'Cem Yılmaz' Yılbaşında Neden 1. Olamadı?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,180
Puanı
1,060

877eae7dd3e3d44482e5123b11c3852d.jpg

'Cem Yılmaz' Yılbaşında Neden 1. Olamadı?

Medyabey.com bunu açıkladı..

Yılbaşı Tolga’nın..
Yılbaşı gecesinin TV reytingleri, Tolga Çevik’i birinci yapmış.. Bu yıl Ezgi Mola’nın da eklenmesiyle yeniden başlayan eski Komedi Dükkânı, yeni Arkadaşım Hoş Geldin en çok izlenen program olmuş. Şaşmadım. Biz de onu izledik, Ankara’da ailecek.. Hep birlikte aile yemeği yedikten ve gençleri kendi eğlencelerine yolladıktan sonra, geride kalan biz, birinci kuşak, televizyonun önüne oturduk ve başından sonuna Tolga’yı izledik. Kibariye, Volkan Konak ve Mustafa Sandal da, bu senaryosu olmayan komedinin oyuncularıydılar, özel gece de.. Üçü de harikaydı. Hem kıvrak zekâları, hem oyunculuklarıyla..
Reytingleri yorumlayanların, Cem Yılmaz’da yanıldıklarını düşünüyorum.
Cem’in geride kalmasında suç, kanalındaydı.
Cem Yılmaz, stand up yapıyor. Ekran karşısına oturacak, tek kelime konuşmadan izleyeceksiniz. Peki tam yemek saatinde bu mümkün mü?.
Herkes masa başında ve yeni yıl sohbetinde iken, susup da ekrana nasıl bakılır?. Bunu dahi düşünemeyen nasıl televizyon yönetir..
Yemek zamanı, lafı az, müziği bol kanal arar, evde olanlar.. Biz de öyle yaptık zaten.. Bir yabancı kanal bulduk.
Yemek sonrası ekranın karşısındaki koltuklara kurulduk. Çaylar, kekler, mısırlar, kestaneler.. Tolga işte tam o saatteydi..

Ne yapsaydı ikisini de 23.00`te ekranı bölüp mü yayınlasaydı?

Tolgayı 20.00`de yayınlasaydı belki de o zaman Cem 1. olurdu. Hangisi olursa olsun reyting Kanal D`ye geldi. :X

Ayrıca Cem geride kaldı demiş. Cem Totalde 6, A/B`de 8 reytingi geçti diye hatırlıyorum. (b)

Resmen saçmalamış. :)

Ama beni Cem Yılmaz daha çok güldürüyor. :)

Tolgayı 20.00`de yayınlasaydı belki de o zaman Cem 1. olurdu. Hangisi olursa olsun reyting Kanal D`ye geldi. :X

Ayrıca Cem geride kaldı demiş. Cem Totalde 6, A/B`de 8 reytingi geçti diye hatırlıyorum. (b)
Evet total-5.8 a\b-8.2 :X

ayyy benim sevdiğim ve 2007 itibaren takip ettiğim tek komedyen tolga çevik tv8 yayınşanıyordu ve buralara kadar geldi kanal d izlemeyen birisi olarak tolga için izleyebilirim kurtlar vadisi bitince tabi :kiki::kiki:

bence çok haklı.mantıklı.Stand Up gösterisi izlemek için elindeki bütün işlerini bırakıp sadece izlemen lazım ki anlayasın.Yılbaşındaysa böyle bir durum mümkün değil nerdeeyse

Son düzenleme:

cemi çok uzun tutmuşlardı saat 21 de başlasa daha iyiydi ..

birde cemin şovu bilmem kaçıncı tekrar

ayrıca cemin şovu sansürsüz yayınlanacaktıki o zaman görecektik birinciyi zırt pırt keserlerse olacağı budur

Resmen saçmalamış. :)

Ama beni Cem Yılmaz daha çok güldürüyor. :)

gösterilen sebepler bana mantıklı geldi ama eksik söylemiş

cem sansürsüz olmalıydı ?:))

Bence 'Cem Yılmaz' biraz daha geç ekranlara gelseydi, daha iyi sonuçlar alırdı. :)

ayrıca cemin şovu sansürsüz yayınlanacaktıki o zaman görecektik birinciyi zırt pırt keserlerse olacağı budur
Yalnız Bu gösteri ilk kez yayınlandı Selim:)

Bazıları sansürsüz ekrana gelmişti. (b)

izledim bir ara zırt pırt kestiler .. birde ses düzeni berbattı duymak çok zordu yılbaşı geceleri kulaklara hitap etmek için ses düzeni çok özemli çünkü yılbaşı akşamları evler kalabalık olur seste kısık olursa kulağını uzatki duyasın :)

gösterilen sebepler bana mantıklı geldi ama eksik söylemiş

cem sansürsüz olmalıydı ?:))
Orjinalini izledim pek sansür uygulamadı Kanal D. :)

bir sürü küfürlü söz vardı orda orjinalini bende seyrettim onları küfürsüz aktarmak mümkün değil oralar hiç yoktu?:)
Öyle ama sansür de mecbur sonuçta herkesin ekranda olduğu saatte yayınlanıyor. :)

Cem ile Tolga saat olarak yer değiştirseydi Cem Yılmaz rahat lider olurdu açık ve net. :)

Son düzenleme:
Öyle ama sansür de mecbur sonuçta herkesin ekranda olduğu saatte yayınlanıyor. :)

Cem ile Tolga saat olarak yer değiştirseydi Cem rahat lider olurdu açık ve net. :)

tolğanın proğramında kibariye resmen döktürdü performansı muhteşemdi doğaçlama konusunda tolğayı gölgede bıraktı diyebilirim :)

Aslında bence de yılbaşı gecesine çok uygun bir yapım değildi ama sonuç olarak çok çok iyi gitti. Başarısız olduğunu iddia etmek komik olur. Birinci olamaması saatiyle ilgili. :)

Saçmalamış başka bişey değil...eğer tolgayı 20 ye alıp 23 e cemi koysaydı eline ne geçicekti ilerde devam edecek olan zaten tolga asıl onun izlenmesi gerekir neyin kafasını yaşıyor bu adam yaa...