Fav10 Enleri - 2013

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün yorumları okudum. :)

En çok @Arslan Bey beni anmış, teşekkürler. :D

En uzun süre duran olunca en akıllda kalıcı olanı oluyor doğal olarak. :D @OzaN

Bu zamana kadar hiç böyle bir liste hazırlamadım, bundan sonra da hazırlayacağımı sanmıyorum. :):) @mrt-06
Konu güzel bir sekilde cosmus :)

Beni yazan arkadaslara tesekkür ederim. Bazi kategorilerde yazilmam sasirtti ama tabi ki herkesin kendi görüsü.

Forumda öne cikan ve sevdigim kisiler zaten kendini cok iyi biliyor. Deger verdiklerimde. İyi ki varsiniz. Sizlerle yüz yüze tanismayi cok isterdim. :)

Bazen sorun yasayip da bazi degerli arkadaslari arka planda abi olarak uyarmam, onlari sevmedigimden degil, deger verip ileriye gitmeleri icindir. Bir gün gelir onlarda beni anlar.

Herkesin pek hoslanmadigi kisiler oldugu gibi benim de artik uzak durmaya calistigim kisiler elbet var ve onlarda kendini bilir. Kimseyle konusmaya zorunlu olmadigimiz gibi laf atmaya da hakkimiz yok. Herkesin yolu acik olsun.

Bu foruma üye olali yakinda 1 sene olacak. Bu bir sene icinde ceza da yedik, editör de olduk, moderator ile devam ediyoruz. Kulüpten kulübe giriyoruz. Bunlar gelip gecici seyler. Herkes yerinde sagolsun.

Ama su bir gercek ki, bu forum da o kadar cok degerli kisi var ki, herkesin bir özelligi var. Ama bu özellikleri gectim, herkes sonucta insan. Sanal alemde unutulan tek sey bu iste. Birbirimizi bazen kiriyoruz, kiskirtiyoruz, sinirlendiriyoruz, belki güldürüyoruz.. ama o da bir insan arkadas. Sanki kiskirtiyoruz da ne oluyor..

Liste yapmaya gerek duymuyorum artik :)
Ama tek bir dostum var, ki ona da cep telefon numara mi bile verdim, o kadar yakin gördüm kendime. Ona sevgilerimi iletiyorum. İyi ki varsin kardesim.
hep demişimdir zaten ömer,darksaal olma yolunda diye :A

En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye: @OzaN , @dizi kolik , @darksaal , @XanTier .
En Çok Konuştuğun Üye :@xemrexxx , @xBUGRAx , @Bully , @yakup09 @dizi kolik , @sokak sanati , @denizz19 .
En Güzel Avatarlı Üye : @Reytinger , @takas .
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye :@dizi kolik , @denizz19 .
En İyi Yorumcu Üye :@Arslan Bey , @dizi kolik , @OzaN , @darksaal , @gundix123 .
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye :
@sokak sanati .
En İyi Anlaştığın Üye : Çok. :D
En Sevdiğiniz Üye : Herkesi severim. :)
En Güzel Kullanıcı Adı : @XanTier .
En İyi Yönetici : @darksaal , @Yakamoz-Asi .
En Başarılı Editör :
@berkann , @dizi kolik , @Bully , @denizz19 .
En Geveze Üye:[/B][/SIZE][/COLOR] @xemrexxx
En Aktif Üye: @xemrexxx .
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @OzaN , @xemrexxx , @sokak sanati , @takas çok.
En İyi Çıkış Yapan Üye : @Ahmad .
En Komik Üye : @xemrexxx , @destere .
En Filozof Üye : @XanTier , @xemrexxx .
En Sinirli Üye : @halukerogluFOX , @Lordly .
En Fanatik Üye : @halukerogluFOX .
En Sportmen Üye : @Bully , @xdragxx
En Ciddi Üye : @Arslan Bey .
En Kibar Üye : @XanTier , @OzaN , @darksaal .
En Sakin Üye: @gundix123
En Özlenilen Üye : ----
En Tarafsız / Objektif Üye : @OzaN .
En Çok Rastladığınız Üye : @xemrexxx , @takas .
En Unutulmayacak Üye : @destere , @pompy .
En Eğlenceli Üye : @xemrexxx , @destere .
En Sabırlı Üye : @xBUGRAx .
En Duygusal Üye : @Reytinger .
En Çok Tanışılmak İstenen Üye : @RüzgarGülü , @takas .
En Çok Ortak Noktamız Olan Üye : @sokak sanati , @xBUGRAx , @xemrexxx .

Ne duygusallığımı gördün? :T: :D

Kötü espri derken? :T: :D
Mesela kötü espri yapsam duygusal-duygukayık derdim de mi? :D

Eski konuları okurken ki hatta sana özel bir konu açılmış cidden arada gülüyordum ama donup kaldığım hiç olmamıştı bununla onuda başardın.:T:

