16 - 22 Aralık Haftalık Dizi Reytingleri /Haftanın En Çok İzlenen Dizileri

Karagül'üm Totalde düşüş yaşasada İlk3'te yer almış :) Aramızda Kalsın gayet iyi gidiyor :) Özellikle Ab'de büyük başarı gösteriyor.

Vadi her zamanki gibi açık ara yapmış bu hafta sezonun reyting rekorunu kırarız kesin eminim ben
@sokak sanati konuya P.A nın resmini koymalıydın sonuçta haftanın açık ara en fazla izlenen dizisi ama neyse karadayının olmasına da kızmıyorum sonuçta onu da severiz :D
hee birde yorum yapma mümkünse çok tuhaf yorumlar yapmışsın olmamış
ama eline sağlık tabi emeği görmezden gelemeyiz

Vadi her zamanki gibi açık ara yapmış bu hafta sezonun reyting rekorunu kırarız kesin eminim ben
@sokak sanati konuya P.A nın resmini koymalıydın sonuçta haftanın açık ara en fazla izlenen dizisi ama neyse karadayının olmasına da kızmıyorum sonuçta onu da severiz :D
hee birde yorum yapma mümkünse çok tuhaf yorumlar yapmışsın olmamış
ama eline sağlık tabi emeği görmezden gelemeyiz

Aslında seni arayacaktım Vadi düşmüşken yorum için ama çok zaman kaybı olurdu.Vadi'yi totalde övmeye Ab'de yermeye çalıştım.:Dgarip olsada:D

Aslında seni arayacaktım Vadi düşmüşken yorum için ama çok zaman kaybı olurdu.Vadi'yi totalde övmeye Ab'de yermeye çalıştım.:Dgarip olsada:D
istediğin kadar yer yer ama vadi ab grubunda da en kötü ilk 3 te liderle arasında 1 reyting ya vardır ya yoktur onu salla tüm kişilerde açık ara yapıyo her hafta
bundan sonra yorumları ben yapıcam açık ve net :D

istediğin kadar yer yer ama vadi ab grubunda da en kötü ilk 3 te liderle arasında 1 reyting ya vardır ya yoktur onu salla tüm kişilerde açık ara yapıyo her hafta
bundan sonra yorumları ben yapıcam açık ve net :D

Haftaya ben yapamayabilirim doğal olarak yorumda benden çıkmaz.:DAma bir sözüm var yada sende bir yorum yap konuya ekleyeyim.:D

Vadinin yanına Karadayı'yı koyan candır:)
aga bende aynı senin gibi
vadi ayrı
onun yanına karadayı kaçak :D aynı yani :D

Umarım taraflı yaklaşmıyorsundur.:ABu hafta 5 reyting artması gerekecek çünkü.:A

Bu haftaya yapacakmısın ona göre bekleyeceğim ben.:D
ne zaman ne şekilde istersen o şekilde yaparım özelden söyle yeter :D

ilk üçü vadi karadayı kaçak şeklinde yapsak süper olacak :D ilk 2 yerinde kaçakta yavaş yavaş geliyo inşallah o da 3.sıraya yükselecek yakında

aga bende aynı senin gibi
vadi ayrı
onun yanına karadayı kaçak :D aynı yani :D

ne zaman ne şekilde istersen o şekilde yaparım özelden söyle yeter :D

ilk üçü vadi karadayı kaçak şeklinde yapsak süper olacak :D ilk 2 yerinde kaçakta yavaş yavaş geliyo inşallah o da 3.sıraya yükselecek yakında

Tamam.İlk fırsatta söyleyeceğim.:D