23 Aralık 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadayı'nın Ab'si totalini geçmiş.😱Tns bu kadarını yapmamalıydı bozulduğunun kanıtı resmen @xemrexxx :A
Dizi 12'yi geçmiş tebrik ederim.Bu hafta dizilerde genel bir yükselme olacak diye sezdim bu reytinglerden.:D

Milyoner coşuşlarda bir kaç haftadır.6+ gitmiş yine.:D

O ses kan kaybetsede düşebileceği en kötü durumda şuan.Haftaya değişiklik var rahat yükselir.:)en az 13 olur yine.:D

Kayıp çok kötü gitmiş Aşk ise finalini berbat oranlar ile yapacak.:)

Küçük Kıyamet yine tns modunda harikalar yaratıyor.:DReytingler fena durumda.:D

Fatih Portakalı'ın düşüşü güzel oldu. @xBUGRAx :AYoksa değişmeyecek bu akış:FÇocuklar Duymasın'da kötü gidiyor süper.:kiki:

Karaday'ım 2 gruptada dehşetül vahşet oranlar alarak Pazartesinin Kralını olduğunu haykırdı. :D

o ses canlı yayınlar başladı bu oranlardan azını almaz artık ama geçen sene tam bu vakit total 7 ab 9 almış şimdi ise total 9.38 ab 11.56 alıyo yani 2 reyting yükselme var :)
karadayıya tebrikler total 12.55 reyting ab 12.27 alarak büyük oranlar almış

Karadayı iki grupta da 12 reytingi geçerek çok iyi gitmiş ayrıca ab dizisi olmuş tekrardan..

O Ses o sıkıcılığına rağmen müthiş oranlar almış. Canlı yayınlarda yükselecektir bence. :)

Kayıp, A.Ş.K. ve Beni Böyle Sev vasat gitmişler.

Kim Milyoner Olmak İster ab'de yine başarılı.

Kanal D ve Star Haber çok iyi gitmişler.

Karadayı'yı gerçekten tebrik ederim, çok başarılı gidiyor. :)

karadayı süper gitmiş ve ilk defa 12 yi geçmiş dün demiştim helal olsun :D
bu arada ne kadar saçma ve boş konuşuluyo ya yok ab dizisi olmuşmuş yok total dizisi olmuşmuş lan arkadaş total dizisi ne demek toplam reyting demek ne saçma yorumlar var Allah ım ya :D

Sanirim dün aksam bölümü izle(ye)meyerek hatanin önde gidenini yapmisim.

Karadayi'm Totalde 12 reytingi gecti ilk kez ve üstüne ilk kez her iki gruptada 12 reyting barajini asti.

Bu reytinglerle ve ikinci sezonun reytinglerini göz önünde bulundurursak Ay Yapim bazi kesimleri cok güzel bir cevap verdi. Herkes dizinin ikinci sezon düsecegini, ayni EZEL gibi olacagini beklerken dizi'm kendi rekorlarini egale etmekle birlikte iki gruptada cok basarili olup her kesime hitap ettigini gösterdi.

O Ses yakmış ortalığı.:Z

Karadayı O Ses varken a/b'deki ilk ve son 1.liğini almış sanırsam. :F Ucundan totalciliği sıyırmış. :)

Kayıp sanırım yayınlanmamış yine görünmüyor listede. :))))))))

TOTAL
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 10,42
Karadayı Reyting Ortalaması: 10,36

O Ses Türkiye 8 kere 1. olmuş.
Karadayı 6 kere 1. olmuş.

A/B GRUBU
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 12,19
Karadayı Reyting Ortalaması: 10,19

O Ses Türkiye 13 kere 1. olmuş.
Karadayı 1 kere
1. olmuş.

Son düzenleme:
Karadayı iki grupta da mükemmel derecede yükselmiş ve tahmin ettiğim gibi zirvenin sahibi olmuş, tebrikler.

O Ses Türkiye totalde eskiye oranla düşük de gitse AB grubunda zirveyi kaybettiği halde oranları hala çok iyi.

Beni Böyle Sev bu hafta kötü düşüş yaşamış bunda benim izlemememin payı oldukça büyük :D

Kayıp hala oranları yetersiz.

Karadayı Pazartesinin kralı benim demiş adeta müthiş oranlar almış tebrikler. :D

İki grupta da 12 alan diziye total dizisi falan ne saçma yorumlar var böyle. :D

Ah şu Totalleşiyor diyelerden ne çekti Karadayı Totalleşen dizi Haftalıklarda Ab lider nerdeyse her hafta :D

Türkiye "O"nları izledi. Nazif Kara hapisten çıktı reytingler tavan yaptı.Türkiye dün gece KARADAYI'ya kitlendi:X Nazif baba yine yaptı yapacağini BÜYÜKSÜN :)

Bu arada Kayıp bayaaa bayaaa totalmiş @xemrexxx total 2.75 AB 2.53:X bide çok güzel bölüm diyordun:X

Türkiye "O"nları izledi. Nazif Kara hapisten çıktı reytingler tavan yaptı.Türkiye dün gece KARADAYI'ya kitlendi:X Nazif baba yine yaptı yapacağini BÜYÜKSÜN :)

Bu arada Kayıp bayaaa bayaaa totalmiş @xemrexxx total 2.75 AB 2.53:X bide çok güzel bölüm diyordun:X
evet efsanetül mefsane listesine top 10 dan 3 numaradan giriş yaptı izleyenler için :)

evet efsanetül mefsane listesine top 10 dan 3 numaradan giriş yaptı izleyenler için :)
Yalnız ben oranlarına bişey demedim.Oranlar arası tutarsızlığı dedim.Totali yuksek çıkmış AB'ye göre:) Karadayı'da olsa aynı şey böyle ayrım yapılırdı ki hala kendini bilmezler(onlar kendini bilir) 0.02 reyting farkına ragmen bu hafta AB olmuş diyor :)

Yalnız ben oranlarına bişey demedim.Oranlar arası tutarsızlığı dedim.Totali yuksek çıkmış AB'ye göre:) Karadayı'da olsa aynı şey böyle ayrım yapılırdı ki hala kendini bilmezler(onlar kendini bilir) 0.02 reyting farkına ragmen bu hafta AB olmuş diyor :)
konunun başına git ne demişim kayıp ile ilgili oku :)

Karadayı ab dizisi oldu dedik kötü mü? :) Ayrıca yorumumda övdüm de diziyi. :)