Şanın yürüsün yap böyle espri yap.:D

En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye: @Bully diyebilirim ama @OzaN 'da iyi.:)
En Çok Konuştuğun Üye : @mrt-06 @denizz19 veya @xemrexxx
En Güzel Avatarlı Üye :Çoğu üyenin avatarı iyi ama Beren Saat'in olduğu avatarlar daha güzel olsada avatar konusunda en iyi @Ahmad
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Fks14 güzel konular açıyor.
En İyi Yorumcu Üye : @OzaN derim ama aklım @gundix123 'te kaldı derim
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye : @mrt-06 (Son zamanlarda çok olmasada Atacan yine ama şuan etiketlememiş ciddi anlamda kızgın yada unuttu artık:T:)
En İyi Anlaştığın Üye : @mrt-06 @destere (genelde aynı dili konuşuyorum.:D) veya ciddi manada olacaksa @dizi kolik konuşmalarımız tartışma ağırlıklı olsada sonunda hep tatlı bitiyor.:D
En Sevdiğiniz Üye : Tüm forumcuları severim ama yardımlarından dolayı veya muhabbetlerinden @mrt-06 ve @denizz19 'u severim.:)
En Güzel Kullanıcı Adı : Benim ki.😎kendi nickimi seviyorum ama @primavera derdim gözüm kaldı.:D
En İyi Yönetici : @darksaal @xBUGRAx ve @Yakamoz-Asi
En Başarılı Editör : @mrt-06 @berkann ve @Bully
En Geveze Üye: ab'de @xemrexxx totalde @denizz19 (Aklıma geldi yapayım dedim espriyi.:D)
En Aktif Üye: @xemrexxx
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: herkes aynı sayılır ama izledikleri filmler ile çok beğendiğim ve mutlaka yorumlarını okuduğum @cevaa ve @berkann
En İyi Çıkış Yapan Üye :2013'ün başından beri düşünürsek @Yakamoz-Asi 'ymiş.:)
En Komik Üye : @Mr.At ve geçmiş konulara baktığımda @Reytinger (İkiside Bazen saçmalasada...:D)
En Filozof Üye : @XanTier
En Sinirli Üye : @Forumdash derim ama çokda abartılacak kadar değil forumdash'ın ki asıl bana hala sinirli olan ve o nedenle korkudan etiketleyemiyorum bile yatutarsa :((duymasın)
En Fanatik Üye : @takas @halukerogluFOX
En Sportmen Üye :-----
En Ciddi Üye : @Arslan Bey
En Kibar Üye : @BesaleT
En Sakin Üye: diğer alanlar doldu daha dikkat çekici alanın olsada sakinlik konusundada iyisin @HachiKo
En Özlenilen Üye : @Almila uzun süredir yok.:(
En Tarafsız / Objektif Üye : @EveN diyorum her şeye inat.:D
En Çok Rastladığınız Üye : @xemrexxx her yerde.:D
En Unutulmayacak Üye :------- herkes.:D
En Eğlenceli Üye : @halukerogluFOX 'un yorumlarına baya gülüyorum bazende @Lordly komik oldukları için değil ama.:D
En Sabırlı Üye : @pompy
En Duygusal Üye : @mrt-06 (Çok çok çok.)
En Çok Tanışılmak İstenen Üye : reel olarak kimseyi söyleyemem ama burada sanalda @darksaal ve @Forumdash .:Aİsmini cismini öğreneyim yeter.:D
En Çok Ortak Noktamız Olan Üye : @Billy Kane baya hemde.:D Birde @ozgur2113 diyebilirim.

Herkes her anlamda iyi ama kontejan sınırlı o nedenle bazılarının öne çıkan yönlerini başka bir yere yazarak telafi etmeye çalıştım.:(
Ben niye yokum lo :bağır::ppp:

Evet Orçun'da vardı ama onun mesajı yok hep sen yapmışsın esprileri.:D

Bu o kadarda kötü değildi ben bile yapardım bu espriyi.D

Fail:T:Unutmuşum panpa ama yerin belli Konular konusunda bir idolsün.:)

Aslında varsın ama isim olarak zikretmediğim bir konuda.:(
O da yapardı.:D
Sen de hep kötü yapayım istiyorsun? :bağır: :D

Evet Orçun'da vardı ama onun mesajı yok hep sen yapmışsın esprileri.:D

Bu o kadarda kötü değildi ben bile yapardım bu espriyi.D

Fail:T:Unutmuşum panpa ama yerin belli Konular konusunda bir idolsün.:)

Aslında varsın ama isim olarak zikretmediğim bir konuda.:(
Senden bunu beklemezdim :T: Boşol Boşol Boşol :F:A

Onun kendine özel konusu da vardı.:D

Kötü değil aslında hepsi iyi.:X

Araştırırım birazdan.hanginiz daha kötü ve/veya iyi bakarım.:D

cidden bazen kanım donuyor senin esprilerinde o nedenle veya içimden bir et parçası koparılmışçasına haykırdığım zamanlar olması nedeniyle kötü diyebiliriz.:s

Yok lo çok ağır total değilim dengedeyim :D

Denge bile kurtarmamış biz o kadar üstüz.😎:F

Cidden özür dilerim unutmuşum.Ama seni en duygusal veya duygukayık bölümünede ekleyebiliriz.:A

cidden bazen kanım donuyor senin esprilerinde o nedenle veya içimden bir et parçası koparılmışçasına haykırdığım zamanlar olması nedeniyle kötü diyebiliriz.:s

Cidden özür dilerim unutmuşum.Ama seni en duygusal veya duygukayık bölümünede ekleyebiliriz.:A
Tamam.:D

Oha.:D O kadar kötü mü ya? :F

Yok lo takılıyorum böyle şeylere takmam ben canın saolsun :D Bu arada bende enleri yapıyorum sen yer arıyorum bulamıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...