Karagül Show Tv'ye geçebilir bence çok da iyi olur. Dila Hanım'da Pazartesi ya da Salı olabilir.Sen ne düşünüyorsun peki dostum bu Karagül - Show TV meselesinde?
Karagül Show Tv'ye geçebilir bence çok da iyi olur. Dila Hanım'da Pazartesi ya da Salı olabilir.Sen ne düşünüyorsun peki dostum bu Karagül - Show TV meselesinde?
Yahu zaten işin interesting tarafı da orası. Fox'un her dizisi güzel olur mu ya bir insan her diziyi izler mi ya ne saçma. Fatih Harbiye'yi izle izle başka kanala geçsin izlemeyi bırak.
Yalnız Salı Gün'ü Benim İçin Üzülme var Kanka.Karagül Show Tv'ye geçebilir bence çok da iyi olur. Dila Hanım'da Pazartesi ya da Salı olabilir.
Bütün hepsi düşmüş. 😱TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Karagül -0.63 | -0.67
Medcezir -0.07 | -0.15
Dila Hanım -0.68 | -0.31
Yalan Dünya -0.04 | -0.81
Türkçe - İngilizce karışımı yapayım dedim daha ilgi çeker.Türkce terk Deniz "interesting"
TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Karagül -0.63 | -0.67
Medcezir -0.07 | -0.15
Dila Hanım -0.68 | -0.31
Yalan Dünya -0.04 | -0.81
O zaman Pazartesi olsun.Yalnız Salı Gün'ü Benim İçin Üzülme var Kanka.
Daha mantıklı. Zaten boş Gün yahu.O zaman Pazartesi olsun.
bir tek Huzur Sokağı A\B`de +0.65 artış var.ama hepsi kırmızı olsun istedim Huzur Sokağın`ı yazmadımBütün hepsi düşmüş. 😱
İlginç gerçekten. , .bir tek Huzur Sokağı A\B`de +0.65 artış var.ama hepsi kırmızı olsun istedim Huzur Sokağın`ı yazmadım
Türkçe - İngilizce karışımı yapayım dedim daha ilgi çeker.
Geçen Hafta normalde Dila Hanım Final idi. O yüzden Artmış olabilir gibi. Zaten bütün Yapım'lar düşmüş.ana haberler coşmuş diziler düşmüş
dila geçen haftaya özel coşmuştu sanırsam
yd sıkıcıydı dün akşam zerrin dışında çekilecek gibi değildi reytinge yansımış olay
karagül ab de artmış ağır totallikten kurtulşuyor 2 haftadır
medcezir iyi gidiyor ay yapım memnun olmasa da
galip derviş in gündüz 2 dk lik bir parçası varmış listeye girmiş garip
izleyen izliyo kardeşim iyi olmasa isterse boşlukta olsun izlenmezÇünkü Star TV Ana Haber 18.25'de Civar başlıyor 19.05 Civar bitiyor. Full Boşluk'tan yararlanıyor.
Kıs kıs kıs kıs Yalan Dünya A/B`de 5. olmuş. Kıs kıs kıs kıs.
Sezon başında 3 alan Karagül 8`e fırladı. Kıs kıs kıs kıs