20 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

İnşallah bu dizinin 10.sezonunu da görürüz Atacan. Gerçi şu anlık dizi hakkında düşünülen şey dizinin bu sezon bitmesi.:)
Biliyorum bitecek Konusunu sen açmıştın Yaz. @halukerogluFOX

Aslında FOX Haftalık Dizi yapsa gelecek Yıl. Zaten birçok FOX Dizi'sinden 2 Kat daha fazla izleniyor.

:X :X

atv nin sabah kuşağı foxun gündüz kuşağı süper eğer fox mügeyidi alırsa varya sabahtan akşama kadar fox açılır atv dikkat etsin kaçırabilir!!.....

atv nin sabah kuşağı foxun gündüz kuşağı süper eğer fox mügeyidi alırsa varya sabahtan akşama kadar fox açılır atv dikkat etsin kaçırabilir!!.....

Ben de bunu diyorum forumdakilere. FOX her an alabilir Müge Anlı'yı da. Ondan sonra da herkes FOX'cu olur (sabahtan akşam 19:15'e kadar) @gözlemci

@mrt-06 dizi haftalık olmayacak tabii ki de. Unutma Beni şu anlık gerçekten bitecek diye düşünülüyor ama FOX devam derse devam edebilir. :)

Karagül tahminimden az düşmüş. AB'de kılpayı zirveyi kaçırmış.

10 dakikalık FOX Ana Haber çok iyi gitmiş. Yeni yıla az kaldı haberleri bekliyoruz. :(

Ben de bunu diyorum forumdakilere. FOX her an alabilir Müge Anlı'yı da. Ondan sonra da herkes FOX'cu olur (sabahtan akşam 19:15'e kadar) @gözlemci

@mrt-06 dizi haftalık olmayacak tabii ki de. Unutma Beni şu anlık gerçekten bitecek diye düşünülüyor ama FOX devam derse devam edebilir. :)

Herkes foxcu olur tabi..gündüzleri tamamda o sabah ne yaparsa yapsın olmuyor fox için bence mügede foxda daha iyi gider daha iyi uyum sağlar....

Herkes foxcu olur tabi..gündüzleri tamamda o sabah ne yaparsa yapsın olmuyor fox için bence mügede foxda daha iyi gider daha iyi uyum sağlar....

Aynen katılıyorum. Müge Anlı, FOX'a daha çok yakışır ve daha çok reyting alır. :)

c3b43c79e8ff889e16204d20aa274ee1.jpg

star ana haber e bak be napıyo öyle şu aralar total 6.06 reytingle 4.olmuş ab 6.5 reytingle 3.sırada çok iyi
huzur sokağı total 3.53 ile 19.olurken ab 4.18e yükselerek 11.sırada iyi
yalan dünya yine düşmüş total 3.44e ab 5.84e düşmüş kötü

Karagül düşüş yaşamasına rağmen iyi giderek totalde zirvede yer almış yine ama ab'de zirveyi kaybetmiş. :D

Medcezir yine düşmesine rağmen iyi giderek milim farkla ab'de zirveyi almış tebrikler. :) Ama bu dizi çok daha fazlasını hak ediyor. :)

Yalan Dünya ve Beyaz Show da düşmüşler ama ab'de durumları iyi..

Dila da düşmüş ama totalde durumu iyi sayılır..

Star Ana Haber coşmuş tebrikler.

Huzur Sokağı ab'de kıpırdanma göstermiş biraz..

Yalan Dünya Dün başını izledim uyuya kalmışım. :X Geçen haftaya göre düşmüş umarım haftaya toparlar. Bugün İzliycem Tekrar varmış. :Z

Med Cezir kıl payı AB'de zirveyi almış birde AB Dizi'si sözde olacak ama Karagül geçiyor. :)

Karagül her İki Kategori'de de iyi Gitmiş tebrikler büyük başarı. :)

Dila Hanım geçen Hafta 5.65 Reyting almıştı TOTAL'de düşmüş ama yinede iyi umarım Haftaya artar diyelim. :)

Belki Kara Kara Gülleri Renkli Renkli Papatyalar arasında görürüz ileride demi. :A :A @dizi kolik .

star ana haber e bak be napıyo öyle şu aralar total 6.06 reytingle 4.olmuş ab 6.5 reytingle 3.sırada çok iyi
huzur sokağı total 3.53 ile 19.olurken ab 4.18e yükselerek 11.sırada iyi
yalan dünya yine düşmüş total 3.44e ab 5.84e düşmüş kötü
Çünkü Star TV Ana Haber 18.25'de Civar başlıyor 19.05 Civar bitiyor. Full Boşluk'tan yararlanıyor. :) :)

Karagül totalde zirvede AB grubunda ise çok başarılı ve 2.olmuş o da kıl payı. Haftaya daha da iyi bir bölümle AB zirvesini de geri alır. :D

Medcezir'in AB'deki oranlarına anlam veremiyorum gerçekten. Bu dizi 9'un altını görmemeli ya! 🙁

Ocak'da gelmeyecekse bence hiç gelmesin. 3. sezon çok bozacaktır dizi senaryo anlamında...

Zaten artık gelsin gelsin diyen biri değilim artık. Çok siniriliyim biliyorsun Show TV'ye Mert...

Senin dostluğun nerde kaldı beybaba? :bağır:
Benim için fark etmez zaten ben şakasına diyorum. :)

Saklı Kalan'ın Tekrar'ı da çok kötü maalesef ki demek ki Dizi'de sorun var Esra bomboş PT 2'de Tekrar'ı iyi gidememiş maalesef ki. :)

Ocak'da gelmeyecekse bence hiç gelmesin. 3. sezon çok bozacaktır dizi senaryo anlamında...

Zaten artık gelsin gelsin diyen biri değilim artık. Çok siniriliyim biliyorsun Show TV'ye Mert...

Senin dostluğun nerde kaldı beybaba? :bağır:
Ben dostum ayıpsın. Ben dostluğumu bir dizi için harcamam 😉