- Reaksiyon puanı
- 1,186
- Puanı
- 284
Yine gereksiz bir konu başarı kıskanılır diye bir söz vardır sanırım dedikler bu olsa gerek. Uyarlama ya da daha önce çekilmiş olsun pek farketmiyor eğer ortada bir başarı varsa bu görmezden gelinemez, gelinmemeli. Beren Saat benim de takip ettiğim bir oyuncu değil ne yalan söyleyeyim Benim Dünyam haricinde hiçbir dizisini de izlemedim ama iş kaliteye döküldüğü zaman orada duracaksınız arkadaş. Beren'i sevmiyor olabilirsiniz ama başarısını göz ardı etmemelisiniz. İntikam gibi ruhsuz bir diziyi bile ayakta tutuyorsa bu Beren Saat faktörüdür emin olun. Tamamen tarafsız yorum yapıyorum sakın yanlış anlaşılmasın Beren'i kayırmak gibi bir derdim yok ama bu böyledir. Mesela Tuba'yı da takip etmem ama onun da başarılı olduğu bir gerçek.
Ayrıca konuyu açan arkadaşın koyu bir Acun fanı olması da ayrı bir çelişki.
Yani alakası şudur ki Acun'un aldığı yarışmalar da hep başkalarından araklama.Acun fanı olmakla konunun alakası nedir çözebilsek iyi olurdu.
İlk 4 satırında çok doğru şeyler yazmışsın ama sadece son satırı da yazsan olurmuş. Bu konuya verilebilecek en güzel cevap.Yine gereksiz bir konu başarı kıskanılır diye bir söz vardır sanırım dedikler bu olsa gerek. Uyarlama ya da daha önce çekilmiş olsun pek farketmiyor eğer ortada bir başarı varsa bu görmezden gelinemez, gelinmemeli. Beren Saat benim de takip ettiğim bir oyuncu değil ne yalan söyleyeyim Benim Dünyam haricinde hiçbir dizisini de izlemedim ama iş kaliteye döküldüğü zaman orada duracaksınız arkadaş. Beren'i sevmiyor olabilirsiniz ama başarısını göz ardı etmemelisiniz. İntikam gibi ruhsuz bir diziyi bile ayakta tutuyorsa bu Beren Saat faktörüdür emin olun. Tamamen tarafsız yorum yapıyorum sakın yanlış anlaşılmasın Beren'i kayırmak gibi bir derdim yok ama bu böyledir. Mesela Tuba'yı da takip etmem ama onun da başarılı olduğu bir gerçek.
Yani alakası şudur ki Acun'un aldığı yarışmalar da hep başkalarından araklama.
Valla bahsettiğin diziler örnek Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne vs diziler ikinci kere çekilmiş diziler. Yani oyuncunun eleştiriye en açık olacağı zaman bu zamandır. Ama ben hiçbir zaman eleştiri duymadım bu dizilerde bilakis hep başarısı konuşuldu. Fatmagül'ü bilmem de Aşk-ı Memnu zamanının en iyi en akılda kalıcı dizisiydi görüğüm kadarıyla. Sadece final bölümünü izlemiştim o da kendini öldürdüğü sahneyi falan. Onun dışında hiç izlemedim ama o kısım da gerçekten iyiydi. Yani anlayacağın riskli bir iş yapıyor ama başarıyor. Şuana kadar başaramadığı tek iş İntikam o da senaryoyla alakalı bir durum bence.İyi de Acun oyuncu değil ki. Uyarlama yapmasının Acun'a zararı olmuyor. Ama Beren saat taklit ede ede ruhsuz bi hale geldi, oyunculuğu düştü.
Umarım güzel bi cevap olmuştur yazdığım.
Ben tarafsızım her konuda. Acun'a laf atarım ama Acun'un O Ses Türkiye programını izlerim çünkü güzel program. Ama onun haricindekiler de tam fiyasko bence.İlk 4 satırında çok doğru şeyler yazmışsın ama sadece son satırı da yazsan olurmuş. Bu konuya verilebilecek en güzel cevap.
Yok be Survivor da iyi. Ben Yst'yi sevmiyorum sadece. Elbet birini sevmeyebilirsin ama saygı duymayı da bilmen gerekir değil mi? Her fırsatta da başarı bir isme laf atılmaz ki?Valla bahsettiğin diziler örnek Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne vs diziler ikinci kere çekilmiş diziler. Yani oyuncunun eleştiriye en açık olacağı zaman bu zamandır. Ama ben hiçbir zaman eleştiri duymadım bu dizilerde bilakis hep başarısı konuşuldu. Fatmagül'ü bilmem de Aşk-ı Memnu zamanının en iyi en akılda kalıcı dizisiydi görüğüm kadarıyla. Sadece final bölümünü izlemiştim o da kendini öldürdüğü sahneyi falan. Onun dışında hiç izlemedim ama o kısım da gerçekten iyiydi. Yani anlayacağın riskli bir iş yapıyor ama başarıyor. Şuana kadar başaramadığı tek iş İntikam o da senaryoyla alakalı bir durum bence.
