20 Aralık 2013 Cuma Reyting Sonuçları

21.15-21.30 anlığında baya zerrin olacak en az 5 reyting almalı :A
öbgz ninkine sen bile inanamazsın panpa :A my ye sataşan cevabını misli ile alır bknz:karadayı :A
Gönlüm YD'den yana :)
bknz:Karadayı deyip geçme bende sana cevap verdim:T: OBGZ'nin de reytinginden haber ettim seni dün akşam. Adamlar OBGZ'yi 18:30'da verirlerken MY 20'de veriliyormuş ama OBGZ geçmiş:T: OBGZ'yi savunacam aklıma gelmezdi:F sen insanı suya götürür susuz getiriyormussun harbiden onu anladım.:F

21.15-21.30 anlığında baya zerrin olacak en az 5 reyting almalı :A

öbgz ninkine sen bile inanamazsın panpa :A my ye sataşan cevabını misli ile alır bknz:karadayı :A
Aynısı öbgzk'ye sataşanlar içindi geçerli:A Karadayı örneğini bende üstlenebilirim ona sataşanlara ibret olsun diye panpa:A

dilanın senaryoyu az mantıklı yazssalar..çok iyi olcak ama..nerde çok saçma yazıyorlar..
azeri palyaçoya çevirdiler herif ön yargılı ettiler sultanla karıstırdı fatmayı adam :) yazık oluyo izlettirdiklerine göre yazdıkları

dilanın senaryoyu az mantıklı yazssalar..çok iyi olcak ama..nerde çok saçma yazıyorlar..
azeri palyaçoya çevirdiler herif ön yargılı ettiler sultanla karıstırdı fatmayı adam :) yazık oluyo izlettirdiklerine göre yazdıkları

azer dizideki en ilgi çeken karakter oyunculuğuyla başroldekileri ikiye katlar ama senarist şamar oğlanına çevirdi azeri bir orta yol tutturamadı ?