Maskeli Fedai
Favori Üye
Vadi her zamanki gibi açık ara yapmış bu hafta sezonun reyting rekorunu kırarız kesin eminim ben
@sokak sanati konuya P.A nın resmini koymalıydın sonuçta haftanın açık ara en fazla izlenen dizisi ama neyse karadayının olmasına da kızmıyorum sonuçta onu da severiz
hee birde yorum yapma mümkünse çok tuhaf yorumlar yapmışsın olmamış
ama eline sağlık tabi emeği görmezden gelemeyiz
istediğin kadar yer yer ama vadi ab grubunda da en kötü ilk 3 te liderle arasında 1 reyting ya vardır ya yoktur onu salla tüm kişilerde açık ara yapıyo her haftaAslında seni arayacaktım Vadi düşmüşken yorum için ama çok zaman kaybı olurdu.Vadi'yi totalde övmeye Ab'de yermeye çalıştım.garip olsada
![]()
istediğin kadar yer yer ama vadi ab grubunda da en kötü ilk 3 te liderle arasında 1 reyting ya vardır ya yoktur onu salla tüm kişilerde açık ara yapıyo her hafta
bundan sonra yorumları ben yapıcam açık ve net![]()
Sevdaluk bu hafta yükselecek inşallah.![]()
tamam yorumlar benden merak etme mükemmel ötesi enfes süper dehşetül vahşet bi yorum yapıcamHaftaya ben yapamayabilirim doğal olarak yorumda benden çıkmaz.Ama bir sözüm var yada sende bir yorum yap konuya ekleyeyim.
![]()
Superdi gecen bolumun fragmanindan daha guzeldi yukselecek bence.Bir durduramadık be Deniz seni.
3. bölüm Fragmanını beğendin mi nasıldı.
Vadinin yanına Karadayı'yı koyan candırVadi ve Karadayı süper gitmişler 😎
Karadayı benim 2.dizimVadinin yanına Karadayı'yı koyan candır![]()
Benimde 2'inci dizim kurtlar vadisinin kalbimizde yeri herzaman ayrı.Karadayı benim 2.dizim![]()
Superdi gecen bolumun fragmanindan daha guzeldi yukselecek bence.![]()
tamam yorumlar benden merak etme mükemmel ötesi enfes süper dehşetül vahşet bi yorum yapıcam![]()
aga bende aynı senin gibiVadinin yanına Karadayı'yı koyan candır![]()
ne zaman ne şekilde istersen o şekilde yaparım özelden söyle yeterUmarım taraflı yaklaşmıyorsundur.Bu hafta 5 reyting artması gerekecek çünkü.
Bu haftaya yapacakmısın ona göre bekleyeceğim ben.![]()
aga bende aynı senin gibi
vadi ayrı
onun yanına karadayı kaçakaynı yani
ne zaman ne şekilde istersen o şekilde yaparım özelden söyle yeter
ilk üçü vadi karadayı kaçak şeklinde yapsak süper olacakilk 2 yerinde kaçakta yavaş yavaş geliyo inşallah o da 3.sıraya yükselecek yakında
Tamam.İlk fırsatta söyleyeceğim.![]()
Ben taraflı yaklaşmam hiçbir zaman geçen hafta berbat demiştim keza öyle de oldu.Umarım taraflı yaklaşmıyorsundur.Bu hafta 5 reyting artması gerekecek çünkü.
Bu haftaya yapacakmısın ona göre bekleyeceğim ben.![]()