Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ümit Karan'ın oyunculuk eğitimi bitmiş.Proje aradığını söyleyen Ümit Karan, Acundan şu cevabı; "yapımcı da ol. kendi dizin hem oyuncusu hem de yapımcı ol. gel bizim kanalda yayınlayalım." almış. Ümit karan proje arıyormuş şimdilerde.
Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programına yarışmacı olarak katıldı. Yayın çarşamba günü.
@mrt-06 @Bully @denizz19
TV8'de Zeynep Dörtkardeşler'in sunumuyla Sine8 diye bir program başlayacak.İlk yayını yarın 10.45'te. @Fks14 @dizi kolik
Türkiye Listeleri ise ilk yayınıyla pazar günü 17.15'te.
Dedikoducu Çocuk'un haberine göre İnadına Yaşamak bitmiş.
Dedikoducu Çocuk @dedikoducucocuk 6 dk
Yapım şirketi tarafından durdurulan İnadına Yaşamak dizisinin 6 bölümü çekilmiş. Kalan iki bölümü kanal d yayınlarmı bilemem...
Dedikoducu Çocuk @dedikoducucocuk 8 dk
İnadına Yaşamak ekranlara veda etti...
charlie'nin melekleri dizisi salı akşamı 23:15'te atv'de başlıyor.@Bully @mrt-06 @denizz19[/ quote] bugun aldigim en super haber bu cunku 2~3 senedir bekliyordum fakat internetin altini ustune getirdim detay bulamadim surgunum kaynak nedir ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.