i bir güzel patakliyor ama bana o sahne o kadar iyi gelmedi, sanki arkasindan daha sonra birsey cikacakmis gibi geldi. Sinan Feride'yi sevdigini aciklamis lakin bence bu sevgi'nin arkasinda bambaska birsey yatiyor.

ayyy bence bu fragman yanıltıcı ben mahirin öyle rahat rahat dövüceğini sanmıyorum :J:J:J

ay yapım son zamanlarda kenan imirzalıoğlunu dövdürmeye çok meraklı ezelde sekiz tarafından dayak yemişti
kıvançtan :kiki::kiki::kiki::kiki: karadayıda ise sinandan busefer yicek gibi görünüyor ayy yapım alıştı artık kenanın karşısına dişli birisini çıkarıp dayak attırmaya kenana oyüzden fragman aldatmasın bence kimseyi :Z:Z:Z

Bence de Sinan Kenan'ı döver bana da ucuz geld sahneler:A Bu Sinan ilk sahnelernde boks yapmıyormuydu? Belkide dayak yiyip Feride'ye mazlumu oynayacaktir :Confused: 2 ucu b***klu değnek misali:A

ayyy bence bu fragman yanıltıcı ben mahirin öyle rahat rahat dövüceğini sanmıyorum :J:J:J

ay yapım son zamanlarda kenan imirzalıoğlunu dövdürmeye çok meraklı ezelde sekiz tarafından dayak yemişti
kıvançtan :kiki::kiki::kiki::kiki: karadayıda ise sinandan busefer yicek gibi görünüyor ayy yapım alıştı artık kenanın karşısına dişli birisini çıkarıp dayak attırmaya kenana oyüzden fragman aldatmasın bence kimseyi :Z:Z:Z
inşallah öyle bişey yapmazlar ezelde sekiz ezeli dövdüğünde acayip sinirlenmiştim hiç unutmam kenan dayak yiyecek adam değil dayak atacak adam :d
@Forumdash sinan zaten güçlü nejdeti nasıl dövdüğünü hatırla :D ama mahirden dayak yemesi lazım :D

inşallah öyle bişey yapmazlar ezelde sekiz ezeli dövdüğünde acayip sinirlenmiştim hiç unutmam kenan dayak yiyecek adam değil dayak atacak adam :D
@Forumdash sinan zaten güçlü nejdeti nasıl dövdüğünü hatırla :D ama mahirden dayak yemesi lazım :D
Mahir tokat manyağı yapar da Sinan da bişiler yapar heralde:J Armut toplamaya cıkmasın:X

Mahir tokat manyağı yapar da Sinan da bişiler yapar heralde:J Armut toplamaya cıkmasın:X
bikaç yumruk atar o da öyle çocuk gibi dayak yemez tabi :D kenanın el içiyle yüz ortasına attığı tokatlara hastayım çok hoşuma gidiyo eli büyük bi de hayvan gibi :kiki:

bikaç yumruk atar o da öyle çocuk gibi dayak yemez tabi :D kenanın el içiyle yüz ortasına attığı tokatlara hastayım çok hoşuma gidiyo eli büyük bi de hayvan gibi :kiki:
Osmanlı tokatı😎 Osmanlı tokatının yanında boks neymiş hey hey :gangnam:

Mahir Sinan'dan dayak yemez.Ezel'deki durum Kıvanç Tatlıtuğ diziye konuk oyuncu olarak katılınca nezaket gösterdiler.

Osmanlı tokatı😎 Osmanlı tokatının yanında boks neymiş hey hey :gangnam:
İşte beklediğim sahne. Mahir sinanı döverkenee:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06