Bu Dizi atv'yi Uçurur

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,850
Puanı
1,061
Yüksel Altuğ bugün köşe yazısında "Kara Para Aşk" dizisini kaleme aldı. Dizi ile ilgili oldukça iddialı konuştu.

Geçen yıl atv yaptığı doğru hamlelerle 2013'ün en çok konuşulan kanalı olmayı başarmıştı.
Kanal 2014'e de sağlam başlıyor. Engin Akyürek'in başrolünde oynacağı Kara Para Aşk dizisi Şubat ayında atv'de yayınlanmaya başlayacak.

Yüksel Altuğ'a göre kadın başrol oyuncuları için en şanslı adaylar Karadayı dizisindeki başarılı performansı (Songül) Leyla Lydia Tuğutlu ve uzun süredir ekranlarda ayrı kalan Bade İşçil ya da Sedef Avcı.

Yüksel Altuğ dizi ile ilgili şu sözleri sarf etti;
Bu köşede, Engin Akyürek'in hem yurt içinde, hem hemde yurt dışında nasıl 'kemik' bir izleyeci kitlesine sahip olduğunu birkaç kez yazmıştım. Ünlü oyuncunun yeni filmi Bir Küçük Eylül Meselesi'nin fragmanları bile sanal alemde 'tık' rekorları kırıyor. Görünen o ki, 2014'ün ilk ayları en çok Engin Akyürek'e yarayacak.
Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Tuvana Türkay'da son derece doğru bir isim. Çünkü daha önce sanal alemde Engin Akyürek ile birlikte denendi ve izleyiciden tam not aldı. Bir grup dizi izleyicisinin sanal alemde kendi senaryolarını yazarak yarattıkları Rüzgarın Yönü dizisinde başrol Engin Akyürek ve Tuvana Türkay'ındı. Takipçileri hem ikiliyi birbirlerini çok yakıştırdılar, hemde bu sanal diziyi kısa sürede internet fenomeni haline getirdiler. Ancak Tuvana Türkay bu kez Engin Akyürek'e partner olmayacak. 'Esas kızın' kız kardeşini canlandıracak.

ARAPLAR BAYILACAK Dizinin yurt dışı yayın hakları da şimdiden sözleşme konusu olmuştur sanırım.
Zira Engin Akyürek'in ünü, çoktan Türkiye sınırlarını aştı. Özellikle Ortadoğu coğrafyasında Engin Akyürek fanlarının sayısı çığ gibi büyüyor. Bunun en son örneği ise geçen hafta yaşandı. Bölgeye yayın yapan en büyük dizi portalı olan MBC'de yapılan halk oylamasında, Engin Akyürek en beğenilen erkek oyuncu seçildi. Ancak sadece 'set içinde' kendini gösteren Akyürek'in bu büyük başarısı, sansasyon arayan magazin medyamızda kendine yer bulamadı.
Diyeceğim o ki; ATV, 'reyting garantili' bu diziye yatırım yaparak, dizi kulvarında rakipleri ile arasındaki farkı giderek açma şansını yakaladı. Eğer doğru günü de bulursa Kara Para Aşk'ı kimse tutamaz.
Şahsi fikrim, şimdilik sadece Fox'un Karagül'üne teslim edilen cuma gününün en ideali olduğu...

engin-akyurek-hayranlari-cok-muthis-bir-sey-y-4055241_300.jpg

Cuma günu olamaz Yüķsel Altug.Cünku MedCezir var :)

cuma günü olmaması lazım yazık olur diziye basında çok haberleri çıktı bakalım sonuçaları nasıl çıkacak

Dün gece Allah biliyor Karadayı'yı izlerken Songül keşke Kara Para Aşk'da Engin'in partneri olsa diye içimden geçirmiştim,sabah Yüksel Aytuğ'un yazısıyla karşılaşınca şok oldum,hemde çok sevindim inşallah olur.

