Uzun Yolculukları Sever Misiniz?

• EVET

Oy: 3 37.5%
  • HAYIR

Oy: 5 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,315
Puanı
1,060

a) Evet severim

b) Hayır sevmem

a35b18439ee17a749d55bf0578183121.jpg

Hayır hiç sevmem :T: çünkü otobüs`te midem bulanıyor :(

Sevmem. Son yıllarda uçak tercih ediyorum zaten. :)

ayyyy giresundan istanbula tam 16 saat yolculuk hahah uzun yolcukları severim ben önceleri telefon bile açmak yasaktı şimdi serbest oldu ayrıdan her otobüse internet tv falan kuruldu koltuk arkalarına :D ben genelde akşama öğleden sonra 2 gibi falan bilet alıyorum akşamları uyumak için sabağada varmıs oluyoruz :D

ayyyy giresundan istanbula tam 16 saat yolculuk hahah uzun yolcukları severim ben önceleri telefon bile açmak yasaktı şimdi serbest oldu ayrıdan her otobüse internet tv falan kuruldu koltuk arkalarına :D ben genelde akşama öğleden sonra 2 gibi falan bilet alıyorum akşamları uyumak için sabağada varmıs oluyoruz :D

Uzun yolculuğu seven ender kişilerdensin, tebrik ederim vallahi. :)

Aileyle gittim şu ana kadar hep. Ve sevmedim, yorgunluk oluyor. Ama arkadaşlarla gidersem eğlenebileceğimi düşünüyorum.

Otobüsle sevmem çünkü koltukları küçük ve uyutmuyor. Ama trendeki koltuklar güzel. O yüzden trenle yapmayı severim. Fakat, otobüsle 10 saatte gideceğin yolu trenle 19 saatte falan gidiyorduk. Ama şimdi hızlı tren falan çıktı, 3-4 saate falan düşecek, fakat bu seferde uzun yolculuk sınıfına girmiyor olacak... (b) Neyse ben işin içinden çıkamıyacağım galiba. :D Kısacası sevmiyorum, sanırım.