Sevdaluk İlk Bölüm Başarısını Neden Yakalayamıyor ?

@beyazsoy fikirlerini merak ediyorum.
Hocam yanlış zamana denk geldi gündem yoğun diziye büyük zarar verdi. Ilk neden Savcılar))))

Son iki Bölümü izlemedim gündem yoğunluğundan dolayı bugünde kabine açıklandı.. ama ilk bölümde demiştim Klişe bir konusu var seyirciyi iter bu hikaye bu diziyi suruklese basroldekilerin didismesi ve sakalasmasi ve aralarındaki komik olaylar sürükler ama fragmandan anladigim konu köylülerin evlerine el koyma işlerine kaymış.. Birde şiveler inandırıcılığı baltaliyor

reklamlarda yükselen işler varkene ne arar mantık :) hele ki pepee çizgi filmi ab işi oluyorsa :)
niye ab grubunda çocuk yok mu onlar çocuk yapmıyolar mı Allah Allah :D onlarda insan onlarda senin gibi benim gibi sadece zenginler bu kadar :D
agb de fatmagül reklamda yükselirken mantık oluyodu show tv p1 de 0.000 reyting alınca mantık oluyo bu gibi türlü türlü saçmalıklar olunca akıl ve mantık oluyo demi ne ilginç insanlar ya :)

niye ab grubunda çocuk yok mu onlar çocuk yapmıyolar mı Allah Allah :D onlarda insan onlarda senin gibi benim gibi sadece zenginler bu kadar :D
agb de fatmagül reklamda yükselirken mantık oluyodu show tv p1 de 0.000 reyting alınca mantık oluyo bu gibi türlü türlü saçmalıklar olunca akıl ve mantık oluyo demi ne ilginç insanlar ya :)
agb ne alaka ben agb yüzde yüz güvenilir mi dedim şimdi :F

5 yaşındaki çocuktan da ab grubu çıktığını ilk tns de gördük hayırlı olsun :)

agb ne alaka ben agb yüzde yüz güvenilir mi dedim şimdi :F

5 yaşındaki çocuktan da ab grubu çıktığını ilk tns de gördük hayırlı olsun :)
5 yaşındaki çocuk insan değil mi onun anası babası yok mu :kiki: ab grubunu kendi kafanda yüceleştirmişsin ab nedir sanki uyduruk %8 lik kısım bununla avunanlar izlenmeyen işlerdir hep söylerim açık ve net :d

Dizide şive çok kötü ben Karadenizliyim böyle şive görmedim.Erdal özyağcılar ve Demet akbağ gibi iki usta bile bunun altından kalkamamışlar,mesela demet akbağ Hükümet Kadın'da doğu aksanını süper konuşuyor veya kendine yakıştırıyor ama karadeniz aksanı öyle deği,beceremedinmi antipatiye yol açar.Zaten Karadeniz şivesini kullanmak çok zordur ben bile istesem Rizeliler gibi konuşamam.

o sana göre güzel kardeşim bana göre halkın beğenisidir tüm kişilerdir ben sadece bi kısmı bakmam her kesime bakarım anlatabiliyomuyum :)))) açık ve net :)))
5 yaşındaki çocukla 25 yaşındaki üni.mezunu insanın kalite anlayışı aynı isse dediğin doğrudur ne diyeyim :)

ben demiştim bu dizi my ye rakip olamaz ama my yi geçecek diyenler vardı ilk bölüm 6yı geçince , bu dizi py den kötü gideceğini yazdım sadece ilk böümler 1. ve 2. bölüm izlendi ama sonra böyle olacağı belliydi

ben demiştim bu dizi my ye rakip olamaz ama my yi geçecek diyenler vardı ilk bölüm 6yı geçince , bu dizi py den kötü gideceğini yazdım sadece ilk böümler 1. ve 2. bölüm izlendi ama sonra böyle olacağı belliydi
Daha dur yukselecek ben inaniyorum kitleyi yakalayacak. :)

Bence dizi hala iyi durumda, yani Show TV'nin diğer dizilerini karşılaştıracak olursak..