Özge Özpirincci kesin gibi bakiyorum ben artik. Twitter'da Toygar ve Sema'yi takip etmeye baslamasi buna isaret ediyor. Sedef Avci ve Karadayi'daki Songül basrol icin biraz iddiali olur. Bade Iscil olabilir :)

Klasik Yüksel Aytuğ işte, atv'de bir dizi mi başlıyor? Öv öve bildiğin kadar. :F

Özge Özpirincci kesin gibi bakiyorum ben artik. Twitter'da Toygar ve Sema'yi takip etmeye baslamasi buna isaret ediyor. Sedef Avci ve Karadayi'daki Songül basrol icin biraz iddiali olur. Bade Iscil olabilir :)
Aşk üçgeni olabilir belki Ömer. Özge 2. bir diğer kadın olabilir belki yani başrol olmasını bende doğru bulmuyorum ne kadar iyi bir oyuncu olsa da... :)

Klasik Yüksel Aytuğ işte, atv'de bir dizi mi başlıyor? Öv öve bildiğin kadar. :F

Aşk üçgeni olabilir belki Ömer. Özge 2. bir diğer kadın olabilir belki yani başrol olmasını bende doğru bulmuyorum ne kadar iyi bir oyuncu olsa da... :)
Yüksel Aytuğ Engin Akyürek'i herzaman övüyor yeni birşey değil.

Basrol icin gercekten fazla. Yan rol kabulün :D
Basrol icin yanina onun gibi masum bakisli biri gelmesi gerek. Bade Iscil olmaz mesela :A

Yüksel Aytuğ yine "tarafsız" yazılarından birini yazmış. Helal. :F

Köşe yazarlarının bile bunu düşünememesi çok manidar. Ay Yapım aynı güne iki dizisini koyacak? He he koyacak ok. :F

Yazıda yazmış ya Songül olacak, ya Bade ya Tuvana ya Sedef Avcı ya Cansu ya Tuba ya Beren ya Özge. :F Başka kadın oyuncu kaldıysa ona da ya ekini eklemek isteriz. :kiki:

Basrol icin gercekten fazla. Yan rol kabulün :D
Basrol icin yanina onun gibi masum bakisli biri gelmesi gerek. Bade Iscil olmaz mesela :A
2 masum bir arada olmaz. Zaten Özge altan alttan entrika yapabilen bir kadını iyi canlandırır, oyunculuğu kuvvetlidir. O yüzden ana kadın Bade olsun ama bu dizide daha masum bir karakter ile karşımıza çıksın. (Umarım o saçlar uzamıştır. :() :)

Yüksel Aytuğ yazıyorsa pek bir objektiflik beklemiyordum. :) Yine şaşırtmadı. :)

Böyle yazılar pek bir şey ifade etmiyor önemli olan ekranda olacak dizi ve seyircinin o diziyi sevmesi.Diziye başarılar

sedef avcı olursa dizi tutar başka bir kadın oyuncu olursa idare eder 1 sezon en azından

ama özge olursa 3 bölüm sonra dizi 22:30 alınır 10 bölüm sonrada yayından kaldırılır bu yazımı unutmayın
😉😉😉😉😉😉

İşi sadece atv yazmak olduğu için Ay Yapım'ın dizisi olduğunu bilmiyor galiba Cuma günü. :F

köşe yazısı değil mi bu reytingte ne işi var (b) @Yakamoz-Asi
neyse dizinin satılacağı belli zira berenin eli değmiş engin akyürek e tabi popüler olacak :)
dizinin patlama yapması gününe bağlı salı olursa kesin patlama yapar onun dışında orta karar gider diğer günler

köşe yazısı değil mi bu reytingte ne işi var (b) @Yakamoz-Asi
neyse dizinin satılacağı belli zira berenin eli değmiş engin akyürek e tabi popüler olacak :)
dizinin patlama yapması gününe bağlı salı olursa kesin patlama yapar onun dışında orta karar gider diğer günler

Salı günü atv'de Kaçak var