Ben tarafsızım her konuda. Acun'a laf atarım ama Acun'un O Ses Türkiye programını izlerim çünkü güzel program. Ama onun haricindekiler de tam fiyasko bence.
Survivor'u sadece Türkiye - Yunanistan zamanında izlemiştim en güzeli de oydu zaten. Ondan sonrası çok zorlamaya kaçtı gibi. Hele o Nihat Doğan zamanı tam fiyasko.Yok be Survivor da iyi. Ben Yst'yi sevmiyorum sadece. Elbet birini sevmeyebilirsin ama saygı duymayı da bilmen gerekir değil mi? Her fırsatta da başarı bir isme laf atılmaz ki?
Fiyasko mu? 😱 Taner vardı. Survivor'ın en komik ve en efsane sezonuydu yani.Survivor'u sadece Türkiye - Yunanistan zamanında izlemiştim en güzeli de oydu zaten. Ondan sonrası çok zorlamaya kaçtı gibi. Hele o Nihat Doğan zamanı tam fiyasko.
Nihat Doğan zamanı ben bile izledim galiba.Survivor'u sadece Türkiye - Yunanistan zamanında izlemiştim en güzeli de oydu zaten. Ondan sonrası çok zorlamaya kaçtı gibi. Hele o Nihat Doğan zamanı tam fiyasko.
Ben beğenmiyordum kişisel zevkler diyelim.Fiyasko mu? 😱 Taner vardı. Survivor'ın en komik ve en efsane sezonuydu yani.
Yine gereksiz bir konu başarı kıskanılır diye bir söz vardır sanırım dedikler bu olsa gerek. Uyarlama ya da daha önce çekilmiş olsun pek farketmiyor eğer ortada bir başarı varsa bu görmezden gelinemez, gelinmemeli. Beren Saat benim de takip ettiğim bir oyuncu değil ne yalan söyleyeyim Benim Dünyam haricinde hiçbir dizisini de izlemedim ama iş kaliteye döküldüğü zaman orada duracaksınız arkadaş. Beren'i sevmiyor olabilirsiniz ama başarısını göz ardı etmemelisiniz. İntikam gibi ruhsuz bir diziyi bile ayakta tutuyorsa bu Beren Saat faktörüdür emin olun. Tamamen tarafsız yorum yapıyorum sakın yanlış anlaşılmasın Beren'i kayırmak gibi bir derdim yok ama bu böyledir. Mesela Tuba'yı da takip etmem ama onun da başarılı olduğu bir gerçek.
Tarafsız valla yorumlarım. Bunlar gerçekten böyle. Sana sadece şunun garantisini vereyim Beren Saat'i hiçbir şekilde izlemedim izlemem de. Onun oynadığı diziler benim tarzıma uygun değil. He gelsin Karagül'de oynasın canımı yesin ama ötesi yok. Oyunculuğu güzel ama bunu da Benim Dünyam'da kanıtladı bana.Baya tarafsiz olmus
Tarafsız valla yorumlarım. Bunlar gerçekten böyle. Sana sadece şunun garantisini vereyim Beren Saat'i hiçbir şekilde izlemedim izlemem de. Onun oynadığı diziler benim tarzıma uygun değil. He gelsin Karagül'de oynasın canımı yesin ama ötesi yok. Oyunculuğu güzel ama bunu da Benim Dünyam'da kanıtladı bana.
Valla bahsettiğin diziler örnek Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne vs diziler ikinci kere çekilmiş diziler. Yani oyuncunun eleştiriye en açık olacağı zaman bu zamandır. Ama ben hiçbir zaman eleştiri duymadım bu dizilerde bilakis hep başarısı konuşuldu. Fatmagül'ü bilmem de Aşk-ı Memnu zamanının en iyi en akılda kalıcı dizisiydi görüğüm kadarıyla. Sadece final bölümünü izlemiştim o da kendini öldürdüğü sahneyi falan. Onun dışında hiç izlemedim ama o kısım da gerçekten iyiydi. Yani anlayacağın riskli bir iş yapıyor ama başarıyor. Şuana kadar başaramadığı tek iş İntikam o da senaryoyla alakalı bir durum bence.
Ben tarafsızım her konuda. Acun'a laf atarım ama Acun'un O Ses Türkiye programını izlerim çünkü güzel program. Ama onun haricindekiler de tam fiyasko bence.