haha sen aşmış bir üyesin amahaline şükret aga 15 aydır favori üye ön elemesine bile giremiyorum
haha sen aşmış bir üyesin amahaline şükret aga 15 aydır favori üye ön elemesine bile giremiyorum
aga harbiden özledim ankette olmayı ya bu ay ceza almamam lazım üst üste 2 ay kazanınca ceza kuralı çıkartıp beni yarış dışı bırakanlar utansınhaha sen aşmış bir üyesin ama
tesadüftür oaga harbiden özledim ankette olmayı ya bu ay ceza almamam lazım üst üste 2 ay kazanınca ceza kuralı çıkartıp beni yarış dışı bırakanlar utansın
tesadüf mü sen o zaman yoktun galiba aga fks14 süper modken bu anketleri açıyodu sonra kafasına göre kural çıkarttı bana mesajları arattırma şimdi çok iyi hatırlıyorumtesadüftür o
neyse geçmişi kurcalamaya gerek yok ceza almamaya bak seçilirsin yinetesadüf mü sen o zaman yoktun galiba aga fks14 süper modken bu anketleri açıyodu sonra kafasına göre kural çıkarttı bana mesajları arattırma şimdi çok iyi hatırlıyorum
hep aynı kişiler kazanıyo bu oylamanın belirli kuralları olması lazım falan filan dediler sonra mesaj sınırı ceza puanı falan bunlar çıktı ve o andan itibaren 1 kere bile oylamaya giremedim
bunlar işi sağlama aldılar ayda 3 puan aldığın gibi yarış dışı kalıyosun 3 paun nedir ki yarın öbür gün alırım kesinneyse geçmişi kurcalamaya gerek yok ceza almamaya bak seçilirsin yine