Dizi birebir gitmiyormuş artık Öyle haberler dönüyordu forumda. Birebir gitseydi acaba karakter "orange" mıydıThe O.C. de turunç Nadir'i kim oynuyodu?
Dizi birebir gitmiyormuş artık Öyle haberler dönüyordu forumda. Birebir gitseydi acaba karakter "orange" mıydıThe O.C. de turunç Nadir'i kim oynuyodu?
Ben bunu anlayamiyorum arkadas. Yani bir diziyi niye mecburmus gibi kanal icin izlersin? Yani ben bu mesajdan sunu anliyorum; aslinda Fox'un dizilerini begenmiyorum da kanala karsi üstün bir sevgi besliyorum, dizilerine katlaniyorum.
Bu mudur yani? Dogru mu anliyorum?
Hadi ya hangileri önemliymiş bu kadar Haluk. Karagül'den sonra en iyi dizisinin reytingi kaç
Aynen kanalın reyting yetersizliği yakında Karagül'e de sıçrar diye korkuyorum.3 buçuk )
Kesinlikle hayır. FOX'taki dizileri sevdiğim için izliyorum. Zaten FOX hep güzel diziler yapıyor ama sizler hep FOX'un dizilerini kötülüyorsunuz. Neyse uzatmayalım..
+1Sen zaten kanala göre dizi izliyorsun bu saçma bir şey. İlginçmiş gerçekten neyse daha fazla uzatmak istemiyorum sana iyi seyirler.
Yahu zaten işin interesting tarafı da orası. Fox'un her dizisi güzel olur mu ya bir insan her diziyi izler mi ya ne saçma. Fatih Harbiye'yi izle izle başka kanala geçsin izlemeyi bırak.Ben bunu anlayamiyorum arkadas. Yani bir diziyi niye mecburmus gibi kanal icin izlersin? Yani ben bu mesajdan sunu anliyorum; aslinda Fox'un dizilerini begenmiyorum da kanala karsi üstün bir sevgi besliyorum, dizilerine katlaniyorum.
Bu mudur yani? Dogru mu anliyorum?
Turuncu karekteri mi var The O.C'de?Dizi birebir gitmiyormuş artık Öyle haberler dönüyordu forumda. Birebir gitseydi acaba karakter "orange" mıydı
Fox'un dizilerine kesinlikle lafim olmaz. Ama ne bileyim, biraz ters geldi bana. Fox'u bu sezon Fox yapan Karagül sonucta.
Kesinlikle Karagül tabiki.Fox'un dizilerine kesinlikle lafim olmaz. Ama ne bileyim, biraz ters geldi bana. Fox'u bu sezon Fox yapan Karagül sonucta.
Yok artık deniz baya tehlikeli bi hal almaya başladı senin bu sevginAynen kanalın reyting yetersizliği yakında Karagül'e de sıçrar diye korkuyorum.
Ekranım yok Kayıpcan ya. Ama biri paylaşırsa izlerim forumda. Hoş daha yeni bölümü de izleyemedim.Karagül'e 2dk Fragman verilicek ekran başına @denizz19
Yok yok "turunç" diye şaka yaptim Tamam varmiş Turunc Nadir karakteri Kevin Sorbo (nam-ı diğer Herkül) oynamiş o karakteri. 4.sezonda ortaya çıkmış.Bizde neden bu kadar erken acabaTuruncu karekteri mi var The O.C'de?
Bire bir takip ediyorlar o zaman.
Yok be Yakup şakasına söyleniyorum. Dizi izlemeyi herkes kadar seviyorum ama öyle o gün illa ki izleyeceğim yoksa ölürüm havamda değilim. Mesela bugün. Yeni bölümü hala izlemedim. Keza GB hala geçen haftayı izlemedim aha yeni bölüm geldi.Yok artık deniz baya tehlikeli bi hal almaya başladı senin bu sevgin
Bu havada olmadığın halin yaniYok be Yakup şakasına söyleniyorum. Dizi izlemeyi herkes kadar seviyorum ama öyle o gün illa ki izleyeceğim yoksa ölürüm havamda değilim. Mesela bugün. Yeni bölümü hala izlemedim. Keza GB hala geçen haftayı izlemedim aha yeni bölüm geldi.
Kayıpcan iyiymiş Bölüm gene çok güzeldi . Fragmandan pek bir şey anlamadım yarısına yetiştim galiba yine de heyecan vardı yaniEkranım yok Kayıpcan ya. Ama biri paylaşırsa izlerim forumda. Hoş daha yeni bölümü de izleyemedim.